€    USD    
Home Login
Pe 7 aprilie 2020 a fost publicată în Monitorul Oficial Ordonanța de urgență nr.
În confruntarea cu pandemia de Sars-Cov-2, autoritățile naționale au luat rapid măsuri pentru a atenua impactul social și economic produs de răspândirea acestui virus.
Ordinul ministrului Educaţiei privind suspendarea organizării şi desfăşurării Evaluării Naţionale la finalul claselor a II-a, a IV-a şi a VI-a, a simulării Evaluării Naţionale pentru absolvenţii clasei a VIII-a şi a simulării probelor scrise ale examenului de Bacalaureat naţional în anul şcolar 2019 - 2020 a fost publicat vineri în Monitorul Oficial.
Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a publicat tarifele de referinţă pentru poliţele auto obligatorii (RCA), în conformitate cu prevederile Legii 132/2017 privind asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto pentru prejudicii produse terţilor prin accidente de vehicule şi de tramvaie.
Schema de amânare a plăţii ratelor la credite anunţată de ING Bank pe 17 martie va fi înlocuită de prevederile Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr.
În contextul dificultăților economice și financiare cauzate de răspândirea virusului COVID-19, Guvernul României a adoptat o serie de facilități și măsuri de sprijin pentru IMM-urile a căror activitate este afectată direct prin măsurile dispuse de autoritățile publice, pentru prevenirea și combaterea pandemiei determinate de infecția cu coronavirusul COVID-19.
Comisia Europeană intenţionează să faciliteze guvernelor preluarea de pachete de acţiuni la companiile cele mai afectate de pandemia de coronavirus, transmite Bloomberg.
Premierul susţine că observă semnale alarmante privitor la piaţa cerealelor.
Ministrul Economiei, Energiei şi Mediului de afaceri, Virgil Popescu, a solicitat, joi, introducerea pe lista suplimentară a ordinii de zi a şedinţei Executivului a Ordonanţei de Urgenţă pentru stabilirea condiţiilor de comercializare a benzinei şi motorinei în contextul crizei economice generate de pandemia de Covid-19, pe perioada stării de urgenţă.
Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Adrian Oros, a anunţat joi că are pregătite textele pentru rechiziţii şi pentru suspendarea exportului de cereale, după ce a constatat că în luna martie s-au exportat 700.
Contacteaza-ne!
Trimite un email