ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Rundă de promovări la Popovici Nițu Stoica & Asociații. Șapte avocați urcă în ierarhia firmei

25 Martie 2019   |   Andrei Delcet

Filosofia firmei de a se dezvolta prin forta oamenilor pe care i-a “crescut” si pe care i-a promovat pana la pozitia suprema, de partner, atunci cand acestia au confirmat asteptarile, a fost cartea castigatoare pentru Popovici Nitu Stoica & Asociatii.

 
 
Popovici Nițu Stoica & Asociații a promovat șapte avocați pe poziții de managing și senior, în urma evaluării anuale a performanței.

Aceste promovări au vizat departamentele de Competition & Antitrust, Corporate/M&A, Energy & Natural Resources, International Arbitration, Litigation, Real Estate, Restructuring & Insolvency și White-Collar Compliance & Defence.

Laura Ambrozie (Competition & Antitrust; Corporate/M&A) și Alexandru Nicolae (White-Collar Compliance & Defence; Litigation) au fost promovați în poziția de Managing Associates.

În poziția de Senior Associates au fost promovați avocații Cristiana Blei (Real Estate; Corporate), Dragoș Iamandoiu (Corporate/M&A), Andra Pitu (Litigation; International Arbitration), Răzvan Alexandru Popa (Litigation; Restructuring & Insolvency) și Alexandru Stan (International Arbitration; Corporate).


Aceste promovări reflectă viziunea noastră ‘Building from within’ şi angajamentul nostru de recunoaştere a performanţei, a realizărilor remarcabile”, a declarat Florian Niţu, Avocat Asociat Coordonator.

Filosofia firmei de a se dezvolta prin forta oamenilor pe care i-a “crescut” si pe care i-a promovat pana la pozitia suprema, de partner, atunci cand acestia au confirmat asteptarile, a fost cartea castigatoare pentru Popovici Nitu Stoica & Asociatii.

Mizand pe oamenii din interior, in ultimii 10 ani societatea de avocati a urcat in viteza in toate clasamentele, ajungand în ”careul de asi” al firmelor care domina de o buna perioada de timp clasamentele intocmite dupa amploarea proiectelor, numar de avocati, notorietate in directoarele internationale samd.

Mai mult, acel « Building from within » a ferit firma de cutremurele generate de plecarile unor parteneri care au luat cu ei echipe si clienti, asa cum s-a intamplat in mai toate marile societati de avocati de pe piata locala. Acesta este de fapt si „secretul” stabilitatii firmei care a preferat intotdeauna sa promoveze avocați din interior, pe baza meritelor acestora, fara a tensiona prin lungi asteptari sau judecati nedrepte palierele inferioare de senioritate.

Înfiinţată în anul 1995, Popovici Niţu Stoica & Asociaţii este unul din liderii avocaturii de afaceri în România, activând în principal în tranzacţii private în care reprezintă, de regulă, interesele unor companii multinaţionale. Popovici Niţu Stoica & Asociaţii grupează peste 80 de avocaţi şi consultanţi, din care 15 avocaţi asociaţi, dispunând de expertiză la cel mai înalt nivel, larg recunoscută în mediul economic şi profesional.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 85 / 5037
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
LegiTeam: Reff & Associates is looking for Experienced Lawyer | Employment
LegiTeam: Reff & Associates is looking for Experienced Lawyer | Competition
Avocații fraților Micula bat Comisia Europeană la Curtea de Justiție a UE. Hotărârea arbitrală ce obligă statul să le plătească investitorilor suedezi reparații de 250 mil. usd poate fi executată
Cum se construiește o carieră de succes peste hotare. Exemplul Monicăi Mitrea, fondator Mitrea & Associés (Lausanne), avocatul care și-a propus să intensifice colaborarea dintre Elveția și România beneficiind de cunoașterea celor două culturi
LegiTeam: Wolf Theiss is looking for highly motivated lawyers - Banking & Finance | Competition | Corporate M&A | Employment
Proiectele de suflet ale avocaților | PNSA a clarificat situația juridică a Casei Enescu. Procesul de renovare poate fi finalizat, iar imobilul - inclus în proiecte culturale ambițioase
LegiTeam: NNDKP is recruiting lawyers with experience in Real Estate
LegiTeam: Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen is recruiting lawyer | Banking & Finance
Dentons primește opt distincții în cadrul galei Europe Women in Business Law Awards
MPR Partners | Maravela, Popescu & Roman a asistat Nederlandse MKB la achiziția companiei IT BusyMachines. Echipă de 9 avocați, coordonată de partenerii Alina Popescu și Dana Rădulescu, implicată în proiect
Alina Stăvaru devine Partener la RTPR Allen & Overy. Promovare din interior, o premieră pentru firma de avocați
Ţuca Zbârcea & Asociaţii scapă Federația de Fotbal de pretențiile de 300 mil. E ale clubului FC Craiova
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...