ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

UniCredit lansează credite pre-aprobate pentru companiile cu cifră de afaceri de maxim 1 million de euro

03 Februarie 2023   |   BizLawyer

• Lansarea este parte a unei inițiative desfășurate de UniCredit în șapte țări din Europa Centrală și de Est • Pentru proprietarii de companii mici*, oferta personalizată, numărul mai redus de documente și procesele mai rapide sunt câteva dintre beneficiile acestor produse • Împrumuturile pre-aprobate vor permite clienților actuali și noi să își dezvolte afacerea, alocând mai mult timp pentru ceea ce este cel important pentru ei – proprii clienți

 
 
UniCredit lansează noi împrumuturi pre-aprobate pentru a sprijini întreprinderile mici* din șapte țări din Europa Centrală și de Est: România, Bulgaria, Croația, Serbia, Cehia, Slovacia și Ungaria. Prin introducerea acestei soluții de creditare mai rapide și mai simple, clienții UniCredit vor avea acces la limite mai mari pentru susținerea sau creșterea activităților lor, cu mai puțină documentație și fără nevoia de garanții suplimentare. Suma și perioada împrumuturilor pre-aprobate sunt adaptate pentru a răspunde nevoilor locale specifice din fiecare țară.

Antoaneta Curteanu, vicepreşedinte Executiv Divizia Retail în cadrul UniCredit Bank: “Susținerea segmentului de companii micro, cu cifră de afaceri de până la un milion de euro, este un pilon important al strategiei noastre pentru anul 2023. În acest sens, dezvoltăm noi acțiuni prin care să răspundem nevoilor specifice ale acestui profil de client și să construim relații de parteneriat pe termen lung. Creditul pre-aprobat, un produs pe care îl introducem acum în portofoliul UniCredit Bank, vine cu beneficii multiple: limite de finanațare adaptate în funcție de nevoile și bonitatea specifice clientului, garanții minime pentru obținerea de capital de lucru, destinat susținerii activității curente, un proces de contractare facil, care presupune o singură vizită la bancă în cadrul căreia se va semna documentația contractuală”.


 „Înțelegem provocările unice cu care se confruntă proprietarii de afaceri mici astăzi și vrem să le oferim sprijinul de care au nevoie pentru a reuși. Odată cu introducerea împrumuturilor pre-aprobate, putem să le oferim clienților noștri soluții de creditare rapidă și simplă, astfel încât aceștia să se poată concentra mai mult timp asupra propriei afaceri și propriilor clienți”, a declarat Pierre Yves Guegan, Head of Retail pentru CE&EE la UniCredit.

Această nouă soluție de finanțare este concepută pentru a răspunde nevoilor proprietarilor de întreprinderi mici și preocupărilor acestora cu privire la gestionarea finanțelor. Acest lucru este posibil prin reducerea documentelor pentru împrumuturile preaprobate și prin accelerarea procesului de aprobare prin automatizare.

„Această nouă inițiativă orientată către clienți demonstrează puterea UniCredit ca grup internațional”, comentează Gianfranco Bisagni și Teodora Petkova, CEO pentru Europa Centrală și CEO pentru Europa de Est în cadrul UniCredit. „Resursele și experiența pe care o avem în mai multe țări ne permit să oferim o soluție completă care se adresează nevoilor specifice ale întreprinderilor mici din Europa Centrală și de Est. Aceast program de finanțări pre-aprobate este un exemplu excelent al modului în care suntem capabili să creăm valoare pentru clienții noștri utilizând punctele forte ale rețelei noastre internaționale și un cadru de risc clar”.

UniCredit și-a asumat angajamentul de a sprijini comunitățile locale și de a ajuta întreprinderile mici să își dezvolte potențialul, să crească și să aibă succes.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 4920 / 17596
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
RTPR a asistat PragmaGO la intrarea pe piața din România prin achiziția Omnicredit. Echipa a fost coordonată de Alina Stăvaru (Partner) și Ianita Țui (Counsel)
Andreea Zvâc face un pas înainte în carieră și devine Partener în cadrul biroului Wolf Theiss din București | Bryan W. Jardine (Managing Partner): Promovarea sa reflectă nu numai contribuțiile profesionale remarcabile la dezvoltarea departamentului său, ci și rolul semnificativ în consolidarea poziției generale a firmei pe piața din România
Bondoc & Asociații a asistat TDI Renewables, unul dintre principalii actori în domeniul dezvoltării regenerabile, într-o restructurare internațională
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Mihaela Scărlătescu, Head of legal - Farmexim: „Când ești managerul unei echipe de legal, rolul nu se rezumă doar în a asigura îndeplinirea sarcinilor, ci este de fapt mai mult orientat spre partea umană. Cresc echipe, cresc oameni de niște ani buni și nu există satisfacție mai mare ca atunci când vezi transformarea acestora, acolo unde există ‘sămânța dorinței de a evolua ’ ”
VIDEO | Dicționar de arbitraj: Avansul cheltuielilor arbitrale (Powered by ZRVP)
„The Lawyer European Awards 2024”| Patru firme cu activitate în România concurează pentru titlu la secțiunea ”Law Firm of the Year: South Eastern Europe” | Popescu & Asociații și TZA, pe lista scurtă a premianților. ZRVP, pentru a treia oară în ultimii cinci ani, printre finaliștii secțiunii ”European litigation team of the year”
Rising Stars | Tudor Bonifate, primul admis la Facultatea de Drept și mai apoi șef de promoție în 2022, cu media 10, a ales să profeseze ca avocat la Țuca Zbârcea & Asociații: ”Învăț permanent – de la avocații care mă coordonează, de la colegii mei avocați, de la profesorii cu care am șansa de a colabora la facultate, de la studenții mei. Cred că avocatura mă face un profesor mai bun, după cum profesoratul mă face un avocat mai bun”
Încă un spin-off în piața avocaturii | Luminița Popa și Miruna Suciu, fondatoarele Suciu Popa, o iau pe drumuri diferite. Popa Legal se va focusa pe practica de arbitraj, iar Suciu Partners anunță consolidarea echipei
Țuca Zbârcea & Asociații apără interesele statului român în litigiul inițiat de Damen Holding la Curtea de Arbitraj de la Viena | Legea 187 ̸ 2023 referitoare la guvernanța corporativă a întreprinderilor publice a pus pe butuci modelul de cooperare cu investitorul olandez la Damen Shipyards Mangalia SA, o companie în care statul deține 51%, prin Șantierul Naval 2 Mai SA. Pierderea litigiului antrenează plata unor ”despăgubiri semnificative”
Mușat & Asociații intră în arbitrajul ICSID inițiat de bulgarii de la Eurohold și va lupta, de partea statului român, cu Pinsent Masons și DGKV. Reclamanții și-au ales un arbitru din Anglia
LegiTeam | Mitel & Asociații recrutează avocați stagiari
LegiTeam | Mitel & Asociatii caută avocat cu experiență (Litigii și Soluționare a Disputelor)
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...