ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

CMS România își consolidează practica de tehnologie și reglementare prin cooptarea Laurei Grigore în poziția de Senior Counsel. Horea Popescu, Managing Partner: Peste 10 noi colegi ni s-au alăturat în ultimele luni. Extinderea echipei face parte din strategia de dezvoltare a firmei

26 Octombrie 2021   |   Rareș Teodor

Cu o experiență de peste 15 ani în avocatura de business, Laura Grigore este specializată în gestionarea mandatelor complexe, acoperind o gamă diversă de proiecte internaționale și intragrup în tehnologie, confidențialitatea și protecția datelor, precum și în zonele conexe de securitate cibernetică.

 
 


Firma internațională de avocatură CMS anunță cooptarea Laurei Grigore în cadrul practicii de tehnologie, media și telecomunicații a biroului din București, începând cu data de 1 octombrie 2021, pe poziția de Senior Counsel.


Cu o experiență de peste 15 ani în avocatura de business, Laura Grigore este specializată în gestionarea mandatelor complexe, acoperind o gamă diversă de proiecte internaționale și intragrup în tehnologie, confidențialitatea și protecția datelor, precum și în zonele conexe de securitate cibernetică.

De-a lungul carierei, a gestionat mandate interdisciplinare, fiind implicată în proiecte de conformare cu cerințele legislației referitoare la GDPR, regulile de comerț electronic, marketing online, algoritmi de profilare, partajare și transfer de date intra și extra grup, cloud, dezvoltarea și implementarea de tehnologii inovative și asistență în proiecte implicând prelucrări de date sensibile.

Laura este de asemenea specializată în mandate de consultanță strategică pe probleme de reglementare și conformitate cu legislația de mediu, inclusiv autorizări IPPC, EIA, bilanțuri de mediu, conformitate la regulile REACH, managementul substanțelor periculoase, biocide, gestionarea deșeurilor pe fluxuri specifice, autorizarea schemelor de implementare a răspunderii extinse a producătorului, protecția apelor și gestionarea resurselor de apă, remediere de mediu, obligații specifice la Fondul pentru Mediu, proceduri de control și litigii de mediu.


„Extinderea echipei CMS România - care a cooptat peste 10 membri în ultimele luni - face parte din strategia de dezvoltare a firmei și este corelată cu menținerea trendului de creștere al volumului nostru de activitate în zona de tehnologie, protecția datelor, securitate cibernetică, precum și referitor la dreptul mediului și managementul riscului legat de acest domeniu. Laura este un avocat cu o experiență semnificativă în zone de nișă, strategice pentru afaceri, iar competențele sale extinse în proiecte internaționale de anvergură, combinate cu o profundă cunoaștere a sectorului TMT, se vor dovedi cu siguranță deosebit de benefice pentru clienții noștri și vor contribui totodată la sporirea capacității serviciilor noastre juridice, atât în România, cât și în Europa Centrală și de Est”, a declarat Horea Popescu, Managing Partner al CMS România și coordonator al practicii Corporate M&A pentru Europa Centrală și de Est în cadrul CMS.  

„Sunt deosebit de onorată să mă alătur echipei CMS din București. Am ales și cred cu tărie în valoarea adăugată, care face diferența, dată de anvergura internațională a firmei, precum și de spiritul și obiectivele „future facing” ale CMS. Consider că toate acestea vor facilita generarea și cultivarea de oportunități de dezvoltare profesională în zonele de expertiză la care contribui. CMS deține un portofoliu impresionant de clienți reprezentativi în toate sectoarele industriale, iar echipa din București este implicată în mod constant în cele mai complexe și inovative tranzacții și proiecte multi-jurisdicționale, ceea ce reprezintă o provocare și un obiectiv major de performanță pentru orice profesionist în domeniul nostru”, a declarat Laura Grigore.

