€ 4.9764   USD 0.1172   
Home Login
Vista Bank România a acordat companiei Alive Wind Power One, parte a Grupului Premier Energy PLC, un credit de investiţii în valoare de 13,9 milioane de euro, pentru achiziţia unui parc eolian situat în Drânceni (judeţul Vaslui), cu o putere instalată totală de până la 18 MW, informează banca, printr-un comunicat.
O echipă multidisciplinară formată din avocați din cadrul Reff & Asociații | Deloitte Legal și din consultanți financiari și fiscali din cadrul Deloitte România au asistat proprietarii Expo Market Doraly, Gheorghe Iaciu și fondul de investiții imobiliare ARA Europe, în vânzarea integrală a parcului comercial către dezvoltatorul imobiliar belgian WDP, al doilea cel mai mare proprietar de spații industriale-logistice din România, având un portofoliu de aproape 1,7 milioane de metri pătrați.
Casa de avocatură Filip & Company a acordat consultanță juridică acționarilor semnificativi ai One United Properties, respectiv cofondatorilor Andrei Diaconescu (prin OA Liviu Holding Invest) și Victor Căpitanu (prin Vinci VER Holding), Președintelui Consiliului de Administrație, Claudio Cisullo (prin CC Trust Group AG) și Membrului Consiliului de Administrație Marius Diaconu (prin Altius S.
Firma internațională de avocatură CMS a asistat Public Power Corporation SA (PPC) cu privire la încheierea unui acord cadru de cooperare strategică pentru dezvoltarea și construirea unui portofoliu de aproape 90 de proiecte fotovoltaice de până la 2.
O delegație a Hidroelectrica, condusă de Karoly Borbely, președinte al directoratului societății, participă la vizita de lucru în Emiratele Arabe Unite, care are loc în perioada 17-19 aprilie 2024.
Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Emma Lambda Limited, Cipru, intenţionează să preia Stratum Energy România LLC, SUA, împreună cu Stratum Energy Romania LLC Wilmington, Sucursala Bucureşti şi subsidiarele acesteia, conform unui comunicat al autorităţii de concurenţă.
MPR|Partners a asistat Verde Magnesium, o importantă companie minieră din București, susținută de Amerocap, unul dintre clienții vechi ai firmei, investitor american private equity, în obținerea drepturilor de concesiune pentru un important perimetru minier de magneziu.
Premier Energy Group intenţionează să lanseze o ofertă publică iniţială (IPO) de acţiuni pe Bursa de Valori Bucureşti (BVB).
Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Melinda-Impex Instal S.
Strategiile exclusive de investiții, prin onemarkets Fund, oferă investitorilor din România, în premieră, acces la expertiza specialiștilor Grupului UniCredit, alături de cea a liderilor globali în administrarea fondurilor de investiții, precum: BlackRock, Fidelity, Pictet, J.
Contacteaza-ne!
Trimite un email