€    USD    
Home Login
Proiectul legislativ de implementare a Directivei europene Red 3 privind susţinerea energiilor regenerabile se află pe circuitul de avizare interministerială, a declarat, vineri, secretarul de stat din Ministerul Energiei, Cristian Buşoi, la o conferinţă de specialitate.
Ministrul Muncii, Familiei, Tineretului şi Solidarităţii Sociale, Petre-Florin Manole, a anunţat joi, la Antena 3, că o nouă lege a salarizării ar putea apărea abia spre sfârşitul anului 2027.
Curtea Constituțională a României (CCR) respins, marți, sesizarea formulată de Partidului S.
Președintele Nicușor Dan a trimis Curții Constituționale a României (CCR), joi, o sesizare de neconstituționalitate asupra Legii pentru modificarea și completarea Ordonanței de urgență nr.
Administraţia Naţională "Apele Române" (ANAR) a reglementat procedura de concesionare a resurselor aflate în administrare, pentru producerea de energie regenerabilă, în conformitate cu politicile publice stabilite de Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor (MMAP).
Prim-ministrul Ilie Bolojan a cerut ministerelor și instituțiilor aflate în subordinea și coordonarea acestora reducerea deplasărilor externe, pentru o utilizare cât mai eficientă a fondurilor publice.
Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) a aprobat Ordinul privind Normele metodologice pentru exceptarea de la plata tarifelor reglementate aplicate energiei electrice stocate şi ulterior reintrodusă în reţea.
Premierul Ilie Bolojan a prezentat, luni, în plenul Parlamentului, măsurile din primul pachet fiscal pentru care Guvernul și-a asumat răspunderea pentru reducerea deficitului bugetar, anunțând reorganizarea TVA, creșterea 'necesară' a unor accize, introducerea CASS pentru pensii de peste 3.
Majoritatea statelor membre ale Uniunii Europene, inclusiv România, au cerut modificări suplimentare ale directivei UE anti-defrișări (EUDR), apreciind că unii producători nu pot îndeplini condițiile și se confruntă cu un dezavantaj competitiv, se arată într-o scrisoare consultată de Reuters.
Uniunea Europeană va pune la punct reguli pentru așa-numite 'credite pentru natură', care vor plăti fermierii și silvicultorii pentru îngrijirea ecosistemelor, în încercarea de a face această muncă mai profitabilă din punct de vedere economic, a anunțat luni Comisia Europeană, transmite Reuters.
Contacteaza-ne!
Trimite un email