€    USD    
Home Login
Şapte universităţi din România au fost selectate de către Comisia Europeană în cadrul apelului vizând constituirea reţelelor Universităţilor Europene, informează joi Ministerul Educaţiei şi Cercetării.
Una dintre cele mai căutate specializări din învățământul superior din România este Dreptul.
Studenţii din Uniunea Europeană care doresc să studieze la o universitate din Anglia vor trebui să plătească taxe mai mari de şcolarizare, la fel ca alţi studenţi străini, de la începutul anului universitar 2021 în urma Brexit, a anunţat marţi guvernul britanic, potrivit AFP.
Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, a semnat Ordinul privind înfiinţarea şi organizarea programelor universitare de master didactic.
Potrivit unui comunicat al instituţiei de învăţământ transmis AGERPRES, înscrierile au loc în perioada 13 iulie - 17 iulie.
Universitatea "Babeş-Bolyai" din Cluj-Napoca anunţă faptul că va deveni membru al organizaţiei academice internaţionale GUILD, din care mai fac parte alte 19 universităţi din 14 ţări.
Organizatorii RIUF (The Romanian International University Fair) anunţă că anul acesta evenimentul se mută în online, în contextul epidemiei de coronavirus.
Universitatea de Vest din Timişoara (UVT) a lansat, marţi, un semnal public pentru mobilizare şi identificarea de soluţii prin care să fie administrate cu mare precizie viitoarele procese de admitere online din învăţământul superior.
Ca parte a programului de modernizare și digitalizare a procesului educațional, Facultatea de Drept a Universității București anunță lansarea primei conferințe profesionale exclusiv online.
În ședința online a Consiliului Facultății de Drept a Universității din București din 13/14 martie 2020 au fost adoptate o serie de măsuri stringente în vederea soluționării unor probleme sistemice de ordin economic și legal cu privire la cuantumul taxelor de studiu pentru studenții declarați admiși începând cu anul universitar 2020-2021.
Contacteaza-ne!
Trimite un email