ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

NNDKP promovează 14 avocați în 2024 și consolidează șase arii de practică ale firmei

18 Martie 2024   |   BizLawyer

Cele 14 numiri vizează arii de practică diverse, inclusiv corporate/M&A, energie și resurse naturale, drept bancar și finanțări, dreptul concurenței, ajutor de stat și drept UE, drept imobiliar și construcții, soluționarea disputelor.

 
 
Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) promovează 14 avocați în anul 2024 în cadrul echipei, consolidând astfel șase arii de practică ale firmei. 2 avocați sunt promovați pe poziția de Asociat Manager, 3 avocați devin avocați seniori, iar alți 9 avocați avansează pe scara ierarhică.

În cadrul acestei runde de promovare internă Mihai Fifoiu (Corporate/M&A, Energie și Resurse Naturale) și Vlad Anghel (Corporate/M&A) sunt numiți Asociați Manager, iar Cătălina Dan (Drept Bancar și Finanțări), Oana Popescu-Mitricoaia (Dreptul Concurenței, Ajutor de Stat și Drept UE) și Ovidiu Sterian (biroul Cluj-Napoca) se alătură echipei de avocați seniori.

Cele 14 numiri vizează arii de practică diverse, inclusiv corporate/M&A, energie și resurse naturale, drept bancar și finanțări, dreptul concurenței, ajutor de stat și drept UE, drept imobiliar și construcții, soluționarea disputelor.

Noile promovări sunt anunțate în urma unui proces de evaluare internă și reflectă activitatea și rezultatele remarcabile obținute de avocați pe parcursul ultimului an. Prin intermediul acestora, NNDKP își reafirmă angajamentul de a recunoaște și susține membrii echipei în a-și atinge întregul potențial.

Despre avocații promovați:

Mihai Fifoiu are o experiență profesională de 10 ani în domeniul juridic. Este specializat în fuziuni și achiziții, drept societar și comercial, due diligence și structurarea tranzacțiilor. De asemenea, experiența sa acoperă aspecte de reglementare în domeniul jocurilor de noroc. Mihai a a asistând jucători importanți din industrii diverse (energie, agribusiness, auto, construcții, IT etc.) în legătură cu vânzări de participații, restructurări, achiziții de societăți și proiecte, cât și cu privire la diverse aspecte de drept societar și comercial. Face parte din cadrul echipei NNDKP din 2016.

Vlad Anghel este un avocat specializat în fuziuni și achiziții, drept societar și comercial, precum și în achiziții publice. Vlad asistă clienți locali și internaționali din diferite industrii (IT și tehnologie, auto, construcții, logistică, retail etc.) în tranzacții complexe, incluzând proiecte de due diligence, achiziții și vânzări de participații, reorganizări corporative, fuziuni și restructurări, fiind implicat în toate fazele derulării unor astfel de proiecte, de la structurarea tranzacțiilor, până la implementarea acestora. Totodată, experiența sa acoperă aspecte diverse care rezultă din implementarea contractelor FIDIC și a altor contracte de antrepriză, asistând antreprenori de renume în unele din cele mai importante proiecte de infrastructură din România. Face parte din cadrul echipei din 2016.

Cătălina Dan se specializează în drept bancar și finanțări. Cătălina și-a construit o bună reputație în piața financiar-bancară, jucând un rol esențial în cele mai importante tranzacții de finanțare în care NNDKP a fost implicată (depășind o valoare de 3 miliarde de EUR în 2023). Experiența ei include și asistarea unor jucători de renume în cadrul lansărilor de produse bancare, în legătură cu aspecte de reglementare complexe, precum și în cadrul unor procese de aprobare ce au implicat atât Banca Națională a României, cât și Autoritatea de Supraveghere Financiară. Face parte din cadrul echipei NNDKP din 2019.

Oana Popescu-Mitricoaia este specializată în domeniile concurență, ajutor de stat, drept UE și investiții străine. Experiența ei acoperă industrii variate, precum sectorul auto, agricultură, farma, digital & IT, energie, bunuri de consum. Oana are o experiență semnificativă ce cuprinde asistență în probleme de conformare cu regulile de concurență, precum și investigații de concurență și litigii având ca obiect contestarea deciziilor autorității. Oana asistă jucători de renume în gestionarea procedurilor UE și naționale de control al concentrărilor economice și de examinare a investițiilor străine directe. Experiența sa include, de asemenea, asistență în aspecte complexe de drept UE, inclusiv proceduri de infringement, trimiteri preliminare și cereri de despăgubire semnificative, precum și consiliere privind aspecte din materia ajutoarelor de stat. Face parte din echipa NNDKP din 2019.

