ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

TEIS Criminal Lawyers lansează o noua platformă online

16 Iunie 2020   |   BizLawyer

Odată cu lansarea site-ului, pe lângă serviciile de consultanță în drept penal și reprezentarea clienților în fața curților naționale și internaționale, o noua categorie își face loc pe lista serviciilor: asistență juridică gratuită pentru ONG-uri locale.

 
 
TEIS Criminal Lawyers a lansat noul website www.teis.ro, platformă care combină viziunea businessului cu funcționalitatea. La dezvoltarea noului site au fost folosite o serie de tehnologii și aplicații moderne, care, pe lângă ușurința, asigură o securitate mărită a datelor și a informațiilor.

“Lansarea acestei platforme online a venit ca un lucru firesc după înființarea TEIS Criminal Lawyers. Deși în domeniul nostru nu se pune asa mare accent pe prezența online, în cei 12 ani de experiență am constatat că este vital ca în fața clientului să te prezinți în cel mai profesionist mod pe toate mediile de comunicare.”, declară Mircea Teis, fondatorul TEIS Criminal Lawyers.


Site-ul www.teis.ro își propune să ofere utilizatorilor o experiență online simplificată, în special prin utilizarea unui concept inovator în ceea ce privește conținutul, dar și grafica. Pe lângă design-ul prietenos și interfața ușor de utilizat, platforma oferă toate informațiile de interes atât pentru clienți, cât și pentru tinerii avocați dornici să învețe mai multe despre drept penal.

“Ne propunem să facilităm persoanelor interesate de practică în drept penal accesul către informații relevante, verificate și validate de cei mai buni experți în domeniu. Cele mai complexe informații le vom traduce în articole ușor digerabile, foarte bine documentate, bazate pe fapte și informații din piață,”, afirmă Mircea Teis.

Odată cu lansarea site-ului, pe lângă serviciile de consultanță în drept penal și reprezentarea clienților în fața curților naționale și internaționale, o noua categorie își face loc pe lista serviciilor: asistență juridică gratuită pentru ONG-uri locale.

“Suntem mândri să sprijinim ONG-urile locale în eforturile lor de a acționa în favoarea populațiilor vulnerabile și a protejării mediului înconjurător. Oferim partenerilor noștri asistență gratuită în drept penal și le asigurăm accesul către resursele noastre interne. Organizăm în fiecare an sesiuni de mentorat pentru îmbunătățirea cunoștiințelor legale ale voluntarilor, oferindu-le instrumentele necesare pentru câștigarea misiunilor sociale.”, declară Mircea Teis.

Despre TEIS Criminal Lawyers
TEIS Criminal Lawyers este o casă de avocatură de tip boutique, specializată în drept penal, recunoscută pentru capacitatea sa de a formula strategii inovatoare ce combină creativitatea cu pragmatismul. Serviciile de consultanță în drept penal și reprezentare în fața autorităților se adresează atât companiilor, cât și persoanelor private ce se confruntă cu probleme legate de fraudă contabilă, financiară, a valorilor mobiliare și fiscale, dar și cazuri ce implică luare de mită, monopol sau spălare de bani.
Încrederea, eficiența, inovația si sustenabilitatea stau la baza fiecărei acțiuni întreprinsă în cadrul TEIS Criminal Lawyers. Aprecierea clienților lor, cât și respectul altor profesioniști din domeniul legal îi determină să ofere de fiecare dată tot ceea ce au mai bun și să respecte cu rigurozitate valorile businessului.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

    ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


     

    Ascunde Reclama
     
     

    POSTEAZA UN COMENTARIU


    Nume *
    Email (nu va fi publicat) *
    Comentariu *
    Cod de securitate*







    * campuri obligatorii


    Articol 193 / 247
     

    Ascunde Reclama
     
    BREAKING NEWS
    ESENTIAL
    Senior Lawyer Employment | Reff & Associates
    Patru case locale de avocați rămân în topul global al celor mai bune 100 de firme implicate în arbitraje internaționale | Cum sunt prezentate în GAR 100 (2024), ce mandate au avut și ce spun clienții despre avocați și prestațiile acestora. TZA, ZRVP, LDDP și SP asistă clienți în arbitraje cu pretenții de 15,7 miliarde de dolari
    Kinstellar a asistat BIG Mega Renewable Energy cu privire la finanțarea de 92 mil. € cu BERD și OTP Bank pentru construcția și operarea Parcului Eolian Urleasca
    Răzvan Gheorghiu-Testa, fondator al Țuca Zbârcea & Asociații, inclus în „Top 50 Cei Mai Influenți Oameni de pe Piața Imobiliară din România”
    Wolf Theiss a asistat AIRSOL în legătură cu achiziția MedAir Oxygen Solution | Emanuele Lainati, Legal Affair Manager SOL Group: “Expertiza, dedicarea și abordarea proactivă a avocaţilor Wolf Theiss au fost esențiale pentru încheierea cu succes a tranzacției”
    Filip & Company a asistat Centrokinetic, în parteneriat cu Agista, în achiziția pachetului majoritar de părți sociale ale clinicii Socrates din Timișoara
    Arbitrajul ICSID cerut de Nova Group Investments a ajuns la final | Statul român așteaptă decizia, după ce tribunalul a declarat închisă procedura în litigiul în care pretențiile se ridică la 345 mil. E. Ce onorarii au fost plătite firmelor de avocați care au asigurat apărarea
    LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 3-5 years Atorney at Law | Dispute Resolution
    LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 0-3 years Atorney at Law | Dispute Resolution
    După un an plin, în care s-au implicat în peste 20 de tranzacții, avocații de M&A de la PNSA au acum în lucru peste zece mandate „cu greutate” | Silviu Stoica, partener: ”Există un interes crescut al fondurilor de private equity, dar și al investitorilor strategici și instituționali. Avem proiecte în cele mai variate domenii”
    D&B David şi Baias o cooptează în echipă pe Adina Guțiu, care va coordona departamentul de Energie și Resurse Naturale
    Provocarile legislative actuale ale companiilor într-un mediu de afaceri dinamic și inovator | De vorbă cu cu Alexandra Pădurariu, Head of Legal, Compliance and Public Affairs – Samsung Electronics România & Bulgaria, despre cum reușește compania să implementeze practicile și politicile care sprijină guvernanța corporativă responsabilă și adaptarea la tendințele ESG
     
    Citeste pe SeeNews Digital Network
    • BizBanker

    • BizLeader

        in curand...
    • SeeNews

      in curand...