ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Promovări în cadrul Zamfirescu Racoți Vasile & Partners | Șapte avocați fac un pas înainte în carieră

22 Aprilie 2020   |   BizLawyer

Echipa de avocați colaboratori coordonatori numără în prezent 11 avocați, printre care Marina-Crenguța Florea și Ionuț Niță, care s-au alăturat firmei la data de 1 ianuarie 2020, odată cu integrarea DBO în ZRVP. Adina Jivan a fost de asemenea recent cooptată în echipa de Litigii a firmei în calitate de Managing Associate.

 
 
Societatea de avocați Zamfirescu Racoți Vasile & Partners (ZRVP) anunță noi promovări pe diferite trepte de senioritate în urma procesului de evaluare aferent anului 2020, ce a luat în considerare contribuția profesională la succesul firmei, gradul de implicare în proiecte și feedback-ul pozitiv din partea clienților.

Din cele șapte promovări, trei au vizat poziții de middle-management. Astfel, începând cu data de 1 aprilie 2020, avocații Andreea Macașoi, Doru Cosmin Ursu și Bogdan Radu  au avansat la poziția de Managing Associates (avocați colaboratori coordonatori), ce le va aduce calitatea de lideri de proiecte în ariile lor de expertiză și responsabilități administrative extinse. Alți patru avocați - Lidia Trandafir, Sabina Donescu, Ionuț Chisăr și Bogdan Cheran au făcut un pas înainte în carieră și au devenit Senior Associates.


Echipa de avocați colaboratori coordonatori numără în prezent 11 avocați, printre care Marina-Crenguța Florea și Ionuț Niță, care s-au alăturat firmei la data de 1 ianuarie 2020, odată cu integrarea DBO în ZRVP. Adina Jivan a fost de asemenea recent cooptată în echipa de Litigii a firmei în calitate de Managing Associate.

La începutul lunii martie am finalizat procedurile de evaluare anuală a avocaților și am fost foarte mulțumiți să constatăm că rezultatele și performanțele unui număr mare de colegi impun  promovarea acestora pe treapta următoare de senioritate. Promovarea a devenit efectivă în mijlocul stării de urgență și are un efect terapeutic pentru noi: este confirmarea faptului că școala noastră de avocați funcționează la nivelul consacrat și amintește ceea ce nu trebuie uitat niciodată, mai ales în momente ca cel de față – viața merge înainte!”, a declarat Cosmin Vasile, Managing Partner.
Despre avocații promovați:

Andreea Macașoi
Andreea Macașoi are o experiență profesională de peste 10 ani în litigii civile și comerciale, aria sa de practică fiind orientată, cu precădere, spre domenii precum dreptul financiar-bancar, restructurare, insolvență și executări silite. Andreea oferă servicii de asistență juridică unor jucători importanţi pe piaţa naţională şi internaţională, cum sunt instituțiile financiar-bancare sau societățile de leasing, în procedurile de insolvență împotriva unora dintre cele mai mari companii din industria energiei regenerabile, industria construcțiilor, industria avicolă, industria de reciclare a deșeurilor sau industria auto.

Doru Cosmin Ursu
Doru Cosmin Ursu s-a alăturat echipei ZRVP în anul 2016, având o bogată experiență în gestionarea cu succes a proiectelor privind infracțiuni de serviciu sau în legătura cu serviciul, infracțiuni economico-  financiare, infracțiuni în domeniul pieței de capital, privatizări și achiziții publice, spălare de bani, trafic de droguri, infracțiuni contra vieții, solicitări privind punerea în executare a unor mandate europene de arestare și cereri de extrădare. Este membru al Asociației Criminaliștilor din România și al European Criminal Bar Association.

Bogdan Radu
Bogdan Radu are o experiență de zece ani în domeniul insolvenței, al dreptului comercial și al dreptului bancar. Practica sa curentă se concentrează pe proiecte legate de recuperarea de creanţe, executari silite și procedura insolvenței. Bogdan reprezintă în principal instituții financiare în legătură cu recuperarea creditelor neperformante în cadrul procedurilor de insolvență, în diferite dispute privind executarea contractelor de credit sau de garanție, precum și în litigiile imobiliare.

