€    USD    
Home Login
Organizatorii RIUF (The Romanian International University Fair) anunţă că anul acesta evenimentul se mută în online, în contextul epidemiei de coronavirus.
Universitatea de Vest din Timişoara (UVT) a lansat, marţi, un semnal public pentru mobilizare şi identificarea de soluţii prin care să fie administrate cu mare precizie viitoarele procese de admitere online din învăţământul superior.
Ca parte a programului de modernizare și digitalizare a procesului educațional, Facultatea de Drept a Universității București anunță lansarea primei conferințe profesionale exclusiv online.
În ședința online a Consiliului Facultății de Drept a Universității din București din 13/14 martie 2020 au fost adoptate o serie de măsuri stringente în vederea soluționării unor probleme sistemice de ordin economic și legal cu privire la cuantumul taxelor de studiu pentru studenții declarați admiși începând cu anul universitar 2020-2021.
Echipa Universității din București a obținut locul II la a 14-a ediție a concursului de pledoarii organizat de ICC (Camera Internațională de Comerț), în parteneriat cu USCIB (Consiliul Statelor Unite pentru Afaceri Internaționale) la New York, în data de 21 februarie 2020.
Țuca Zbârcea & Asociații și ELSA București lansează ediția a II-a a cursurilor ELSA Courses – Keep Calm and Love GDPR, primul proiect academic ce vizează inițierea studenților la drept în ceea ce privește prevederile GDPR.
Societatea civilă de avocați Zamfirescu Racoți Vasile & Partners (ZRVP) va organiza împreună cu Universitatea Bucureşti, Facultatea de Drept, o nouă ediţie a concursului de eseuri în materia dreptului procesual civil, adresat studenților aflați în anul IV de studiu.
Studenţii Facultăţii de Drept din Craiova pot lipsi de la cursuri fără să primească absenţe.
Universităţile din Marea Britanie prezintă în continuare un interes crescut din partea tinerilor din România, a declarat, joi, Ana Maria Papp, director Dezvoltare IntegralEdu, în cadrul unei conferinţe care a precedat deschiderea târgului educaţional World Education Fair (WEF).
Liga Studenţilor din Iaşi se opune candidaturii lui Tudorel Toader pentru un an doilea mandat la conducerea Universităţii „Alexandru Ioan Cuza”.
Contacteaza-ne!
Trimite un email