ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

‘Get To Know Your Chamber’, eveniment găzduit de Mușat & Asociații

30 Septembrie 2019   |   A.D.

Potrivit unui comunicat al BRCC, feedbackul primit de la participanți a fost pozitiv si inspirator, cei prezenți considerând această întâlnire un mare succes.

 
 
Miercuri, 25 septembrie 2019, Mușat & Asociații a găzduit evenimentul Get To Know Your Chamber în colaborare cu Camera de Comerț Britanică (BRCC), eveniment dedicat noilor membri care au avut ocazia să facă cunoștință cu reprezentații organizației și membrii acesteia. La eveniment au fost  prezenți peste 80 de reprezentanți ai companiilor naționale și internaționale.

”Mușat & Asociații este membru al BRCC de 17 ani, timp în care am fost conectați la ceea ce înseamnă evoluția parteneriatelor și am încercat, prin experiența noastră de peste un sfert de secol pe piața avocaturii de business din Romania, să participăm în mod activ și eficient la implementarea și dezvoltarea acestora”, a declarat Monia Dobrescu, Partner Mușat & Asociații.


Potrivit unui comunicat al BRCC, feedbackul primit de la participanți a fost pozitiv si inspirator, cei prezenți considerând această întâlnire un mare succes.

Camera de Comerț Britanică este principala organizație de afaceri ce încurajează schimburile economice și investițiile bilaterale între Regatul Unit și România. Misiunea BRCC este aceea de a facilita și de a dezvolta afacerile dintre cele două țări printr-un dialog deschis business-to-business.

Înființată în 1998, BRCC are sedii în Londra și București, o filială a organizației fiind găzduită și la Cluj.

MUŞAT & ASOCIAŢII este una dintre primele case de avocatură înfiinţate în România, imediat dupa caderea regimului comunist in Decembrie 1989. Având peste 100 de avocaţi şi consilieri, MUŞAT & ASOCIAŢII acordă servicii de consultanţă în toate sectoarele avocaturii de business, incluzând fuziuni & achiziţii, privatizări, drept bancar, energie & resurse naturale, concurenţă, drept societar, telecomunicaţii & IT, dreptul muncii, fiscalitate, pieţe de capital, drept imobiliar, dreptul mediului, litigii & arbitraje comerciale, drept penal al afacerilor.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 5 / 178
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Modificări importante în materie de fiscalitate, la orizont | Theodor Artenie, Tax Director - Schoenherr Tax Bucharest: Așteptăm forma finală în care vor fi adoptate proiectele de modificare a Codurilor Fiscal și de procedură fiscală. Cele două Directive europene care nu au fost încă transpuse în legislația națională ar putea genera anumite complicații pentru contribuabilii români
Țuca Zbârcea & Asociații se aliază cu Trident Capital Investments, companie fondată și condusă de Liviu Giugiumica
Allen & Overy, alături de PKO Bank Polski la finanțarea unei bănci de celule stem. Avocați din București, în echipă
CMS România își extinde echipa cu 10 avocați și își consolidează practica de drept penal, finanțe și tranzacții. Alina Tihan și Mihai Jiganie Șerban, doi avocați cu un profil profesional bine conturat și o bogată experiență, se alătură biroului CMS București
Mergermarket: Clifford Chance este Consultantul Juridic al Anului în M&A pentru Europa Centrală și de Est
Crina Baltag și Cosmin Vasile, editorii noului ghid practic multi-jurisdicțional dedicat soluționării disputelor în domeniul construcțiilor și publicat de Wolters Kluwer
CEE Attorneys ̸ Boanță, Gîdei și Asociații i-a reprezentat pe fondatorii 7Card în legătură cu investiția în proiectul Holde Agri. Echipa, coordonată de partenerul Sergiu Gîdei
Rundă de promovări la Țuca Zbârcea & Asociații | Dan Cristea și Ciprian Timofte intră în echipa partenerilor, alți cinci avocați fac un pas înainte în carieră
Confesiunile unui avocat din prima linie, partener al biroului Dentons din București și autor de cărți pentru copii vândute azi în SUA și UK. Bogdan Papandopol vorbește despre pasiunea secretă pentru scris și desenat, inspirată de ”muza” sa, care iubește ”cărțile colorate ale lui tati”
LegiTeam | Job Opportunity: DLA Piper Dinu SCA – Associate, Litigation
În spatele scenei, alături de avocații de Employment de la Wolf Theiss | Experiență vastă, acumulată într-un spectru larg de proiecte, implicare profundă, conexiuni internaționale și “outside the box thinking”
RTPR Allen & Overy, alături de AUTONOM în debutul pe piața reglementată a Bursei de Valori București
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...