Marina-Crenguța Florea
Experiența profesională a Marinei-Crenguța Florea se concentrează pe tranzacții în materie imobiliară, aceasta oferind consultanță juridică generală în cadrul unor proiecte privind dezvoltarea urbană, construcțiile (inclusiv contracte FIDIC), operațiunile de leasing și închiriere. Acordă consultanță cu privire la diverse operațiuni de guvernanță corporativă și aspecte juridice în materie comercială, precum și pe diverse probleme de reglementare și specifice dreptului muncii. Expertiza ei se concentrează, de asemenea, pe aspecte legate de operațiuni de tip due diligence, precum și pe elaborarea, redactarea și negocierea diverselor tranzacții între profesioniști.


Intră pe portalul de concurență pentru mai multe articole referitoare la proiectele avocaților din această arie de practică


Adina Jivan
Adina Jivan își concentrează practica pe litigii civile complexe, dispute în materia contenciosului administrativ si dreptului asigurărilor. Adina a reprezentat cu succes clienți în litigii din domeniul contenciosului administrativ în acțiuni împotriva unor decizii emise de Consiliului Concurenței din România, de autoritățile fiscale, de Autoritatea pentru protecția consumatorilor precum și în litigiile privind achiziții publice. Adina are, de asemenea, o experință bogată și în litigiile din domeniul asigurărilor, cu un accent special pe cazuri de malpraxis și daune morale.

Ionuț Niță
Ionuț Niță este recunoscut pentru experienţa sa ca avocat litigant, fiind specializat in drept comercial și civil, drept administrativ-contencios și achiziții publice. A acumulat experiență semnificativă în cazurile de insolvență, faliment și restructurare, reprezentând atât creditori cât și debitori în diferite etape ale procedurilor. Ionuț oferă servicii de asistență juridică și reprezentare în proceduri prelitigioase, precum și în fața instanțelor ordinare de judecată și curților de arbitraj.

Lidia Trandafir
Principalele arii de practică ale Lidiei Trandafir sunt dreptul comercial, dreptul muncii, fuziuni și achiziții. Lidia are o vastă experiență în drept imobiliar, reglementare precum și în sectorul energiei regenerabile. Lidia reprezintă societăți locale si multinaționale din domenii precum fabricarea de materiale de construcție, dezvoltare imobiliară, retail mobilier și decorațiuni interioare, oferind consultanță pe diverse aspecte corporative, de dreptul muncii, reglementare și comerciale.

Sabina Donescu
Sabina Donescu este specializată în soluționarea litigiilor și în arbitraj. Asistă clienți în litigii civile, precum și în litigii referitoare la drepturile de proprietate intelectuală, dreptul muncii, dreptul asigurărilor, dreptul administrativ, achizițiile publice și malpraxisul medical. De asemenea, Sabina se implică în cauze arbitrale în fața ICC Paris privind contractele FIDIC, precum și în fața Curții de Arbitraj Comercial Internațional de pe lângă Camera de Comerț și Industrie a României (București). De asemenea, asistă părțile în procedurile post-arbitraj pentru anularea hotărârilor arbitrale în fața instanțelor române.

Ionuț Chisăr
Ionuț Chisăr este specializat în domeniul dreptului penal, oferind asistență juridică și reprezentare atât în faza de urmărire penală, cât și în faza camerei preliminare și în faza de judecată. Se implică cu precădere în cauze având ca obiect cercetarea și/sau judecarea unei game variate de fapte, printre care constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de droguri, infracțiuni în legătură cu exercitarea defectuoasă a profesiei, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, spălare de bani, corupție, infracțiuni în domeniul energiei, privind siguranța pe drumurile publice, infracțiuni ce implică acte de violență precum omorul și uciderea din culpă și infracțiuni privind sau în legătură cu mediul de afaceri (delapidare, înșelăciune, abuz în serviciu, fraudarea intereselor financiare ale Uniunii Europene, evaziune fiscală și infracțiuni privind drepturi de autor sau de proprietate intelectuală).


Bogdan Cheran

Bogdan Cheran face parte din echipa de litigii și oferă asistență juridică și reprezentare în materia dreptului civil, dreptului muncii și executării silite. Reprezintă instituții bancare, companii de construcții, telecomunicații și securitate în litigii care implică diverse probleme civile și de muncă.


Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners (ZRVP) este acreditată ca una dintre cele mai importante societăţi de avocatură din România, oferind servicii de asistenţă juridică atât în sfera litigiilor şi a arbitrajului, cât şi în domeniul avocaturii de business, al insolvenței, al dreptului penal al afacerilor și al consultanței fiscale.
ZRVP are o echipă de 67 de avocați, dintre care 13 asociaţi – Călin-Andrei Zamfirescu, Ioana Racoţi și Stan Tîrnoveanu – asociaţi fondatori, Cosmin Vasile (asociat coordonator), Anca Danilescu (asociat senior), Elena Iacob, Alina Tugearu, Monica Strîmbei, Cătălin Micu, Andrei Dumitrescu și Mihai Băjenaru (asociați), domnul prof.dr. Valerian Cioclei și Robert Oancea (of counsel).
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 111 / 5399
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Firma de avocatură Stratulat Albulescu obține o hotărâre de aproximativ 1 milion de euro, emisă de Curtea de Apel București într-o acțiune formulată de Romprest împotriva Ministerului Fondurilor Europene
Echipa de Real Estate de la Biriș Goran are în derulare proiecte și tranzacții noi, reașezate în contextul actual, pe care clienții doresc să le semneze. Există în continuare „new money” pentru proiectele solide și care oferă o perspectivă viabilă, spun avocații
Criza COVID-19 nu a descurajat investitorii, multe proiecte de M&A începute anterior făcând pași înainte, spun avocații Wolf Theiss. Echipa de Employment a dat o mână de ajutor în aceste proiecte și a ajutat clienții să navigheze lin printre schimbările legislative rapide și efectele pandemiei
Avocații RTPR, pionieri în crearea unui instrument prin care clienții au fost ținuți la curent cu modificările legislative. Alina Stăvaru, Partener și coordonator al echipei de Employment: Întrebările au explodat în domeniile legate de adaptarea organizațiilor la noile realități. Am creat o ancoră de stabilitate și claritate legislativă
Activitate foarte intensă în practica de Dreptul Muncii de la Bondoc & Asociații, cu mandate în proiecte complexe de transfer de activitate sau reorganizarea activității unor companii importante. Mihaela Bondoc, Partener: Așteptăm cu interes reglementările ce urmează să mai fie adoptate în perioada următoare
Cine sunt campionii pieței locale, evidențiați în ultimul clasament IP Stars 2020 | Cei mai buni profesioniști în copyright, brevete și mărci industriale: ZRVP și Simion & Baciu au cele mai multe recomandări, Mușat & Asociații și NNDKP, pe podium
Trofin & Asociații a intrat în doilea arbitraj ICSID și are, alături de LDPP, cele mai multe mandate la Tribunalul arbitral din Washington. Ce firme locale asigură apărarea statului român în cele 8 dosare și ce onorarii primesc firmele angajate de stat
Finanțele restartează procedura de selecție a firmelor de avocați pentru un proiect ce presupune asistență consistentă în baza dreptului englez. Contract pe 3 ani, tarife orare de 2.200 lei
Avocații Leroy și Asociații spun că se observă o revenire ușoară la „normal” | Dacă lunile trecute clienții cereau suport legal pentru desfășurarea activității în condiții de siguranță, acum sunt solicitări de tipul day-to-day business și se reiau proiectele amânate în ultimele luni
Încă o victorie pentru avocații ZRVP. Investitorii din parcurile industriale rămân scutiți de impozitul pe imobile, a confirmat Înalta Curte de Casație și Justiție
Specialiștii în insolvență de la Popescu & Asociații sunt implicați în proceduri judiciare în care masa credală cumulată depășește un miliard de euro. Octavian Popescu, Managing Partner: În toamnă se vor putea măsura cu adevărat efectele pandemiei. Mă aștept să crească semnificativ nivelul încărcăturii nu numai în România, dar și la nivel european
INTERVIU | Ionuț Bohâlțeanu, Managing Partner Bohâlțeanu & Asociații, firma de avocați care asistă Bursa de Valori la înființarea Contrapărții Centrale: Semnarea acordului cu CC&G era un element vital în demararea procesului de autorizare. Proiectul va căpăta viteză în perioada următoare
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...