ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Programatorii și pasionații de tehnologie sunt invitați de Swazm la o prezentare despre Blockchain și sistemele cloud descentralizate

24 Aprilie 2019   |   T. S.

Startup-ul românesc de tehnologie Swazm pregătește în perioada următoare și o serie de workshopuri pentru programatori, în contextul în care își extinde echipa de programare pentru a putea dezvolta și optimiza ecosistemul SWAZM.

 
 
Compania de tehnologie Swazm va găzdui pe 25 aprilie, începând cu ora 19:00, un meetup unde programatorii și pasionații de noi tehnologii sunt invitați să afle mai multe despre limbajul de programare Go, tehnologia Blockchain și sistemele cloud descentralizate.

Evenimentul va avea loc joi, pe 25 aprilie, la sediul companiei: Bld. Dacia 30, clădirea Mecano, etajul 1, București. În cadrul evenimentului, echipa Swazm va prezenta mai multe informații și idei inovatoare despre stocarea descentralizată și beneficiile tehnologiei blockchain.

"Suntem foarte bucuroși să găzduim acest meetup, deoarece comunitatea de dezvoltatori este foarte importantă pentru noi. Este foarte util pentru noi să avem ocazia să împărtășim idei cu comunitatea și să obținem feedback direct", a declarat Vali Mălinoiu, fondatorul și CEO-ul Swazm. 


"Această ediție va fi axată pe sistemele distribuite în cloud și descentralizare, concepte pe care le dezvoltăm în cadrul Swazm. Modelul actual pentru hosting și stocare a fișierelor nu este optimizat pentru cerințele speciale ale aplicațiilor descentralizate. Cu Swazm, dezvoltatorii au acum flexibilitatea să îmbunătățească aplicațiile cu noi caracteristici, sau să implementeze modificări pe parcurs, administrând în același timp și accesul la anumite zone ale ecosistemului de dezvoltare. Ne adresăm acestei necesități prin a oferi un sistem robust de versionare, cu posibilitatea de a adăuga sau revoca certificatele de acces.", a explicat Mălinoiu.

Evenimentul va începe cu o prezentare despre următoarea generație de sisteme descentralizate de procesare și stocare și va continua cu o serie de concluzii învățate în urma experienței de dezvoltare a unui sistem distribuit pentru tranzacțiile de tip Blockchain.
 
Locurile sunt limitate, așadar toți cei interesați să participe sunt invitați să se înregistreze în avans aici.

Startup-ul românesc de tehnologie Swazm pregătește în perioada următoare și o serie de workshopuri pentru programatori, în contextul în care își extinde echipa de programare pentru a putea dezvolta și optimiza ecosistemul SWAZM.

Compania a deschis recent în centrul Bucureștiului un centru de dezvoltare și plănuiește să angajeze anul acesta 20 de dezvoltatori de software la nivel local, pentru echipa de programare. Astfel, Swazm a lansat o campanie de recrutare pentru următoarele poziții: VueJS Developer, React Native Developer, NodeJS Developer, GoLang Developer, Q&A Engineer, Q&A Tester ș.a.

Swazm furnizează în prezent cea mai rapidă și scalabilă infrastructură descentralizată de pe piață.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 16377 / 16855
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Senior Lawyer Employment | Reff & Associates
Patru case locale de avocați rămân în topul global al celor mai bune 100 de firme implicate în arbitraje internaționale | Cum sunt prezentate în GAR 100 (2024), ce mandate au avut și ce spun clienții despre avocați și prestațiile acestora. TZA, ZRVP, LDDP și SP asistă clienți în arbitraje cu pretenții de 15,7 miliarde de dolari
Kinstellar a asistat BIG Mega Renewable Energy cu privire la finanțarea de 92 mil. € cu BERD și OTP Bank pentru construcția și operarea Parcului Eolian Urleasca
Răzvan Gheorghiu-Testa, fondator al Țuca Zbârcea & Asociații, inclus în „Top 50 Cei Mai Influenți Oameni de pe Piața Imobiliară din România”
Wolf Theiss a asistat AIRSOL în legătură cu achiziția MedAir Oxygen Solution | Emanuele Lainati, Legal Affair Manager SOL Group: “Expertiza, dedicarea și abordarea proactivă a avocaţilor Wolf Theiss au fost esențiale pentru încheierea cu succes a tranzacției”
Filip & Company a asistat Centrokinetic, în parteneriat cu Agista, în achiziția pachetului majoritar de părți sociale ale clinicii Socrates din Timișoara
Arbitrajul ICSID cerut de Nova Group Investments a ajuns la final | Statul român așteaptă decizia, după ce tribunalul a declarat închisă procedura în litigiul în care pretențiile se ridică la 345 mil. E. Ce onorarii au fost plătite firmelor de avocați care au asigurat apărarea
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 3-5 years Atorney at Law | Dispute Resolution
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 0-3 years Atorney at Law | Dispute Resolution
După un an plin, în care s-au implicat în peste 20 de tranzacții, avocații de M&A de la PNSA au acum în lucru peste zece mandate „cu greutate” | Silviu Stoica, partener: ”Există un interes crescut al fondurilor de private equity, dar și al investitorilor strategici și instituționali. Avem proiecte în cele mai variate domenii”
D&B David şi Baias o cooptează în echipă pe Adina Guțiu, care va coordona departamentul de Energie și Resurse Naturale
Provocarile legislative actuale ale companiilor într-un mediu de afaceri dinamic și inovator | De vorbă cu cu Alexandra Pădurariu, Head of Legal, Compliance and Public Affairs – Samsung Electronics România & Bulgaria, despre cum reușește compania să implementeze practicile și politicile care sprijină guvernanța corporativă responsabilă și adaptarea la tendințele ESG
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...