Ovidiu Sterian are 14 ani de experiență în domeniul juridic. Este specializat în drept comercial, soluționarea litigiilor, contencios administrativ, executare silită, insolvență și proceduri de faliment. Asistă clienți din industrii diverse precum sectorul bancar, auto, logistică, resurse naturale, imobiliare, tehnologie etc. Face parte din echipa NNDKP din 2018.

 

Despre NNDKP

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen („NNDKP”) este promotor al avocaturii de afaceri în România de peste 30 de ani, fiind recunoscută ca un pionier al pieței de profil locale.

NNDKP oferă servicii de avocatură și consultanță fiscală complete companiilor active în diverse sectoare ale industriei. De-a lungul celor peste trei decenii de activitate, avocații NNDKP au oferit asistență juridică și reprezentare în tranzacții și proiecte reper pentru evoluția comunității de afaceri din România, inclusiv în domenii inovatoare, considerate încă de nișă și care au implicat atât companii internaționale, cât și antreprenori locali.

Firma reprezintă România în unele dintre cele mai importante asociații profesionale la nivel internațional – Lex Mundi, World Services Group, International Attorneys Club – şi este membru fondator al SEE Legal și Three Seas Legal Alliance. NNDKP este clasată în mod constant pe primele poziții în toate ariile de practică de către Chambers & Partners, The Legal 500 şi IFLR1000.

NNDKP este de șase ori câștigătoarea prestigiosului premiu „Firma de avocatură a anului în România” la gala premiilor Chambers Europe, care i-a fost acordat în anii 2022, 2021, 2017, 2013, 2012 și 2009.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 45 / 1707
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
RTPR a fost desemnată „Firma de avocatură a anului în România” la Chambers Europe Awards 2024. Costin Tărăcilă, Managing Partner: Premiul are o semnificație și mai mare în contextul în care sărbătorim 20 de ani de activitate și este o mărturie a muncii de echipă impecabile și a abilităților excepționale ale avocaților noștri
Clifford Chance Badea câștigă Premiul IFLR Casa de Avocatură a Anului în România | Clifford Chance este Firma internațională de avocatură a anului și câștigă 12 premii la IFLR Europe Awards 2024
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 3-5 years Atorney at Law | Dispute Resolution
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 0-3 years Atorney at Law | Dispute Resolution
Kinstellar consiliază divizia de ospitalitate a grupului House of Julius Meinl în achiziția istoricului Hotel Ambasador din centrul Bucureștiului. Victor Constantinescu, Managing Partner al biroului din București: ”Aceasta a fost de departe una dintre cele mai complicate tranzacții, cu numeroase părți, cu multe persoane implicate, necesitând abilități de negociere și o structurare inteligentă pentru a fi semnată”
Studiu Refinitiv | Piața tranzacțiilor de M&A s-a redresat în Q1 ̸ 2024, dar nu înregistrează creșteri pe piețele emergente. DLA Piper și CMS își mențin pozițiile fruntașe la nivel global, Schoenherr se remarcă în Europa, iar Filip & Company întră în topul consultanților din Europa Estică
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Alexandru Dinuță, Legal and Administrative Manager - Amromco Energy: ” Cred că un grup profesional atât de important nu poate evolua cu adevărat doar în virtutea inerției, ci trebuie să existe o coeziune reală. Competiția și concurența în anumite limite sunt clar productive, dar în final noi toți trebuie să fim, în primul rând, colegi de breaslă și nu adversari, chiar dacă lucrăm pentru un concurent de pe piață”
Avocații ZRVP au în derulare, de la începutul anului, cinci proiecte de M&A în domeniul energiei regenerabile şi alte câteva tranzacţii în alte sectoare economice | Anca Danilescu, Partener Senior: Nu doar profitabilitatea sau perspectivele de business ale societăţii – ţintă decid soarta unei tranzacţii, ci şi „sănătatea” juridică a acesteia, ceea ce face ca profesionalismul avocaţilor implicaţi în tranzacţie să încline semnificativ balanţa spre un final sau altul al respectivului proiect
BONDOC ȘI ASOCIAȚII anunță 5 noi promovări în cadrul echipei sale de avocați, inclusiv un nou partener | Lucian Bondoc, Managing Partner: Continuă recunoașterea meritocratică și echitabilă a atingerii unor praguri de experiență și a unor contribuții speciale la succesul nostru comun
LegiTeam: Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners recrutează avocat stagiar | Litigii
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează avocați cu experiență | Litigii
De vorbă cu studenții admiși în fruntea listei la Facultatea de Drept a Universității București | Alexia Rizoiu, 85 de puncte la examenul organizat de Facultatea de Drept în anul 2022: ”Cuvântul-cheie în jurul căruia îmi concentrez activitatea de student este echilibrul. Satisfacția pe care o obții după ce ai reușit să înțelegi încă un concept sau o instituție a dreptului nu se compară cu nimic altceva; simți că ai mai făcut un pas spre a deveni profesionistul care îți dorești să fii”
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...