€    USD    
Home Login
SCA Mitel & Asociatii recruteaza avocat stagiar / definitiv care deţine între 1-3 ani experienţă avand cunostinte solide de drept civil/comercial, precum si o buna cunoastere a limbii engleze pentru departamentul de Real Estate & Construction.
Nouăsprezece coordonatori ai departamentelor juridice din companii locale de talie mare au intrat anul acesta pe lista celor mai influenți GC (General Counsels) din Europa Centrală și de Est, întocmită de directorul juridic internațional Legal 500.
Principala provocare pe care o au angajatorii în această perioadă constă în menținerea talentelor.
Ciprian Timofte, Managing Associate al Țuca Zbârcea & Asociații a câștigat premiul Rising Star Romania în cadrul ceremoniei inaugurale Europe Rising Stars Awards, care a avut loc la Londra în data de 7 noiembrie.
Asistăm la o tendință de digitalizare a proceselor din departamentele de HR, iar aceste schimbări generează un volum semnificativ de proiecte.
Complexul Energetic Hunedoara (CEH) va intra în procedură de insolvenţă după ce instanţa Tribunalului Hunedoara a admis joi cererea formulată în acest sens de către mai mulţi creditori ai companiei, hotărârea putând fi atacată cu apel în termen de 7 zile de la publicare.
Grupul Financiar Banca Transilvania a raportat un profit net consolidat de peste 1,568 miliarde de lei în primele nouă luni ale acestui an, din care profitul băncii este de 1,385 miliarde de lei, subsidiarele şi participaţiile de capital contribuind cu peste 183 de milioane de lei la profitabilitatea grupului, informează un comunicat al Băncii Transilvania.
Actorul Alexandru Arşinel a declarat, joi, după ce a fost audiat aproape patru ore la DIICOT, că sentimentele sale faţă de medicul Mihai Lucan nu s-au schimbat şi îi va purta acestuia recunoştinţă.
Alexandru Olănescu, asistent universitar doctorand la Universitatea „Nicolae Titulescu” din București, consideră că este vital pentru societate ca mediul privat să sprijine tinerii care ies de pe băncile facultăților.
Ministerul Finanţelor va fi reorganizat şi va avea un departament de economist şef, aşa cum au toate ministerele de finanţe din lume, a anunţat joi, într-o conferinţă de presă, ministrul Finanţelor, Florin Cîţu.
Există o presiune pe curs care vine din deficitul comercial, datele publicate recent arătând un deficit în creştere pe luna trecută, iar la aceasta se adaugă cu siguranţă şi importurile aferente Black Friday şi situaţia deficitului bugetar, a declarat, joi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Băncii Naţionale a României, Dan Suciu.
Membri ai Executivului au avut o întâlnire, joi la Palatul Victoria, cu reprezentanţii INS şi ai Comisiei Naţionale de Strategie şi Prognoză pentru a analiza impactul privind creşterea salariului minim brut pe ţară.
Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, a discutat, joi, cu ambasadorul SUA la Bucureşti, Hans Klemm, despre justiţia din România.
Dentons along with INCIR (Institutul National de Control Intern din Romania), TaxHouse and Fredel Governance, organized a successful professional debate to discuss solutions to attract financing for business and/or planning a successful exit.
Contacteaza-ne!
Trimite un email