Înființată în anul 1999, CMS este o organizație integrată, multi-jurisdicțională, de firme de avocatură, care oferă servicii complete de consultanță juridică și fiscală. Cu peste 70 de birouri în peste 40 de țări din întreaga lume și peste 5.000 de avocați, CMS deține o expertiză îndelungată atât în domeniul consultanței în jurisdicțiile sale locale, cât și internaționale. Având în portofoliu mari companii multinaționale, cât și companii cu capital mediu și start-up-uri, CMS oferă rigoarea tehnică, asistență juridică strategică și parteneriat pe termen lung pentru a menține fiecare client în poziția de lider al domeniului în care acesta activează. Firmele membre CMS oferă o gamă largă de expertiză în 19 domenii de practică și sectoare de activitate, precum drept societar/fuziuni și achiziții, energie & schimbare climatică, fonduri, sănătate și științe medicale, tehnologie, media, telecomunicații (TMT), taxe, sectorul financiar-bancar, comercial, concurență & EU, litigii, dreptul muncii & pensii, proprietate intelectuală, drept imobiliar și construcții.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 802 / 1710
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 3-5 years Atorney at Law | Dispute Resolution
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 0-3 years Atorney at Law | Dispute Resolution
După un an plin, în care s-au implicat în peste 20 de tranzacții, avocații de M&A de la PNSA au acum în lucru peste zece mandate „cu greutate” | Silviu Stoica, partener: ”Există un interes crescut al fondurilor de private equity, dar și al investitorilor strategici și instituționali. Avem proiecte în cele mai variate domenii”
Echipa integrată a KPMG Legal & Tax obține în fața Curții de Apel Ploiești anularea măsurii nelegale de stabilire a sediului fix în România a unui important jucător în industria fashion, precum și obligațiile fiscale aferente în valoare de 1,5 mil. €
CMS asistă Iberdrola în vânzarea activelor sale eoliene din România. Cumpărătorul i-a avut alături pe avocații firmei Bohâlțeanu & Asociații
Studenții din București s-au impus și în acest an în cadrul Hexagonul Facultăților de Drept
RTPR a fost desemnată „Firma de avocatură a anului în România” la Chambers Europe Awards 2024. Costin Tărăcilă, Managing Partner: Premiul are o semnificație și mai mare în contextul în care sărbătorim 20 de ani de activitate și este o mărturie a muncii de echipă impecabile și a abilităților excepționale ale avocaților noștri
Clifford Chance Badea câștigă Premiul IFLR Casa de Avocatură a Anului în România | Clifford Chance este Firma internațională de avocatură a anului și câștigă 12 premii la IFLR Europe Awards 2024
Ziua Mondială a Proprietății Intelectuale, sărbătorită și prin Concursul de Procese Simulate în Dreptul Proprietății Intelectuale, ediția a doua. Ana-Maria Baciu (Managing Partner Simion & Baciu): „Este o mare bucurie să putem contribui la ascensiunea viitoarelor talente în domeniul dreptului proprietății intelectuale. Ne-au bucurat energia și pasiunea pe care le-am simțit din partea concurenților, ceea ce a făcut ca această competiție să fie încă o experiență memorabilă pentru toți cei implicați”
Kinstellar consiliază divizia de ospitalitate a grupului House of Julius Meinl în achiziția istoricului Hotel Ambasador din centrul Bucureștiului. Victor Constantinescu, Managing Partner al biroului din București: ”Aceasta a fost de departe una dintre cele mai complicate tranzacții, cu numeroase părți, cu multe persoane implicate, necesitând abilități de negociere și o structurare inteligentă pentru a fi semnată”
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Alexandru Dinuță, Legal and Administrative Manager - Amromco Energy: ” Cred că un grup profesional atât de important nu poate evolua cu adevărat doar în virtutea inerției, ci trebuie să existe o coeziune reală. Competiția și concurența în anumite limite sunt clar productive, dar în final noi toți trebuie să fim, în primul rând, colegi de breaslă și nu adversari, chiar dacă lucrăm pentru un concurent de pe piață”
Avocații ZRVP au în derulare, de la începutul anului, cinci proiecte de M&A în domeniul energiei regenerabile şi alte câteva tranzacţii în alte sectoare economice | Anca Danilescu, Partener Senior: Nu doar profitabilitatea sau perspectivele de business ale societăţii – ţintă decid soarta unei tranzacţii, ci şi „sănătatea” juridică a acesteia, ceea ce face ca profesionalismul avocaţilor implicaţi în tranzacţie să încline semnificativ balanţa spre un final sau altul al respectivului proiect
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...