ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Blue Air oferă pasagerilor săi aproape 10.000 de bilete la preţul de 9,99 de euro

23 Octombrie 2020   |   Agerpres

Promoţia de Blue Weekend oferă 9.999 de locuri la preţul de 9,99 euro pe toate rutele şi destinaţiile din orarul de iarnă Blue Air, inclusiv perioada sărbătorilor de iarnă, cea mai iubită vacanţă a românilor.

 
 
Blue Air oferă pasagerilor săi 9.999 de bilete care pot fi cumpărate, timp de trei zile, la preţul de 9,99 euro, pe toate rutele şi destinaţiile din orarul de iarnă, potrivit unui comunicat al companiei, remis vineri AGERPRES.
 
"Timp de trei zile, de vineri până duminică, pasagerii Blue Air sunt invitaţi să navigheze pe flyblueair.com, să îşi aleagă următoarea destinaţie şi să îşi rezerve zborul dorit la doar 9,99 euro/segment. Prin această promoţie, Blue Air doreşte să vină în întâmpinarea dorinţei de călătorie a pasagerilor săi şi să încurajeze revenirea la zbor, mizând pe preţuri accesibile tuturor şi pe încrederea în rigurozitatea protocoalelor de siguranţă sanitară la bord", se arată în comunicat.
 
Promoţia de Blue Weekend oferă 9.999 de locuri la preţul de 9,99 euro pe toate rutele şi destinaţiile din orarul de iarnă Blue Air, inclusiv perioada sărbătorilor de iarnă, cea mai iubită vacanţă a românilor.
 
"După o perioadă extrem de dificilă, de-a lungul căreia întreaga lume a fost nevoită să renunţe la călătorii şi să îşi amâne planurile, Blue Air îşi propune să transmită un mesaj de încredere în zbor şi îndemnul reîntoarcerii la bucuria de a călători", spun reprezentanţii companiei.
 
Promoţia este valabilă în perioada 23-25 octombrie 2020, pentru toate rezervările cu date de călătorie cuprinse între 23 octombrie 2020 - 31 martie 2021.
 
"Blue Air are grijă de pasagerii săi, pentru ca aceştia să aibă un zbor lipsit de griji. Călătoria se va desfăşura în deplină siguranţă, pentru că Blue Air a luat toate măsurile de siguranţă sanitară atât la bord, cât şi în timpul operaţiunilor de îmbarcare şi debarcare", precizează compania. 
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 13580 / 16851
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Kinstellar a asistat BIG Mega Renewable Energy cu privire la finanțarea de 92 mil. € cu BERD și OTP Bank pentru construcția și operarea Parcului Eolian Urleasca
Răzvan Gheorghiu-Testa, fondator al Țuca Zbârcea & Asociații, inclus în „Top 50 Cei Mai Influenți Oameni de pe Piața Imobiliară din România”
Wolf Theiss a asistat AIRSOL în legătură cu achiziția MedAir Oxygen Solution | Emanuele Lainati, Legal Affair Manager SOL Group: “Expertiza, dedicarea și abordarea proactivă a avocaţilor Wolf Theiss au fost esențiale pentru încheierea cu succes a tranzacției”
Filip & Company a asistat Centrokinetic, în parteneriat cu Agista, în achiziția pachetului majoritar de părți sociale ale clinicii Socrates din Timișoara
Arbitrajul ICSID cerut de Nova Group Investments a ajuns la final | Statul român așteaptă decizia, după ce tribunalul a declarat închisă procedura în litigiul în care pretențiile se ridică la 345 mil. E. Ce onorarii au fost plătite firmelor de avocați care au asigurat apărarea
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 3-5 years Atorney at Law | Dispute Resolution
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 0-3 years Atorney at Law | Dispute Resolution
După un an plin, în care s-au implicat în peste 20 de tranzacții, avocații de M&A de la PNSA au acum în lucru peste zece mandate „cu greutate” | Silviu Stoica, partener: ”Există un interes crescut al fondurilor de private equity, dar și al investitorilor strategici și instituționali. Avem proiecte în cele mai variate domenii”
D&B David şi Baias o cooptează în echipă pe Adina Guțiu, care va coordona departamentul de Energie și Resurse Naturale
Provocarile legislative actuale ale companiilor într-un mediu de afaceri dinamic și inovator | De vorbă cu cu Alexandra Pădurariu, Head of Legal, Compliance and Public Affairs – Samsung Electronics România & Bulgaria, despre cum reușește compania să implementeze practicile și politicile care sprijină guvernanța corporativă responsabilă și adaptarea la tendințele ESG
Echipa integrată a KPMG Legal & Tax obține în fața Curții de Apel Ploiești anularea măsurii nelegale de stabilire a sediului fix în România a unui important jucător în industria fashion, precum și obligațiile fiscale aferente în valoare de 1,5 mil. €
RTPR a fost desemnată „Firma de avocatură a anului în România” la Chambers Europe Awards 2024. Costin Tărăcilă, Managing Partner: Premiul are o semnificație și mai mare în contextul în care sărbătorim 20 de ani de activitate și este o mărturie a muncii de echipă impecabile și a abilităților excepționale ale avocaților noștri
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...