ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Cursuri și ateliere susținute de experții Deloitte România pentru studenții Facultății de Matematică și Informatică din cadrul Universității București

25 Februarie 2019   |   BizLawyer

Prin intermediul acestei colaborări, studenții și absolvenții Facultății de Matematică și Informatică din cadrul Universității din București vor beneficia de programe de internship și de oportunități de carieră în cadrul Deloitte România.

Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte România si Moldova

 
 
Începând din al doilea semestru al anului universitar 2018-2019, Deloitte România și Universitatea din București demarează un parteneriat în baza căruia studenții Facultății de Matematică și Informatică vor beneficia de cursuri de audit financiar și de ateliere de consultanță financiară, fiscală și de managementul riscurilor, susținute de experții Deloitte România.

Destinat masteranzilor din anul II ai programului de studii „Probabilități și statistică în finanțe și științe”, cursul opțional „Introducere în Auditul Financiar” va acoperi arii precum reducerea riscurilor fiscale, IT și evaluarea activelor și instrumentelor financiare și va fi susținut de Zeno Căprariu, director de audit al Deloitte România.


Totodată, specialiști ai Deloitte România în domenii precum audit, fiscalitate, consultanță în tehnologie și robotică, managementul riscului și evaluare, consultanță financiară și securitate cibernetică vor organiza și vor susține patru ateliere pentru studenți pe parcursul întregului semestru secund al anului universitar în curs.

În plus, prin intermediul acestei colaborări, studenții și absolvenții Facultății de Matematică și Informatică din cadrul Universității din București vor beneficia de programe de internship și de oportunități de carieră în cadrul Deloitte România.

„Parteneriatul cu Deloitte România se încadrează în viziunea strategică a facultății de a conecta programele sale de studii la cerințele pieței muncii. Acest parteneriat cu o companie de importanța celei pe care o are Deloitte România ne onorează și ne bucură în același timp, prin oportunitățile de învățare și de carieră pe care le oferă studenților noștri, în special a celor care urmează un program de studii de matematici aplicate în domeniul financiar”, a declarat prof. univ. dr. Radu Gramatovici, decanul Facultății de Matematică și Informatică a Universității din București.

„Prin acest parteneriat, Deloitte vine în întâmpinarea studenților cu ateliere și cursuri aplicate, care le deschid noi oportunități de carieră și îi ajută să înțeleagă mai bine mediul de business în care poate vor alege să profeseze, și contribuie la pregătirea profesioniștilor viitorului. În cazul auditorilor financiari, profilul acestora se schimbă ca urmare a transformărilor aduse de era digitală, iar auditorul de mâine, pe lângă expertiza în standardele de audit și de raportare financiară, va avea nevoie să analizeze volume mari de date și să înțeleagă impactul noilor tehnologii asupra mediului de control intern și a situațiilor financiare”, a declarat Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte România și Moldova.

Zeno Căprariu, Director de audit al Deloitte România, care susține Cursul „Introducere în Auditul Financiar”, este absolvent al Facultății de Matematică și Informatică din cadrul Universității din București. El are o carieră de 15 ani în Deloitte România, de-a lungul căreia a coordonat numeroase proiecte de audit financiar și de consultanță financiar-contabilă pentru companii multinaționale și locale din sectoare precum energie, agricultură, producție, sectorul imobiliar, bunuri de larg consum. Zeno Căprariu este membru al Camerei Auditorilor Financiari și al Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România, precum și al Association of Chartered Certified Accountants din Marea Britanie. De asemenea, face parte din grupul de lucru al Consiliului Investitorilor Străini pentru probleme de energie.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 17387 / 17592
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
RTPR a asistat PragmaGO la intrarea pe piața din România prin achiziția Omnicredit. Echipa a fost coordonată de Alina Stăvaru (Partner) și Ianita Țui (Counsel)
Andreea Zvâc face un pas înainte în carieră și devine Partener în cadrul biroului Wolf Theiss din București | Bryan W. Jardine (Managing Partner): Promovarea sa reflectă nu numai contribuțiile profesionale remarcabile la dezvoltarea departamentului său, ci și rolul semnificativ în consolidarea poziției generale a firmei pe piața din România
Bondoc & Asociații a asistat TDI Renewables, unul dintre principalii actori în domeniul dezvoltării regenerabile, într-o restructurare internațională
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Mihaela Scărlătescu, Head of legal - Farmexim: „Când ești managerul unei echipe de legal, rolul nu se rezumă doar în a asigura îndeplinirea sarcinilor, ci este de fapt mai mult orientat spre partea umană. Cresc echipe, cresc oameni de niște ani buni și nu există satisfacție mai mare ca atunci când vezi transformarea acestora, acolo unde există ‘sămânța dorinței de a evolua ’ ”
VIDEO | Dicționar de arbitraj: Avansul cheltuielilor arbitrale (Powered by ZRVP)
„The Lawyer European Awards 2024”| Patru firme cu activitate în România concurează pentru titlu la secțiunea ”Law Firm of the Year: South Eastern Europe” | Popescu & Asociații și TZA, pe lista scurtă a premianților. ZRVP, pentru a treia oară în ultimii cinci ani, printre finaliștii secțiunii ”European litigation team of the year”
Rising Stars | Tudor Bonifate, primul admis la Facultatea de Drept și mai apoi șef de promoție în 2022, cu media 10, a ales să profeseze ca avocat la Țuca Zbârcea & Asociații: ”Învăț permanent – de la avocații care mă coordonează, de la colegii mei avocați, de la profesorii cu care am șansa de a colabora la facultate, de la studenții mei. Cred că avocatura mă face un profesor mai bun, după cum profesoratul mă face un avocat mai bun”
Încă un spin-off în piața avocaturii | Luminița Popa și Miruna Suciu, fondatoarele Suciu Popa, o iau pe drumuri diferite. Popa Legal se va focusa pe practica de arbitraj, iar Suciu Partners anunță consolidarea echipei
Țuca Zbârcea & Asociații apără interesele statului român în litigiul inițiat de Damen Holding la Curtea de Arbitraj de la Viena | Legea 187 ̸ 2023 referitoare la guvernanța corporativă a întreprinderilor publice a pus pe butuci modelul de cooperare cu investitorul olandez la Damen Shipyards Mangalia SA, o companie în care statul deține 51%, prin Șantierul Naval 2 Mai SA. Pierderea litigiului antrenează plata unor ”despăgubiri semnificative”
Mușat & Asociații intră în arbitrajul ICSID inițiat de bulgarii de la Eurohold și va lupta, de partea statului român, cu Pinsent Masons și DGKV. Reclamanții și-au ales un arbitru din Anglia
LegiTeam | Mitel & Asociații recrutează avocați stagiari
LegiTeam | Mitel & Asociatii caută avocat cu experiență (Litigii și Soluționare a Disputelor)
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...