€    USD    
Home Login
Accesa, una dintre cele mai importante companii de tehnologie din România, îşi consolidează poziţia în industriile de Asigurări şi Servicii Financiare, Medicală şi Telecomunicaţii prin intermediul noului joint-venture semnat cu germanii de la Ratiodata GmBH, a anunţat compania într-un comunicat transmis, miercuri, spre difuzare.
Grupul Alro, unul dintre cei mai mari producători de aluminiu din Europa, a înregistrat în primul semestru un profit net de 253,66 milioane de lei, în creştere cu 218% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, când rezultatul net al grupului era de 79,708 milioane de lei, conform datelor transmise miercuri Bursei de Valori Bucureşti.
Fermierii din zona montană pot accesa în acest an 13 milioane de euro prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală 2014 - 2020 (PNDR 2020), pentru realizarea de abatoare de capacitate mică, informează Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR), într-un comunicat transmis miercuri AGERPRES.
Ministerul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor (MTIC) a autorizat executarea lucrărilor de construire pentru Autostrada de Centură Bucureşti, sectorul de pe raza localităţii Vidra, valoarea lucrărilor autorizate fiind de 59,95 milioane lei, fără TVA, potrivit unui document transmis de minister.
Raiffeisen Bank a încheiat primul semestru al acestui an cu un profit net în scădere la 280 milioane de lei, faţă de 384 milioane de lei la finalul primului semestru din 2019, potrivit unui comunicat al băncii.
Comisia Europeană a aprobat, conform reglementărilor UE privind fuziunile, achiziţionarea producătorului de mase plastice Borealis AG de către OMV Aktiengesellschaft (OMV), ambele din Austria, se arată într-un comunicat de presă al Executivului comunitar.
Comisia Europeană (CE) a demarat o investigaţie aprofundată privind planul Poloniei de a acorda un ajutor de 95 de milioane de euro grupului sud-coreean LG Chem Ltd pentru a extinde fabrica sa de baterii destinate automobilelor electrice, exprimându-şi dubiile privind respectarea reglementărilor privind concurenţa, transmite Reuters.
OTP Bank România anunță suplimentarea plafonului de garantare a creditelor pentru întreprinderile mici și mijlocii acordate în cadrul Programului guvernamental IMM Invest România, derulat prin intermediul Fondului Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii, continuând astfel să aibă un rol activ în acest program și să fie alături de antreprenorii români aflați în dificultate.
Enel X România, parte a Enel X, divizia de servicii energetice avansate a Grupului Enel, a instalat și a pus în funcțiune o rețea de 34 de puncte de încărcare în București și în zonele limitrofe, ca parte a planului său de a dezvolta o infrastructură extinsă de încărcare pentru vehiculele electrice din toată România.
Cisco îl numeşte pe Paul Maravei în funcţia de director general al Cisco România, iar după aproape şapte ani la conducere, fostul şef al echipei locale a companiei, Dorin Pena, a fost promovat la nivel regional, informează compania într-un comunicat transmis, marţi, AGERPRES.
Contacteaza-ne!
Trimite un email