ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

RTPR își extinde echipa cu doi avocați: Cristina Enaga (Counsel) și Bianca Florea (Associate)

25 Iunie 2023   |   BizLawyer

Cu o experiență profesională de peste 17 ani, Cristina este avocat specializat în proiecte de fuziuni și achiziții, drept societar și real estate. Bianca Florea este avocat în Baroul București din 2019 și a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității din București și Colegiul juridic al Universității Paris I Panthéon – Sorbonne, iar ulterior cursurile de master la Sciences Po Paris și Sorbona.

 
 
RTPR anunță extinderea echipei de avocați prin recrutarea a doi noi avocați – Cristina Enaga, care se alătură departamentului de Corporate/M&A în calitate de Counsel și Bianca Florea, Associate în cadrul echipelor de concurență și litigii.

„Le urăm bun venit în echipa RTPR noilor colege, Cristina și Bianca, alături de care sperăm să avem cât mai multe reușite profesionale. Cristina și Bianca sunt doi avocați valoroși și pasionați de domeniile lor de expertiză, care împărtășesc valorile RTPR. Suntem convinși că talentul și experiența lor vor contribui la consolidarea echipei noastre, pentru ca împreună să continuăm să oferim cele mai bune servicii juridice clienților noștri în cele mai interesante mandate”, a declarat Costin Tărăcilă, Managing Partner RTPR.


Cu o experiență profesională de peste 17 ani, Cristina este avocat specializat în proiecte de fuziuni și achiziții, drept societar și real estate. De-a lungul carierei sale a fost implicată în numeroase tranzacții derulate la nivel local și multi-jurisdicțional în sectoare precum servicii financiare, fonduri de investiții, IT&C, real estate, retail, producție, bunuri de larg consum, farmaceutice și servicii medicale etc. Cristina și-a dezvoltat experiența în firme locale și internaționale de avocatură, în ultimii 6,5 ani făcând parte din echipa Schoenherr și Asociații, iar anterior a fost avocat în cadrul Voicu & Filipescu.

„Mă simt onorată să mă alătur RTPR și încântată să iau calea unor noi provocări profesionale, alături de practicieni recunoscuți și apreciați atât la nivel intern cât și la nivel internațional. Intru în echipa și proiectele firmei cu entuziasm, implicare, cu experiența mea profesională pe care sunt recunoscătoare că am avut ocazia să o dezvolt în medii profesionale puternice și cu sentimentul împărtășirii unor valori comune. Împreună vom continua să le oferim clienților RTPR servicii la nivelul de excelență cu care firma i-a obișnuit”, a declarat Cristina Enaga.

Bianca Florea este avocat în Baroul București din 2019 și a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității din București și Colegiul juridic al Universității Paris I Panthéon – Sorbonne, iar ulterior cursurile de master la Sciences Po Paris și Sorbona. Bianca a profesat în domeniul dreptului concurenței în cadrul a două firme internaționale de avocatură din Franța, De Pardieu Brocas Maffei și Weil, Gotshal & Manges. În ultimele 8 luni, a lucrat la Cancelaria Prim-Ministrului, Guvernul României în cadrul Echipei de coordonare a procesului de aderare a României la OCDE, monitorizând diferite comitete precum Concurența, Comerțul Exterior, Guvernanța Corporativă sau Politicile de Reglementare.

„Sunt bucuroasă ca odată cu întoarcerea mea în avocatură și în țară să mă alătur unuia dintre cei mai importanți actori de pe piața juridică, dar și de business din România. RTPR a reprezentat dintotdeauna pentru mine un model al excelenței profesionale, prin urmare, aștept cu nerăbdare să mă implic în diferitele proiecte și să contribui la activitatea organizației”, a declarat Bianca Florea.

RTPR este una dintre cele mai experimentate și apreciate firme de avocatură din România, recunoscută ca atare de Legal 500, Chambers și IFLR 1000 – cele mai reputate ghiduri juridice internaționale – care includ în mod constant RTPR pe primele poziții în clasamentele realizate pentru diferite arii de practică, printre care Corporate/M&A, Drept bancar și finanțări, Piețe de capital, Soluționarea disputelor, Dreptul Concurenței, Energie și resurse naturale, Real estate și Construcții, Dreptul Muncii, Dreptul Proprietății Intelectuale și TMT (Tehnologie, Media și Telecomunicații).

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 272 / 1713
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Kinstellar a asistat BIG Mega Renewable Energy cu privire la finanțarea de 92 mil. € cu BERD și OTP Bank pentru construcția și operarea Parcului Eolian Urleasca
Răzvan Gheorghiu-Testa, fondator al Țuca Zbârcea & Asociații, inclus în „Top 50 Cei Mai Influenți Oameni de pe Piața Imobiliară din România”
Wolf Theiss a asistat AIRSOL în legătură cu achiziția MedAir Oxygen Solution | Emanuele Lainati, Legal Affair Manager SOL Group: “Expertiza, dedicarea și abordarea proactivă a avocaţilor Wolf Theiss au fost esențiale pentru încheierea cu succes a tranzacției”
Filip & Company a asistat Centrokinetic, în parteneriat cu Agista, în achiziția pachetului majoritar de părți sociale ale clinicii Socrates din Timișoara
Arbitrajul ICSID cerut de Nova Group Investments a ajuns la final | Statul român așteaptă decizia, după ce tribunalul a declarat închisă procedura în litigiul în care pretențiile se ridică la 345 mil. E. Ce onorarii au fost plătite firmelor de avocați care au asigurat apărarea
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 3-5 years Atorney at Law | Dispute Resolution
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 0-3 years Atorney at Law | Dispute Resolution
După un an plin, în care s-au implicat în peste 20 de tranzacții, avocații de M&A de la PNSA au acum în lucru peste zece mandate „cu greutate” | Silviu Stoica, partener: ”Există un interes crescut al fondurilor de private equity, dar și al investitorilor strategici și instituționali. Avem proiecte în cele mai variate domenii”
D&B David şi Baias o cooptează în echipă pe Adina Guțiu, care va coordona departamentul de Energie și Resurse Naturale
Provocarile legislative actuale ale companiilor într-un mediu de afaceri dinamic și inovator | De vorbă cu cu Alexandra Pădurariu, Head of Legal, Compliance and Public Affairs – Samsung Electronics România & Bulgaria, despre cum reușește compania să implementeze practicile și politicile care sprijină guvernanța corporativă responsabilă și adaptarea la tendințele ESG
Echipa integrată a KPMG Legal & Tax obține în fața Curții de Apel Ploiești anularea măsurii nelegale de stabilire a sediului fix în România a unui important jucător în industria fashion, precum și obligațiile fiscale aferente în valoare de 1,5 mil. €
RTPR a fost desemnată „Firma de avocatură a anului în România” la Chambers Europe Awards 2024. Costin Tărăcilă, Managing Partner: Premiul are o semnificație și mai mare în contextul în care sărbătorim 20 de ani de activitate și este o mărturie a muncii de echipă impecabile și a abilităților excepționale ale avocaților noștri
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...