ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

RCS&RDS a lansat o ofertă de obligaţiuni garantate în valoare de 800 mil. E

27 Ianuarie 2020   |   AGERPRES

Citigroup Global Markets Europe AG va avea rolul de coordonator global şi deţinător comun al Registrului de Subscrieri, iar ING Bank London Branch şi UniCredit Bank AG vor avea rolul de deţinători comuni ai Registrului de Subscrieri.

 
 
RCS&RDS a lansat luni o ofertă de obligaţiuni de rang senior garantate în valoare de 800 milioane euro, în două tranşe, cu scadenţa în 2025 şi 2028, informează DIGI Communications printr-un raport remis Busei de Valori Bucureşti.

Conform sursei citate, obligaţiunile vor avea o valoare nominală de 100.000 euro fiecare şi vor fi garantate de către DIGI Ungaria, Invitel şi Digi Spain Telecom.

Oferta a fost aprobată de către Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor RCS&RDS din data de 22 ianuarie 2020.

RCS&RDS a înaintat către Irish Stock Exchange plc solicitarea privind admiterea Obligaţiunilor pe Lista Oficială şi tranzacţionarea acestora pe piaţa reglementată operate de aceasta.


Citigroup Global Markets Europe AG va avea rolul de coordonator global şi deţinător comun al Registrului de Subscrieri, iar ING Bank London Branch şi UniCredit Bank AG vor avea rolul de deţinători comuni ai Registrului de Subscrieri.

Raportul menţionează că veniturile brute rezultate ca urmare a desfăşurării ofertei vor fi utilizate, printre altele, pentru replata anticipată a sumei aferente principalului obligaţiunilor 2023, în sumă de 550 milioane euro şi pentru plata sumei de 22,3 milioane euro reprezentând prima de replată anticipată şi dobânda acumulată, dar neplătită, către deţinătorii Obligaţiunilor 2023. De asemenea, banii for fi utilizaţi pentru rambursarea anticipată şi/sau rambursarea unei sume de aproximativ 88,9 milioane euro (calculată la cursul de schimb RON/Euro afişat de Banca Naţională a României pentru data de 23 ianuarie 2020), reprezentând principalul aferent contractului de facilitate de credit contractat de grup la data de 7 octombrie 2016, încheiat, printre alţii, între RCS&RDS, în calitate de împrumutat, şi BRD-Groupe Societe Generale SA, Citibank, NA, London Branch, ING Bank NV şi UniCredit Bank SA, în calitate de aranjori principali.

Totodată, veniturile vor fi utilizate pentru rambursarea anticipată a unei sume de aproximativ 73,4 milioane euro, reprezentând principalul aferent contractului de facilitate de credit contractat de grup la data de 1 februarie 2018, încheiat între RCS&RDS şi DIGI Ungaria, în calitate de împrumutaţi, DIGI Communication, în calitate de garant, Citibank NA, London Branch şi ING Bank NV, în calitate de aranjori principali mandataţi, ING Bank NV, în calitate de agent al facilităţii de credit, precum şi alte instituţii financiare, în calitate de creditori.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 6313 / 7978
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Patru case locale de avocați rămân în topul global al celor mai bune 100 de firme implicate în arbitraje internaționale | Cum sunt prezentate în GAR 100 (2024), ce mandate au avut și ce spun clienții despre avocați și prestațiile acestora. TZA, ZRVP, LDDP și SP asistă clienți în arbitraje cu pretenții de 15,7 miliarde de dolari
Kinstellar a asistat BIG Mega Renewable Energy cu privire la finanțarea de 92 mil. € cu BERD și OTP Bank pentru construcția și operarea Parcului Eolian Urleasca
Răzvan Gheorghiu-Testa, fondator al Țuca Zbârcea & Asociații, inclus în „Top 50 Cei Mai Influenți Oameni de pe Piața Imobiliară din România”
Wolf Theiss a asistat AIRSOL în legătură cu achiziția MedAir Oxygen Solution | Emanuele Lainati, Legal Affair Manager SOL Group: “Expertiza, dedicarea și abordarea proactivă a avocaţilor Wolf Theiss au fost esențiale pentru încheierea cu succes a tranzacției”
Filip & Company a asistat Centrokinetic, în parteneriat cu Agista, în achiziția pachetului majoritar de părți sociale ale clinicii Socrates din Timișoara
Arbitrajul ICSID cerut de Nova Group Investments a ajuns la final | Statul român așteaptă decizia, după ce tribunalul a declarat închisă procedura în litigiul în care pretențiile se ridică la 345 mil. E. Ce onorarii au fost plătite firmelor de avocați care au asigurat apărarea
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 3-5 years Atorney at Law | Dispute Resolution
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 0-3 years Atorney at Law | Dispute Resolution
După un an plin, în care s-au implicat în peste 20 de tranzacții, avocații de M&A de la PNSA au acum în lucru peste zece mandate „cu greutate” | Silviu Stoica, partener: ”Există un interes crescut al fondurilor de private equity, dar și al investitorilor strategici și instituționali. Avem proiecte în cele mai variate domenii”
D&B David şi Baias o cooptează în echipă pe Adina Guțiu, care va coordona departamentul de Energie și Resurse Naturale
Provocarile legislative actuale ale companiilor într-un mediu de afaceri dinamic și inovator | De vorbă cu cu Alexandra Pădurariu, Head of Legal, Compliance and Public Affairs – Samsung Electronics România & Bulgaria, despre cum reușește compania să implementeze practicile și politicile care sprijină guvernanța corporativă responsabilă și adaptarea la tendințele ESG
Echipa integrată a KPMG Legal & Tax obține în fața Curții de Apel Ploiești anularea măsurii nelegale de stabilire a sediului fix în România a unui important jucător în industria fashion, precum și obligațiile fiscale aferente în valoare de 1,5 mil. €
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...