ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Mușat și Asociații începe anul cu o rundă de promovări. Dan Minoiu urcă în parteneriatul firmei, alți 8 avocați din linia a doua fac un pas înainte în carieră

27 Ianuarie 2020   |   A.D.

Astfel, Dan Minoiu a fost promovat în poziția de Partener. Alina Man, Andra Mihalache, Andrei Bran și Adrian Danciu avansează în poziția de Managing Associates, iar Ana Maria Burada, Andrada Popescu Dragomir, Cristian Cepeși și Adrian Cristolovean devin Senior Associates.

 
 
Casa de avocatură MUȘAT & ASOCIAȚII a anunțat promovarea a 9 avocați in practicile de Fuziuni și Achiziții, Sănătate și Domeniul Farmaceutic, Fiscalitate și Litigii și Arbitraj, începând cu ianuarie 2020, ca urmare a contribuției lor constante la succesul proiectelor in care au fost implicați si a angajamentului lor fata de firma si valorile acesteia.

Astfel, Dan Minoiu a fost promovat în poziția de Partener. Alina Man, Andra Mihalache, Andrei Bran și Adrian Danciu avansează în poziția de Managing Associates, iar Ana Maria Burada, Andrada Popescu Dragomir, Cristian Cepeși și Adrian Cristolovean devin Senior Associates.


Dan Minoiu are o experiență profesională de peste 12 ani și face parte din echipa Mușat & Asociații din anul 2010. A asistat de-a lungul anilor numeroase societăți care activează în domenii reglementate, inclusiv companii farmaceutice, producători de dispozitive medicale, de suplimente alimentare și de produse cosmetice, clinici și spitale private, companii din domeniul IT, precum și din domeniile FMCG, asigurări și agricultură.
Dan a consiliat companii internaționale renumite în probleme complexe legate de fuziuni și achiziții, transferuri de afaceri și alte tranzacții, precum și în legătură cu aspecte de reglementare și conformitate privind furnizarea și promovarea produselor și serviciilor pe piața din România, asistând clienții în cazuri de referință în fața autorităților competente. Dintre proiectele recente în care Dan a fost implicat menționăm cea mai mare tranzacție din ultimii ani din piața farmaceutică, în cadrul căreia echipa Mușat & Asociații a oferit consultanță fondului de investiții Penta Investments în achiziția grupului A&D Pharma, din care face parte cel mai mare distribuitor de medicamente din România și un lanț de peste 600 de farmacii.
Alina Man si Adrian Danciu sunt doi dintre avocații M&A cu o mare experiența in zona consultanței de business.
Adrian este specializat în tranzacții complexe de M&A și a acordat consultanță juridică unor importanți jucători internaționali și locali din diverse sectoare de activitate, precum cel militar, naval, retail, farmaceutic, IT, construcții și industria manufacturieră.
Alina, licențiată atât în Drept, cât și în Economie, este specializată atât în domeniul consultanței cat și cel al litigiilor în materie fiscală (inclusiv împotriva masurilor Agenției Naționale de Administrare Fiscală și a Curții de Conturi), oferind asistență unui larg portofoliu de clienți locali și internaționali din sectoare precum energie, automotive, real estate, FMCG și industria farmaceutică.

Andrei Bran si Andra Mihalache au o experiență vastă în domeniul litigiilor civile și comerciale, asigurând apărarea intereselor clienților M&A în procese complexe cu accent deosebit în materia restituirii proprietăților preluate abuziv de regimul comunist, litigii comerciale și de contencios administrativ, reorganizarea judiciară sau proceduri de faliment. Experiența acestora acoperă inclusiv zona bancara, a asigurărilor si a operațiunilor de leasing, reprezentând in mod frecvent mari corporații, bănci sau alte instituții financiare care beneficiază astfel de considerabila lor experiență în gestionarea cu diplomație și eficiență a unor chestiuni complexe, delicate și controversate.

