€ 4.9763   USD 0.1170   
Home Login
Kinstellar a consiliat divizia de ospitalitate a grupului Julius Meinl cu privire la finalizarea achiziției Hotelului Ambasador, unul dintre cele mai cunoscute hoteluri din București.
Firma Schoenherr a ocupat locul 3 în ultimul clasament întocmit de Refinitiv după valoarea tranzacțiilor finalizate, asistate în Europa Estică în primele trei luni ale anului, în timp ce Filip & Company s-a clasat pe al doilea loc în tabloul tranzacțiilor anunțate, potrivit Refinitiv, fosta divizie de Financial & Risk Business a grupului Thomson Reuters, integrată acum în London Stock Exchange Group.
Alexandru Dinuță, Legal and Administrative Manager la Amromco Energy, a fost atras încă din copilărie de posibilitatea de a urma o carieră juridică.
Chiar dacă, pe parcursul anului trecut, piața locală de fuziuni și achiziții nu a urmat tendința globală vizibilă de scădere, analizele de specialitate indică și pentru România o uşoară diminuare a volumului şi a valorii totale a tranzacţiilor în anul 2023 faţă de anul 2022.
Firma de avocatură BONDOC ȘI ASOCIAȚII SCA a efectuat 5 promovări interne în urma evaluărilor profesionale anuale.
Alexia Rizoiu este unul dintre studenții Facultății de Drept din cadrul Universității din București care beneficiază de bursă de merit.
Pentru Mihai Rotaru, Deputy legal director – head of legal consultancy department | Banca Transilvania, noțiunea de carieră nu reprezintă ceva static ori linear.
Investitorii manifestă o oarecare prudență, începând cu anul 2023, în ceea ce  privește demararea și implementarea tranzacțiilor.
Minerva Ioniță, Head of Legal & Compliance Department în cadrul Arctic, și-a dorit dintotdeauna să devină avocat.
Casa de avocatură Zamfirescu Racoți Vasile & Partners a fost desemnată câștigătoarea premiului Firma Anului în România în domeniul litigiilor de brevete, distincție acordată de Managing IP EMEA în cadrul ceremoniei anuale găzduite la Londra în data de 11 aprilie 2024, care a reunit cei mai buni profesioniști în domeniul proprietății intelectuale din lume.
Contacteaza-ne!
Trimite un email