ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Wolf Theiss promovează trei avocați pe poziția de Senior Associate în biroul din București

22 Aprilie 2020   |   BizLawyer

Promovarea Lucianei Tache, a Andreei Stan și a lui George Ghitu este o recunoaștere a contribuției adusă de fiecare dintre ei la dezvoltarea practicii de Corporate M&A a firmei de avocatură Wolf Theiss, precum și la poziționarea acesteia în rândul liderilor din piața avocaturii din România.

 
 
Wolf Theiss, una dintre cele mai importante firme de avocatură din CEE și SEE, anunță promovarea a trei avocați din departamentul de Corporate M&A al biroului din București, la statutul de Senior Associate.

Promovarea Lucianei Tache, a Andreei Stan și a lui George Ghitu este o recunoaștere a contribuției adusă de fiecare dintre ei la dezvoltarea practicii de Corporate M&A a firmei de avocatură Wolf Theiss, precum și la poziționarea acesteia în rândul liderilor din piața avocaturii din România. În 2019, cei trei avocați au contribuit la succesul a 3 din 5 tranzacții de top semnate în România și asistate de Wolf Theiss.

De-a lungul anilor, Luciana, Andreea și George au primit din partea clienților aprecieri pentru cunoștințele juridice și expertiza lor în domeniu, dar mai ales pentru standardele lor profesionale și etice ridicate, disponibilitatea, colaborarea, precum și pentru înțelegerea modului în care funcționează fiecare afacere.


Luciana Tache este specializată în drept societar / fuziuni și achiziții și a oferit consultanță clienților din mai multe industrii cu privire la tranzacții de M&A, chestiuni de drept societar și restructurări intragrup.

Luciana a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității din București și Facultatea de Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori din cadrul Academiei de Studii Economice și are un masterat în Comunicare de afaceri internaționale de la Facultatea de Relații Economice Internaționale.

Printre cele mai recente și importante tranzacții recente în care a fost implicată Luciana se numără vânzarea companiei românești de materiale de construcție Adeplast, de către acționarii acesteia, către compania elvețiană listată Sika și achiziția de 175 de milioane de euro a unei participații din compania Superbet de către gigantul american Blackstone.

Luciana Tache (foto) s-a alăturat echipei Wolf Theiss în 2018, după ce anterior a lucrat cu alte firme de avocatură de top din România.

Andreea Stan (foto) este specializată în dreptul muncii și în drept societar, cu accent pe probleme de restructurare tranzacțională. Andreea are o experiență vastă în proiecte dificile de concedieri colective și a asistat clienții în probleme tranzacționale sensibile și sofisticate, implicând adesea negocieri complexe cu angajații, inclusiv în transferuri de întreprinderi. Andreea a oferit consultanță și în restructurări complexe ale unor grupuri de companii. Una dintre tranzacțiile reprezentative în care Andreea a fost recent implicată este asocierea de tip joint venture dintre GlaxoSmithKline și Pfizer. Andreea s-a alăturat echipei Wolf Theiss în 2017, după ce anterior a colaborat mai mulți ani cu o firmă de avocatură din România.

George Ghitu (foto) este specializat în drept societar / fuziuni și achiziții, fiscalitate, asigurări și restructurare. El a fost implicat într-un număr semnificativ de tranzacții corporative și comerciale naționale și internaționale, inclusiv asistarea clienților în diverse achiziții de companii, reorganizări ale grupului, proiecte de fuziuni și transferuri de întreprinderi. Recent, George a fost implicat în tranzacția de 136 de milioane de euro prin care Ingka Investments (Ikea) a achiziționat 80% din părțile sociale ale unui portofoliu de șapte companii (SPV7s) din domeniul eolian din România (generând un total de 171MW de energie regenerabilă) și în achiziția de către Blackstone a unei participații din  Superbet. Înainte de a se alătura echipei Wolf Theiss în 2017, George a lucrat în departamentul de Corporate / M&A al unei firme de avocatură  de top din România.

"Promovarea Lucianei, a Andreei si a lui George subliniază recunoașterea pe care Wolf Theiss o are pentru contribuția lor considerabilă la succesul biroului din București, dar și angajamentul nostru permanent pentru piața din România, chiar și în aceste zile de incertitudine globală", a notat Bryan W. Jardine, Avocat Coordonator al biroului Wolf Theiss din București.

