€    USD    
Home Login
Producătorul de anvelope Michelin reia progresiv producţia la fabrica de cord metalic de la Zalău, uzina de anvelope din aceeaşi localitate şi cea de la Floreşti rămânând deocamdată închise.
Grup Feroviar Român (GFR) a primit din partea Agenţiei Uniunii Europene pentru Căile Ferate (European Union Agency for Railways - ERA) Certificatul Unic de Siguranţă (Single Safety Certificate) care îi permite să opereze în România şi Grecia, potrivit unui comunicat transmis AGERPRES.
Obligațiunile corporative denominate în euro emise de Vivre Deco (VIV25E), unul dintre cei mai mari retaileri online de mobilă și decorațiuni din Europa Centrală și de Est, intră la tranzacționare pe Sistemul Multilateral de Tranzacționare (SMT) al Bursei de Valori București (BVB), la o lună după finalizarea plasamentului privat.
Premierul Ludovic Orban anunţă că o companie americană a pus la dispoziţia României proiectul de fabricaţie pentru ventilatoare.
Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Carbo Europe S.
Fondul suveran de investiţii al Arabiei Saudite, Public Investment Fund (PIF), a acumulat recent participaţii în valoare de aproximativ un miliard de dolari la patru mari companii petroliere din Europa, informează cotidianul financiar The Wall Street Journal, citând surse din apropierea acestui dosar.
Compania americană Brink, care furnizează servicii de procesare de numerar şi de logistică de securitate, achiziţionează pentru aproximativ 860 milioane dolari o mare parte din operaţiunile companiei G4S din Marea Britanie, prezentă şi pe piaţa din România.
Ministrul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor, Lucian Bode, a anunţat miercuri seara că au fost demarate discuţii cu Comisia Europeană pentru un ajutor dedicat compensării efectelor pandemiei asupra TAROM şi Blue Air, undeva la 130 de milioane de euro.
Mega Image va deschide, pe parcursul lunilor aprilie şi mai, şapte noi magazine în judeţele Ilfov, Bacău, Timişoara, Cluj şi Iaşi, conform unui comunicat de presă al retailerului, transmis miercuri AGERPRES.
MOL îşi revizuieşte ţinta orientativă privind indicatorul EBITDA, câştigul înainte de dobânzi, taxe, depreciere şi amortizare, pentru 2020, şi reduce nivelul cheltuielilor de capital şi operaţionale, potrivit unui comunicat remis miercuri AGERPRES.
Contacteaza-ne!
Trimite un email