ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Șantaj și șpagă | Răzvan Cuc va depune plângere penală împotriva fostului director CFR Călători Iosif Szentes

23 Iulie 2019   |   MEDIAFAX

Răzvan Cuc a reacţionat după apariţia în presă a înregistrărilor în care discută cu fostul director al CFR călători Iosif Szentes, în care acesta din urmă i-a spus ministrului că ar fi primit mită suma de 500.000 de euro.

 
 
Ministrul Transporturilor a declarat marţi, că va depune plângere la DNA pentru înregistrarea făcută ilegal de fostul director CFR Călători Iosif Szentes şi îl acuză pe acesta că încearcă să îl şantajeze pentru a obţine din nou funcţia. "Nu am nicio treabă cu nicio şpagă", a afirmat Cuc.

Răzvan Cuc a reacţionat după apariţia în presă a înregistrărilor în care discută cu fostul director al CFR călători Iosif Szentes, în care acesta din urmă i-a spus ministrului că ar fi primit mită suma de 500.000 de euro.

„Pe înregistrarea aceea făcută ilegal, şi am să mă duc astăzi (marţi, n.r.) să depun plângere penală vis-a-vis de omul care a făcut-o, eu am înţeles că se încearcă tot felul de stârniri de emoţii. La mine poate să vină oricine să îmi spună orice. Dacă cineva are elemente că au fost presiuni făcute asupra lui e liber să se ducă şi să facă ce vrea”, a declarat Răzvan Cuc la Ministerul Transporturilor.


Ministrul a explicat că este subiectul unei încercări de şantaj şi că din înregistrările ilegale făcute de Iosif Szentes reiese clar că nu este în niciun fel implicat în această chestiune. Cuc a mai spus că nu el numeşte directorii, ci consiliul de aministraţie şi că nu a luat niciun fel de mită.

„Eu nu am nicio treabă şi nu mă interesează nici Dorobanţu, nici Szentes. Ce am văzut eu în schimb este că domnul Szentes şi-a dorit în urmă cu foarte mult timp să se întoarcă în funcţia de director la CFR călători. În diferite cercuri mi-a transmis că are nişte înregistrări şi le va face publice. Foarte bine că a făcut aceste înregistrări publice ca să vedem în sfârşit care este problema. Eu cred că toate lumea s-a edificat vis-a-vis de faptul că nu am nicio treabă eu cu nicio şpagă, nu am nicio treabă cu nicio numire, numirile sunt făcte de consiliul de administraţie. Eu pot doar să sugerez anumite lucruri de care consiliul poate să ţină cont sau nu”, a afirmat Cuc.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 494 / 19689
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Schoenherr și Stratulat Albulescu, în tranzacția prin care Aareon, liderul european în furnizarea de sisteme și servicii de consultanță pentru industria imobiliară, preia controlul grupului CalCon. Ce avocați au fost implicați
Rundă de promovări la Țuca Zbârcea & Asociații | Dan Cristea și Ciprian Timofte intră în echipa partenerilor, alți cinci avocați fac un pas înainte în carieră
Confesiunile unui avocat din prima linie, partener al biroului Dentons din București și autor de cărți pentru copii vândute azi în SUA și UK. Bogdan Papandopol vorbește despre pasiunea secretă pentru scris și desenat, inspirată de ”muza” sa, care iubește ”cărțile colorate ale lui tati”
LegiTeam | Job Opportunity: DLA Piper Dinu SCA – Associate, Litigation
În spatele scenei, alături de avocații de Employment de la Wolf Theiss | Experiență vastă, acumulată într-un spectru larg de proiecte, implicare profundă, conexiuni internaționale și “outside the box thinking”
RTPR Allen & Overy, alături de AUTONOM în debutul pe piața reglementată a Bursei de Valori București
O gamă variată de mandate pentru avocații de Employment de la MPR Partners | Maravela, Popescu & Roman. Alexandra Rîmbu, Partener: Suntem atenți și la alte ramuri de drept adiacente, care ar putea impacta situația analizată. Când este necesar, lucrăm în echipe mixte pentru a asigura acoperirea tuturor aspectelor relevante
Procedurile de recunoaștere și cererile de clemență sunt tot mai des folosite de companiile investigate de Consiliul Concurenței | Tendințele pieței, analizate de avocații Țuca Zbârcea & Asociații. Echipă și proiecte
Din vorbă-n vorbă cu Amelia Teis, partener după ultima rundă de promovări de la D&B David și Baias. ”Nu poate exista succes și leadership individual, fără oamenii din jurul tău. Conceptul de “dream big” este realizabil în avocatură, însă presupune muncă, implicare și o depășire constantă a propriilor limite”
Avocații văd o “specializare” a tranzacțiilor din segmentul High-Tech ̸ Start-ups. Sergiu Gîdei, Parter CEE Attorneys ̸ Boanță, Gîdei și Asociații: Se negociază intens pe aspecte de randament, exit facil al investitorilor și asigurarea mecanismelor de control
LegiTeam: ZRVP recrutează avocat definitiv și avocat stagiar pentru departamentul Consultanță
Ce îi ține ocupați pe avocații de IP de la Stratulat Albulescu. Cele mai dificile proiecte din practica de proprietate intelectuală și domeniile din care vin cele mai multe solicitări
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...