Ana Maria Burada, Andrada Popescu Dragomir, Cristian Cepeși și Adrian Cristolovean sunt avocați experimentați care au dovedit o rigoare si calitate profesionala de excepție, oferind consultanță juridica si reprezentare in instanța pentru companii locale si internaționale din numeroase sectoare de activitate cu privire la aspecte de drept societar & comercial, drept civil, drept administrativ si drept penal.

“Suntem încântați de evoluția profesională și dedicația spre excelență a tinerilor avocați promovați astăzi. Decizia noastră de promovare urmează evoluția ascendentă a firmei atât în zona de consultanță cât și în cea de litigii. Suntem mândri să le recunoaștem meritele pentru această evoluție și să le mulțumim pentru efortul de până acum, urându-le totodată mult succes în continuare în noile roluri”, a declarat Paul Buta, Deputy Managing Partner.


Intră pe portalul de concurență pentru mai multe articole referitoare la proiectele avocaților din această arie de practică


MUŞAT & ASOCIAŢII este una dintre primele case de avocatură înfiinţate în România, după 1 ianuarie 1990. Având în prezent, 17 parteneri şi peste 100 de avocaţi şi consilieri, MUŞAT & ASOCIAŢII acordă servicii de consultanţă în toate sectoarele avocaturii de business, incluzând fuziuni & achiziţii, privatizări, drept bancar, energie & resurse naturale, concurenţă, drept societar, telecomunicaţii & IT, dreptul muncii, fiscalitate, pieţe de capital, drept imobiliar, dreptul mediului, litigii & arbitraje comerciale.

MUŞAT & ASOCIAŢII este recunoscută ca fiind unul dintre pilonii avocaturii de business din România, iar publicaţiile internaţionale de specialitate (Chambers & Partners, International Financial Law Review, Legal 500 etc.) recomandă cu regularitate firma ca fiind unul din liderii pieţei avocaţiale, mulţi dintre avocaţii firmei fiind la rândul lor nominalizaţi de aceste publicaţii ca făcând parte din elita avocaturii de business din România.

În 2018, MUŞAT & ASOCIAŢII a câștigat premiul pentru cea mai mare tranzacție M&A în domeniul Pharma în Romania, pentru asistența acordată Dr. Max în achiziția grupului A&D Pharma, precum și alte premii, acordate pentru ariile de practică: Fuziuni și achiziții/Privatizare, Infrastructură și PPP/Achiziții Publice și Drept Penal.

În 2016, MUŞAT & ASOCIAŢII a câștigat premiul pentru cea mai mare tranzacție în domeniul energiei pentru asistența acordată Sterling Resources în procesul de vânzare a operaţiunilor din România către Carlyle International Energy Partners, precum și premiul pentru cea mai mare tranzacție din HORECA pentru asistarea Premier Capital în achiziționarea McDonald’s în România. Distincțiile au fost oferite de Ziarul Financiar, în cadrul Galei Avocaţilor 2016, ediţia a VII-a.

În 2015, MUŞAT & ASOCIAŢII a câştigat premiul “Firma de avocatură a anului în România”, distincţie acordată anual de reputata publicaţie britanică “The Lawyer” firmelor de avocați din Europa care au obținut performanțe deosebite în anul de referință.

În anul 2013, MUŞAT & ASOCIAŢII a fost desemnată „Casa de avocatură a anului în România”, de către International Financial Law Review, fiind pentru a doua oară când Muşat & Asociaţii îşi adjudecă acest valoros premiu, după distincţia primită în 2011, anul în care România a fost inclusă pentru prima dată în lista ţărilor nominalizate pentru premiile International Financial Law Review (IFLR).

De asemenea în 2012, MUŞAT & ASOCIAŢII a fost recompensată cu premiul Gold Award la categoria „Cea mai bună casă de avocatură din Europa Centrală şi de Est”, distincţie acordată de International Legal Alliance Summit & Awards 2012, pentru rezultatele excelente înregistrate în România de echipa de avocaţi Muşat & Asociaţii, în ceea ce priveşte evoluţia portofoliului de mandate în practica de fuziuni & achiziţii şi strategia de management adoptată.

