€    USD    
Home Login
Ministerul Justiţiei (MJ) anunţă, în noaptea de joi spre vineri, confirmarea unui al doilea caz de COVID-19, în persoana unui angajat din cadrul direcţiei de contencios.
Vicepreşedintele Senatului Robert Cazanciuc a preluat, joi, de la colegul său, social-democratul Titus Corlăţean, atribuţiile de preşedinte interimar al acestui for legislativ.
În contextul actual, în care anumite drepturi ale cetățenilor sunt restrânse, apar probleme juridice noi și complexe, dar și un teren propice pentru fraude, inclusiv pentru avocatura falsă, se arată într-un comunicat al Uniunii Naționale a Barourilor din România (UNBR).
Deputatul PSD Arad Dorel Căprar, alţi doi deputaţi şi un senator, dar şi angajaţi ai Agenţiei de Control şi Încasare Nădlac II şi ai Direcţiei Regionale de Drumuri si Poduri Timişoara, au fost trimişi în judecată în dosarul şpăgilor din Banat.
Tribunalul Arad l-a achitat, marţi, pe fostul preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Arad, Nicolae Ioţcu, în al doilea dosar de corupţie, în care era acuzat de trafic de influenţă şi trafic de influenţă în formă continuată, decizia nefiind definitivă.
România avea, la data de 31 ianuarie 2019, o rată de încarcerare de 107 deţinuţi la 100.
Mario Iorgulescu rămâne, momentan, în libertate. Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au anulat mandatul internaţional de arestare după ce au constatat ca fiind nelegală decizia din primă instanţă.
Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a anunţat vineri că toate spitalele care se aflau in subordinea autorităţilor locale vor trece, pe perioada epidemiei, sub coordonarea Ministerului Sănătăţii.
Poliţiştii gălăţeni au deschis, joi, o anchetă pe numele unui patron care a refuzat să servească o clientă şi a alungat-o din magazin, pe motiv că aceasta ar fi un pericol pentru sănătatea celorlalţi, pentru că lucrează ca asistent medical la Spitalul de Boli Infecţioase Galaţi, unde sunt internaţi pacienţii cu COVID-19.
Premierul Ludovic Orban a dispus luni încetarea exercitării de către Andrei Tinu a atribuţiilor de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Autorităţii Naţionale pentru Cetăţenie.
Contacteaza-ne!
Trimite un email