€    USD    
Home Login
Un tribunal american a confirmat săptămâna trecută pretențiile de peste 356 milioane de dolari ale celor doi cetățeni suedezi de origine română, Ioan și Viorel Micula, care au obținut în 2016 o decizie favorabilă la ICSID, în condițiile în care statul român considera că a închis acest litigiu, după ce le-a plătit acestora, în luna decembrie, peste 900 milioane de lei (213 mil.
TOM HAMBRETT conduce prioritățile strategice, juridice și de reglementare ale companiei fintech Revolut, o alternativă bancară digitală, în Marea Britanie, Europa, America de Nord și Asia Pacific și este membru senior în echipa executivă care ghidează planurile strategice și de dezvoltare ale companiei.
Mediul economic a avut și are foarte multe de învățat din această criză de sănătate, care a lovit brusc întreaga lumea.
Avocații firmei Popovici Nițu Stoica & Asociații (PNSA) specializați în aria dreptului penal-comercial au continuat să lucreze și în această perioadă de distanțare socială, proiectele în derulare solicitând o activitate semnificativă de analiză și pregătire.
Firma EP Wind Project (Rom) Six Ltd., cu sediul în Nicosia (Cipru) și activități în județul Constanța a inițiat un arbitraj în care va cere compensații României pentru nerespectarea de către România a ECT (Energy Charter Treaty – Tratatul Cartei Energiei), un document care a fost semnat de România în anul 1994.
Nuclearelectrica a primit o solicitare din partea Ministerului Economiei de a completa ordinea zi a Adunării Generale Ordinare şi Extraordinare a Acţionarilor din 12 iunie, printre solicitări fiind şi abrogarea strategiei de continuare a Proiectului Unităţilor 3 şi 4 Cernavodă prin organizarea unei proceduri de selectare de investitori, conform unui comunicat remis Bursei de Valori Bucureşti.
Ministerul Apărării Naţionale a solicitat aprobarea prealabilă a Parlamentului pentru iniţierea procedurii de atribuire a contractelor de achiziţie pentru serviciile de proiectare şi execuţie lucrări la Baza 57 din cazarma 888 Mihail Kogălniceanu.
Actorul Alexandru Arşinel a declarat, joi, după ce a fost audiat aproape patru ore la DIICOT, că sentimentele sale faţă de medicul Mihai Lucan nu s-au schimbat şi îi va purta acestuia recunoştinţă.
Universitatea "Babeş-Bolyai" din Cluj-Napoca anunţă faptul că va deveni membru al organizaţiei academice internaţionale GUILD, din care mai fac parte alte 19 universităţi din 14 ţări.
Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, marţi, legea pentru completarea art.
România este ţara în care se moare de secetă la un kilometru de Dunăre şi în care, în secolul 21, facem agricultură pe bază de acatiste, a declarat, marţi, într-o videoconferinţă de specialitate, Mihai Daraban, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României (CCIR).
Proiectul de lege care interzice vânzarea, pentru o perioadă de doi ani, a participaţiilor statului la companii, adoptat recent de Senat, poate afecta dezvoltarea pieţei de capital din România şi nu ajută recuperarea economiei în acest an greu încercat de pandemia COVID-19, dar şi în următorii ani, consideră analiştii Asociaţiei CFA România.
Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a avizat favorabil, marţi, proiectul de hotărâre de guvern privind suplimentarea numărului maxim de posturi în Ministerul Public.
The past week has been marked by a flurry of regulations on when and how employees may return to work after the lapse of the state of emergency on 14 March 2020.
Contacteaza-ne!
Trimite un email