Totodată, renumita publicaţie Chambers Europe a decernat firmei MUŞAT & ASOCIAŢII trofeul „Romanian Law Firm of the Year", pentru casa de avocatură cu cele mai bune performanţe în România, în cadrul galei „Chambers Europe Awards for Excellence 2011”.

MUŞAT & ASOCIAŢII acordă în mod regulat asistență juridică celor mai cunoscute şi respectate corporaţii din România și din străinătate, inclusiv o treime din Top 100 şi jumătate din Top 500 mari companii, precum şi instituţiilor publice şi financiare în tranzacţii corporative şi financiare sofisticate şi în proceduri complexe de rezolvare a disputelor. Portofoliul firmei cuprinde peste 2.500 clienţi, majoritatea din categoria investitorilor străini.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 48 / 5248
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Stratulat Albulescu & Asociații vrea să extindă echipa și preconizează recrutări importante în 2020, mai ales în cadrul departamentelor cheie | Silviu Statulat, Managing Partner: Piața avocaturii se diversifică, iar competiția devine tot mai acerbă. Investițiile noastre în dezvoltarea firmei au dus în mod natural la o creștere constantă
Avocații RTPR Allen&Overy, în tranzacția prin care americanii de la Brink cumpără companiile G4S din România şi alte 13 pieţe. Managing Partner-ul Costin Tărăcilă a coordonat echipa locală
Avocații D&B David și Baias și PwC România au acordat consultanță Tarom în procesul de aprobare a ajutorului de stat de salvare de către Comisia Europeană
Laura Rudnyanszky, Country Privacy Lead - Teleperformance Group: Să ne imaginăm cum va arăta piața avocaturii în următorii cinci ani, să intuim ce vor face roboții ̸ tehnologiile și ce anume va face avocatul. Apoi să ne pregătim pentru asta foarte riguros
Un avocat român intră pe lista celor mai buni profesioniști recomandați în Silicon Valley pentru practica în arbitraj și mediere din domeniul tehnologiei
Al doilea arbitraj ICSID cerut de frații Micula a ajuns la final | Firma suedeză Mannheimer Swartling, Shearman & Sterling și biroul Dentons din Paris s-au luptat timp de 6 ani cu LDDP și Lalive. Se așteaptă decizia Tribunalului arbitral în litigiul cu pretenții de 2,3 mld. €
Avocații Mitel & Asociații sunt implicați în discuții care privesc tranzacții noi, estimate a se finaliza în T1-2020. Sorin Mitel (Managing Partner): Avocatura rămâne esențialmente o profesie și mai puțin o „afacere” în care prețurile să dicteze competitivitatea
Voinescu Lawyers a încheiat o alianță cu Studio legale asociato Martinez & Novebaci din Milano. Casa de avocați a deschis și un birou la Paris
România a câștigat arbitrajul în care italienii de la FIN.CO.GE.RO cereau despăgubiri de 327 mil. €. Ce facturi a plătit statul pentru apărare în acest dosar și ce firme de avocați sărbătoresc victoria
Ce punctaje au obținut firmele selectate de Ministerul Finanțelor pentru derularea Programului MTN | Pelinari și Pelinari, în asociere cu Cleary Gottlieb, s-a clasat pe prima poziție. Pe lista finaliștilor sunt și asocierile din care fac parte Filip & Company și Volciuc-Ionescu
Dr. Sabin Taclit, Legal Manager în cadrul NextGen Communications: Strategia departamentelor juridice va rămâne aceeași și în anul 2020: prevenire și inovație. Va fi un an dedicat mai mult consultanței juridice și mai puțin activității litigioase
LegiTeam: ZRVP recrutează avocat definitiv pentru departamentul Litigii
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...