Ileana Glodeanu, Avocat Partener și Coordonator al echipei de Corporate / M&A în cadrul biroului din București al Wolf Theiss a adăugat: "Suntem încântați să vedem în permanență că firma noastră de avocatură recunoaște succesul individual și că oferim astfel susținerea noastră continuă profesioniștilor noștri dedicați, pe măsură ce aceștia avansează în cariera lor. Sunt mândră de cei trei avocați talentați și îi felicit pentru bine meritata lor promovare."

Înfiinţată în 1957, Wolf Theiss este una dintre principalele firme de avocatură din Europa Centrală şi de Est, specializată în acordarea de asistenţă în domeniul afacerilor internaţionale. În cele 13 birouri din Albania, Austria, Bosnia şi Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Republica Cehă, Ungaria, Polonia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia şi Ucraina, îşi desfăşoară activitatea 340 de avocaţi care acordă consultanţă pentru societăţi comerciale locale şi internaţionale, cu operaţiuni în domeniul industrial, comerţ şi servicii, precum şi pentru bănci şi societăţi de asigurare.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 1279 / 1704
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
ONV LAW își extinde echipa de avocați și își mărește portofoliul de proiecte cu 20%, în primele 3 luni ale anului. Afaceri de 1,5 mil E, anul trecut
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 3-5 years Atorney at Law | Dispute Resolution
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 0-3 years Atorney at Law | Dispute Resolution
Studiu Refinitiv | Piața tranzacțiilor de M&A s-a redresat în Q1 ̸ 2024, dar nu înregistrează creșteri pe piețele emergente. DLA Piper și CMS își mențin pozițiile fruntașe la nivel global, Schoenherr se remarcă în Europa, iar Filip & Company întră în topul consultanților din Europa Estică
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Alexandru Dinuță, Legal and Administrative Manager - Amromco Energy: ” Cred că un grup profesional atât de important nu poate evolua cu adevărat doar în virtutea inerției, ci trebuie să existe o coeziune reală. Competiția și concurența în anumite limite sunt clar productive, dar în final noi toți trebuie să fim, în primul rând, colegi de breaslă și nu adversari, chiar dacă lucrăm pentru un concurent de pe piață”
Dorsey & Whitney (Europe) LLP și Schoenherr România, alături de cumpărator în tranzacția prin care Eleco plc, firmă listată pe bursa londoneză, preia două companii de software locale. Ce consultanți au lucrat pentru vânzător
Avocații ZRVP au în derulare, de la începutul anului, cinci proiecte de M&A în domeniul energiei regenerabile şi alte câteva tranzacţii în alte sectoare economice | Anca Danilescu, Partener Senior: Nu doar profitabilitatea sau perspectivele de business ale societăţii – ţintă decid soarta unei tranzacţii, ci şi „sănătatea” juridică a acesteia, ceea ce face ca profesionalismul avocaţilor implicaţi în tranzacţie să încline semnificativ balanţa spre un final sau altul al respectivului proiect
BONDOC ȘI ASOCIAȚII anunță 5 noi promovări în cadrul echipei sale de avocați, inclusiv un nou partener | Lucian Bondoc, Managing Partner: Continuă recunoașterea meritocratică și echitabilă a atingerii unor praguri de experiență și a unor contribuții speciale la succesul nostru comun
LegiTeam: Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners recrutează avocat stagiar | Litigii
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează avocați cu experiență | Litigii
De vorbă cu studenții admiși în fruntea listei la Facultatea de Drept a Universității București | Alexia Rizoiu, 85 de puncte la examenul organizat de Facultatea de Drept în anul 2022: ”Cuvântul-cheie în jurul căruia îmi concentrez activitatea de student este echilibrul. Satisfacția pe care o obții după ce ai reușit să înțelegi încă un concept sau o instituție a dreptului nu se compară cu nimic altceva; simți că ai mai făcut un pas spre a deveni profesionistul care îți dorești să fii”
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Mihai Rotaru, Deputy legal director – head of legal consultancy department - Banca Transilvania: ”În zilele noastre nu prea mai există domenii în care să poți crește un business ignorând latura juridică a afacerii. La modul general, cred că vom vedea din ce în ce mai mulți juriști în ipostaze diferite decât cele uzuale, de tehnicieni ai dreptului, în postura de antreprenori și fondatori în business-uri diverse, în echipe de design thinking, în echipe de dezvoltare produse și aplicații IT și, de ce nu, chiar cumulând toate aceste calități”
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...