€ 4.9761   USD 0.1179   
Home Login
Alexandra Șipoteanu face parte din galeria tinerilor care au absolvit cu succes Facultatea de Drept din cadrul Universității din București.
Diana Valeria Ceaușu, șefa promoției 2020, a așteptat cu nerăbdare, pe tot parcursul facultății, intrarea în profesie.
Monica Alexandra Popa a fost unul dintre cei mai buni studenți din generația sa, finalizând printre primii, în 2021, Facultatea de Drept din cadrul Universității din București.
Alexandra Tuță trăiește din plin noua etapă din viața sa profesională.
Senatul Universității din București a decis validarea, pe 21 februarie 2024, a prof.
Firma de avocatură Schoenherr și Asociații SCA anunță câștigătorii premiilor puse în joc în cadrul ediției a treia a concursului de eseuri „law, sweet law‟, în valoare totală de 18.
În semestrul al doilea al anului universitar 2023-2024, Sever Voinescu va susţine la Facultatea de Drept din cadrul Universităţii București un curs unic în şcolile de drept din România – Cursul de Cultură Juridică.
Schoenherr și Asociații SCA a cooptat, toamna aceasta, patru avocați stagiari, care s-au alăturat echipelor de dreptul UE și dreptul concurenței, financiar-bancar, respectiv litigii și arbitraje.
Sistemul educațional din România trece prin schimbări profunde ca urmare a adoptării noii legislații din domeniul învățământului.
Reff & Asociații | Deloitte Legal lansează o nouă ediție a proiectului educațional „Law Is Awesome!”, conceput special pentru studenții facultăților de drept din anul III de studiu, care doresc să afle ce presupune, în mod concret, practicarea avocaturii și consultanței de afaceri.
Contacteaza-ne!
Trimite un email