€    USD    
Home Login
Ultimul episod al trilogiei ”Litigii în timpul Stării de Urgență” este dedicat executărilor silite.
Laurențiu Pachiu împreună cu întreaga echipa de avocați de la Pachiu și Asociații se alătură D&B David și Baias, societatea de avocatură corespondentă a PwC în România.
Ministerul Finanțelor publice așteaptă oferte din partea firmelor de avocați pentru activitatea din perioada următoare.
Casa de avocatură RTPR a obținut clarificarea termenului de consumator pentru investitorii neprofesioniști ai platformelor de tranzacționare cu instrumente financiare.
Mai funcționează instanțele în timpul stării de urgență? În ce fel? Care sunt limitările pentru comunicarea exclusiv electronică cu instanțele de judecată? Ce se judecă în perioada stării de urgență? În ce măsură această funcționare - în stare de avarie a Justiției, într-o comunitate de asemenea vătămată de restricțiile impuse în această perioadă - răspunde nevoilor reale cu care se confruntă societatea, avocații și justițiabilii? Acestea au fost doar câteva întrebări la care au răspuns invitații avocatului Cosmin Vasile într-o dezbatere pe marginea provocărilor induse de funcționarea instituțiilor și derularea litigiilor în timpul Stării de Urgență, situație ce iese din tiparul obișnuit al funcționării statului de drept și puterii judecătorești.
Producătorul de anvelope Michelin reia progresiv producţia la fabrica de cord metalic de la Zalău, uzina de anvelope din aceeaşi localitate şi cea de la Floreşti rămânând deocamdată închise.
Grup Feroviar Român (GFR) a primit din partea Agenţiei Uniunii Europene pentru Căile Ferate (European Union Agency for Railways - ERA) Certificatul Unic de Siguranţă (Single Safety Certificate) care îi permite să opereze în România şi Grecia, potrivit unui comunicat transmis AGERPRES.
Actorul Alexandru Arşinel a declarat, joi, după ce a fost audiat aproape patru ore la DIICOT, că sentimentele sale faţă de medicul Mihai Lucan nu s-au schimbat şi îi va purta acestuia recunoştinţă.
Organizatorii RIUF (The Romanian International University Fair) anunţă că anul acesta evenimentul se mută în online, în contextul epidemiei de coronavirus.
Pe 7 aprilie 2020 a fost publicată în Monitorul Oficial Ordonanța de urgență nr.
Salvgardarea pe cale legislativă, în vremea pandemiei, a principiilor nediscriminării și egalității de șanse în dreptul muncii și al securității sociale în privința salariaților din sectorul public, respectiv în privința protecției copilului și a persoanelor cu handicap I.
România a devenit prima ţară care a blocat exporturile de cereale în timpul pandemiei de coronavirus (COVID-19), o decizie dramatică şi care ar putea spori temerile privind aprovizionarea cu alimente la nivel global, se arată într-o analiză realizată vineri de Bloomberg.
Ministerul Justiţiei (MJ) anunţă, în noaptea de joi spre vineri, confirmarea unui al doilea caz de COVID-19, în persoana unui angajat din cadrul direcţiei de contencios.
Zentiva Group a.s. confirms the closing of its previously declared acquisition of Alvogen’s Central and Eastern European (CEE) business.
Contacteaza-ne!
Trimite un email