ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Ce se ştie până acum despre Mihaela Triculescu. Ce dosare de insolvenţă a gestionat noua şefă a ANAF

04 Ianuarie 2019   |   Mediafax

CV-ul Mihaelei Triculescu nu este disponibil în prezent nici pe site-ul ANAF, nici pe cel al Ministerului de Finanţe.

 
 
Mihaela Triculescu (43 de ani), noua şefă a Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), numită ieri în funcţie, după revocarea lui Ionuţ Mişa, este lichidator judiciar şi a gestionat mai multe dosare ale unor companii aflate în insolvenţă sau în faliment.

Potrivit informaţiilor de pe portalul instanţelor de judecată, Mihaela Triculescu a reprezentat în dosare de insolvenţă sau faliment firme cu activităţi în turism, agricultură, alimentar, HoReCa, construcţii, dar există şi dosare în care ea reprezintă companii private în cauze în care sunt implicate şi instituţii ale statului.

Vanmoritz Group SRL, companie care activa în domeniul HoReCa, cu activităţi de servire a băuturilor, este una dintre companiile a căror proces de insolvenţă a fost gestionat de Mihaela Triculescu. Firma a avut în 2010, ultimul an pentru care există date publice disponibile, afaceri de 640.000 de lei, potrivit datelor de la Ministerul de Finanţe. În prezent compania se află în insolvenţă. Sediul acesteia este în sectorul 4 din Capitală.


Alisor Com SRL, firmă din judeţul Dolj cu activităţi în domeniul construcţiilor, a fost reprezentată tot de Mihaela Triculescu. Firma a intrat în faliment în luna noiembrie a anului 2018, potrivit datelor de la Ministerul de Finanţe.

Ea a mai reprezentat companiile Dalysim Servimpex, cu activităţi în domeniul administrativ, Cosmica Travel, cu activităţi în domeniul turismului, Robelia Impex şi Crinos Impex, cu activităţi în domeniul comerţului alimentar, şi Snail, compania care se ocupă cu creşterea animalelor, aflată în insolvenţă.

De asemenea, ea a mai reprezentat companii aflate în proces cu Oficiul Registrului Comerţului, Agenţia Judeţeană a Finanţelor Dolj, Agenţia Judeţeană a Finanţelor Publice Olt, Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Craiova.

Premierul Viorica Dăncilă a semnat, joi, decizia de numire a Mihaelei Triculescu în funcţia de preşedinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), după revocarea lui Ionuţ Mişa. Decizia şefului Executivului vine după ce Eugen Teodorovici, ministrul Finanţelor Publice, a anunţat, joi, că i-a cerut premierului revocarea din funcţia de preşedinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) a lui Ionuţ Mişa.

CV-ul Mihaelei Triculescu nu este disponibil în prezent nici pe site-ul ANAF, nici pe cel al Ministerului de Finanţe.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 453 / 18613
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Mihai Mareș, coordonator Mareș Danilescu Mareș, a devenit membru al Academiei Internaționale a Litigatorilor specializați în Infracțiuni Financiare. Colaborare cu profesioniști de top în materie de litigii
Rundă de promovări la Popovici Nițu Stoica & Asociații. Șapte avocați urcă în ierarhia firmei
The Lawyer European Awards 2019: Zamfirescu Racoți & Partners are cea mai bună echipă de litigii din Europa
Mandate complexe și variate în practica de Dreptul muncii de la Bondoc & Asociații. Mihaela Bondoc, Partener: Experiența în a lucra cu echipe pluridisciplinare este importantă când asiști clienții în restructurarea businessului
Dentons lansează “Ghidul de investiții în proiecte de energie regenerabilă in Europa”, ediția 2019
RTPR Allen & Overy își consolidează echipa de litigii. Alexandru Stănoiu se alătură firmei, în poziția de Counsel
Avocații Voinescu Lawyers obțin clasarea pentru una dintre societățile importante din domeniul pazei și protecției
LadyLawyer.ro | Doamnele avocat dețin o pondere importantă în cadrul D&B David și Baias. Portretele unor avocate de succes și lunga listă a proiectelor coordonate
LegiTeam: PeliFilip is looking for an Associate (Finance & Banking )
LegiTeam: VASS Lawyers is looking for Mid-level to Senior Attorney, Corporate & Employment
LadyLawyer.ro | Doamnele avocat de la Mușat & Asociații s-au remarcat în toate ariile de practică și au gestionat proiecte mari, asumându-și standarde de exigență și rigurozitate maxime. ”Profesia modelează persoanele care i se dedică și intensifică anumite trăsături în toți”
Hotărâre definitivă obținută de NICULEASA LAW FIRM în fața ICCJ | Organele fiscale, obligate la plata unor daune interese de 2,8 mil. lei către clientul asistat. Instanța a clarificat și situația transferului administrativ al contribuabilului
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...