€    USD    
Home Login
Problemele legate de politicile de personal au precupat cel mai mult, în ultima perioadă, companiile.
Afectate serios de efectele crizei medicale din ultimele luni, multe firme caută soluții pentru redimensionarea cheltuielilor cu personalul.
Criza din sănătate a influențat semnificativ și modul de lucru al marilor firme de avocatură.
Mai multe firme locale de avocați au primit recunoaștere pentru practica în domeniile copyright, brevete și mărci industriale în ultima ediție a IP Stars/Managing Intellectual Property (MIP), unul dintre cele mai importante ghiduri juridice din sfera proprietății intelectuale.
Firma de avocați Trofin & Asociații a fost mandatată de Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri să îi asigure apărarea în ultimul arbitraj ICSID în care investitorii străini reclamă încălcarea unor acorduri bilaterale la care România este parte.
Ministerul Finanțelor publice așteaptă oferte din partea firmelor de avocați pentru activitatea din perioada următoare.
Gestionarea personalului a fost una dintre provocările majore cu care fiecare angajator s-a confruntat pe parcursul crizei generată de pandemia SARS-COV-2, în contextul în care în anumite sectoare, activitatea s-a diminuat considerabil, fapt ce a atras și o diminuare a resurselor financiare.
Echipa de Employment de la NNDKP a traversat, în prima jumătate a anului 2020, o perioadă plină de provocări din punct de vedere al complexității proiectelor în care a fost implicată și a volumului de muncă prestată pentru clienți, inclusiv prin raportare la perioada deosebită generată de COVID-19.
GNP | Guia Naghi & Partners, firmă înființată anul trecut de Manuela Guia, fost partener al firmei D&B David & Baias, împreună cu Bianca Naghi și Octavian Adam, alături de o echipă de avocați cu experiență în firme afiliate unor consultanți Big 4, precum și în alte firme de avocatură de top, are astăzi 18 avocați și a bugetat o creștere a efectivelor în condițiile în care este preconiată o dezvoltare a ariilor de concurență, M&A și Dreptul Muncii.
În ultimele luni, aspectele de Dreptul Muncii au devenit o prioritate pentru toate companiile, iar acest lucru s-a reflectat direct în activitatea avocaților axați pe această arie de practică.
Contacteaza-ne!
Trimite un email