ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

MedLife inaugurează o clinică medicală în judeţul Hunedoara, în urma unei investiţii de 2,7 milioane euro

19 Ianuarie 2023   |   Agerpres

Hyperclinica MedLife Deva se alătură celor peste 230 de clinici şi hyperclinici pe care liderul pieţei de servicii medicale le deţine în întreaga ţară.

 
 
MedLife continuă planurile de extindere la nivel naţional şi inaugurează cea mai mare clinică medicală din judeţul Hunedoara, în urma unei investiţii de 2,7 milioane euro, a anunţat joi compania.

"După 13 tranzacţii anunţate anul trecut, MedLife continuă planurile de extindere la nivel naţional şi prin dezvoltare organică odată cu inaugurarea celei mai mari clinici medicale din judeţul Hunedoara", susţin reprezentanţii companiei.

Hyperclinica MedLife Deva, cea mai nouă din reţeaua de 700 de unităţi pe care MedLife le deţine la nivel naţional, se întinde pe o suprafaţă de 1000 mp şi este rezultatul unei investiţii de aproximativ 2,7 milioane de euro.

"În ciuda contextului economic sensibil, continuăm planurile de extindere şi de consolidare a reţelei MedLife prin proiectele începute anul trecut şi ne bucurăm să adăugăm Hyperclinica Deva pe lista centrelor în care expertiza medicilor români alături de tehnologia de ultimă oră contribuie la îmbunătăţirea calităţii vieţii pacienţilor. Aşa cum am anunţat investitorii, pe termen scurt, în următoarele 6 luni, ne vom concentra eforturile pe integrarea celor 13 business-uri achiziţionate anul trecut, pentru a le oferi pacienţilor servicii de excelenţă în toate unităţile din Grupul MedLife. Totodată, rămânem atenţi la nevoile pacienţilor şi vom evalua potenţiale oportunităţi, fie că vorbim de proiecte de dezvoltare organică sau de achiziţii, în funcţie de context şi de tendinţele pieţei", a declarat Dorin Preda, director executiv MedLife Group.


Hyperclinica MedLife Deva oferă servicii integrate de imagistică, analize de laborator, consultaţii şi investigaţii complete. Noua unitate multidisciplinară se remarcă printr-un departament complet utilat de radiologie şi imagistică, două cabinete de recoltare probe biologice, săli de investigaţii, saloane SPA (post-anestezice) şi 10 cabinete în care vor activa 17 specialităţi medicale şi chirurgicale.

Centrul de Radiologie şi Imagistică Medicală din cadrul Hyperclinicii MedLife Deva este dotat cu aparatură de ultimă generaţie, astfel că pacienţii pot beneficia de cele mai noi şi neinvazive metode de investigaţii - RMN, CT, radiografii, ecografii, mamografii.

Reprezentanţii MedLife anunţă că în perioada următoare serviciile multidisciplinare disponibile în cadrul Hyperclinicii Deva vor putea fi accesate pe baza biletului de trimitere, în baza contractului cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Hunedoara.

Hyperclinica MedLife Deva se alătură celor peste 230 de clinici şi hyperclinici pe care liderul pieţei de servicii medicale le deţine în întreaga ţară. În prezent, MedLife se remarcă prin cea mai mare platformă de diagnostic şi tratament din România, cu 700 de locaţii proprii şi partenere, având cea mai extinsă reţea de unităţi medicale la nivel naţional.

Acţiunile emise de MedLife SA sunt admise la tranzacţionare pe piaţa reglementată la vedere administrată de Bursa de Valori Bucureşti, Categoria Premium.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 1017 / 7992
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Senior Lawyer Employment | Reff & Associates
BACIU PARTNERS: Rafinarea serviciilor juridice oferite într-o manieră integrată pentru o realitate în continuă schimbare | Ana-Maria Baciu, Managing Partner: “Am coordonat mereu echipe de avocați atipice, și acum am decis să creștem tempo-ul: suntem pregătiți să facem modul nostru de a gândi și de a pune în practică lucrurile să se reflecte clar, fără obstacole, în toate inițiativele în care suntem implicați”
Filip & Company a asistat grupul Digi la contractarea unui două împrumuturi în valoare peste 117 mil. € și, respectiv, de 50 mil. €
Proiectul parcului fotovoltaic de la Ovidiu face un pas înainte. MPR|Partners a fost alături de EnPower Energy pentru coordonarea procedurii de obținere a acordului de construire, cu o echipă de avocați coordonată de Gelu Maravela (partener fondator) și Dana Rădulescu (partener)
Finanțele au demarat procedura de selecție a firmelor de avocați pentru un proiect ce presupune asistență consistentă în baza dreptului englez. Contract pe 3 ani, tarife orare de cca. 1.900 lei
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Alexandru Berea, General counsel la BCR: ”Prin colaborare putem genera schimbări semnificative nu doar în interiorul profesiei noastre, ci și în societate in general. Prin natura muncii noastre, nu numai că răspundem la nevoile imediate ale societății, dar suntem și arhitecți ai viitorului acesteia, contribuind la definirea și modelarea unui cadru normativ care să orienteze comportamentul și deciziile individuale și colective pe termen lung”
Rebecca Marina, counsel în cadrul firmei Filip & Company după ultima rundă de promovări: “Am găsit aici oameni care îmi împărtășesc principiile și valorile de viață și care mi-au devenit prieteni și mentori sau pentru care eu am devenit mentor mai târziu. Orice promovare vine cu responsabilități și noi roluri în echipă”
Patru case locale de avocați rămân în topul global al celor mai bune 100 de firme implicate în arbitraje internaționale | Cum sunt prezentate în GAR 100 (2024), ce mandate au avut și ce spun clienții despre avocați și prestațiile acestora. TZA, ZRVP, LDDP și SP asistă clienți în arbitraje cu pretenții de 15,7 miliarde de dolari
Kinstellar a asistat BIG Mega Renewable Energy cu privire la finanțarea de 92 mil. € cu BERD și OTP Bank pentru construcția și operarea Parcului Eolian Urleasca
Răzvan Gheorghiu-Testa, fondator al Țuca Zbârcea & Asociații, inclus în „Top 50 Cei Mai Influenți Oameni de pe Piața Imobiliară din România”
Wolf Theiss a asistat AIRSOL în legătură cu achiziția MedAir Oxygen Solution | Emanuele Lainati, Legal Affair Manager SOL Group: “Expertiza, dedicarea și abordarea proactivă a avocaţilor Wolf Theiss au fost esențiale pentru încheierea cu succes a tranzacției”
Filip & Company a asistat Centrokinetic, în parteneriat cu Agista, în achiziția pachetului majoritar de părți sociale ale clinicii Socrates din Timișoara
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...