€ 4.9763   USD 0.1170   
Home Login
Agenţia Naţională de Administrare Fiscală a avut încasări de 97,1 miliarde lei în primul trimestru al acestui an, în creştere cu 41,8 miliarde de lei faţă de perioada similară a anului trecut, a anunţat ministrul Finanţelor, Marcel Boloş.
Peste 50 de companii s-au listat la Bursa de Valori din Bucureşti din 2010 şi până în prezent, iar aproape jumătate din listări au avut loc în 2021, a afirmat, joi, directorul general al BVB, Adrian Tănase, la un eveniment de specialitate.
Prin utilizarea aplicaţiei WhatsApp în activităţile de serviciu comiteţi o infracţiune, pentru că orice transmitere de date, poze, documente sau contracte devin proprietatea Meta şi, deci, nu mai sunt proprietatea nici a utilizatorului, nici a primitorului, nici a celui care le-a trimis, a atenţionat, joi, într-o dezbatere de specialitate, preşedintele InfoCons, Sorin Mierlea.
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat miercuri, la Tulcea, că TAROM va primi până la finele lunii ajutor din partea Comisiei Europene şi apoi va intra într-o etapă de reorganizare economică.
Oportunităţile de finanţare, cel puţin finanţare publică, vor fi din ce în ce mai mult legate de ţintele de decarbonizare, nu doar de "net zero", ci şi de zero poluare şi stoparea declinului biodiversităţii, a declarat, miercuri, secretarul de stat în Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor (MMAP) Ionuţ Sorin Banciu.
Asociaţii şi acţionarii companiilor au bani să le împrumute, dar nu au bani să constituie capitalul acestora, iar în acest caz este o chestie de fond şi autorităţile greşesc pentru că au căzut în capcana mediului de afaceri care votează, a afirmat, marţi, Florin Georgescu, prim-viceguvernator al Băncii Naţionale a României.
România a devenit, din nou, un exportator net de electricitate, ceea ce e un lucru bun pentru stabilitatea şi securitatea zonei, dar şi pentru dezvoltarea consumului în ţară, atât industrial, cât şi casnic, a declarat, marţi, Dan-Dragoş Drăgan, secretar de stat în Ministerul Energiei, la cea de-a X-a ediţie a conferinţei "România - Strategia dezvoltării".
Sectorul chimic este cel mai mare "contributor" la deficitul balanţei comerciale a României, cu o valoare de 14 miliarde de euro, a afirmat, marţi, Florin Spătaru, consilier de stat la Cancelaria prim ministrului, la cea de-a X-a ediţie a conferinţei "România - Strategia dezvoltării".
Fondurile de coeziune 2014 - 2020 ar fi trebuit alocate pentru dezvoltare economică, pentru economie şi creştere de plusvaloare, nu pentru măsuri sociale, care au fost necesare, dar au adus costuri, a declarat, marţi, Florin Spătaru, consilier de stat la Cancelaria prim ministrului, în cadrul celei de-a X-a ediţii a conferinţei "România - Strategia dezvoltării".
Consolidarea sistemului bancar din România este inevitabilă, dar viteza nu va fi atât de rapidă ca până acum, a declarat, marţi, Omer Tetik, CEO Banca Transilvania, la Conferinţa anuală BNR-ASE "Perspective privind dezvoltarea sectorului bancar românesc".
Contacteaza-ne!
Trimite un email