€    USD    
Home Login
Problemele legate de politicile de personal au precupat cel mai mult, în ultima perioadă, companiile.
Afectate serios de efectele crizei medicale din ultimele luni, multe firme caută soluții pentru redimensionarea cheltuielilor cu personalul.
Criza din sănătate a influențat semnificativ și modul de lucru al marilor firme de avocatură.
Mai multe firme locale de avocați au primit recunoaștere pentru practica în domeniile copyright, brevete și mărci industriale în ultima ediție a IP Stars/Managing Intellectual Property (MIP), unul dintre cele mai importante ghiduri juridice din sfera proprietății intelectuale.
Firma de avocați Trofin & Asociații a fost mandatată de Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri să îi asigure apărarea în ultimul arbitraj ICSID în care investitorii străini reclamă încălcarea unor acorduri bilaterale la care România este parte.
Consiliul Concurenţei supune dezbaterii publice propunerile de angajamente formulate de BRD – Groupe Société Générale SA (BRD), Raiffeisen Bank SA și Banca Comercială Română (BCR) în vederea înlăturării îngrijorărilor concurențiale identificate în contextul în care acestea vor să devină acționari în comun ai companiei CIT One SRL.
Accesa, una dintre cele mai importante companii de tehnologie din România, îşi consolidează poziţia în industriile de Asigurări şi Servicii Financiare, Medicală şi Telecomunicaţii prin intermediul noului joint-venture semnat cu germanii de la Ratiodata GmBH, a anunţat compania într-un comunicat transmis, miercuri, spre difuzare.
Actorul Alexandru Arşinel a declarat, joi, după ce a fost audiat aproape patru ore la DIICOT, că sentimentele sale faţă de medicul Mihai Lucan nu s-au schimbat şi îi va purta acestuia recunoştinţă.
Şapte universităţi din România au fost selectate de către Comisia Europeană în cadrul apelului vizând constituirea reţelelor Universităţilor Europene, informează joi Ministerul Educaţiei şi Cercetării.
Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, legea care elimină închisoarea pentru diverse investiţii de infrastructură realizate fără o autorizaţie de construire.
Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 132/2020 privind instituirea unor măsuri de sprijin destinate salariaților și angajatorilor în contextul situației epidemiologice determinate de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2, precum și pentru stimularea creșterii ocupării forței de muncă (“OUG 132”) a fost publicată în Monitorul Oficial al României nr.
Pandemia a afectat veniturile şi vânzările în cazul a peste 55% dintre companii, iar 39% au fost nevoite să îşi întrerupă temporar activitatea, a afirmat miercuri Andrei Canda, managing partner în cadrul iSenseSolutions.
Administraţia Română a Serviciilor de Trafic Aerian ROMATSA a fost amendată, miercuri, de Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării cu 11.
NEPI Rockcastle Group ("NEPI Rockcastle") announces that the negotiations with AFI Europe regarding the disposal of the Class A office buildings in the Romanian portfolio, Floreasca Business Park, Lakeview and Aviatorilor 8 in Bucharest and City Business Center in Timisoara, with a total leasable area of 118,500 square meters, have been successfully concluded.
Contacteaza-ne!
Trimite un email