ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Andrei Iușut, deținătorul dezvoltatorului imobiliar La Gloire, lansează proiectul rezidențial Varșovia 6. Investiție de 14 mil. E

24 Octombrie 2019   |   BizLawyer

Prețul unui metru pătrat construit variază între 3200 de euro și 4500 de euro.

 
 
După proiectele rezidențiale Pipera Vlad Tepeș și Parc du LAC - Băneasa - Grădina Zoologică, ambele vândute integral în primele șase luni de la apariția pe piață, antreprenorul român Andrei Iușut lansează VARȘOVIA 6, în zona Capitale – Dorobanţi din București, lângă Muzeul Național al Hărților și Cărții Vechi, pe strada Varșovia nr. 6. În acest nou proiect semnat de arhitectul Cristian Corvin se vor investi 14 milioane de euro.

”Un obiect urban care transmite un sentiment de intimitate și căldură umană, având linii blânde și personale. O clădire care să se integreze armonios în țesutul eclectic al zonei, care denotă modernism clasic și solid, fără vârstă. Un imobil cu o coloană vertebrală modernă care să îmbătrânească frumos și lent alături de casele istorice din cartier, să capete o patină chic, cu o uzură minimă a detaliilor de fațadă, dar și a finisajelor interioare. Varșovia 6 reprezintă toate aceste elemente", a declarat Andrei Iușut, deținătorul dezvoltatorului imobiliar La GLOIRE.


Varșovia 6 înseamnă 17 apartamente super-premium: cel mai mic, cu două camere, are 134 metri pătrați construiți, iar cel mai mare cu cinci camere, o suprafață de 288 metri pătrați construiți. Există și două penthouse-uri la al patrulea etaj, fiecare cu 397 metri pătrați construiți.  Prețul unui metru pătrat construit variază între 3200 de euro și 4500 de euro.

Printre punctele forte ale clădirii se numără automatizarea, izolarea fonică perfectă, dotările menite să asigure o calitate impecabilă a somnului (controlul câmpului electrostatic, parchet ecologic care se autoregenerează, purifică aerul și previne problemele respiratorii) și eficiența energetică. În plus, fiecare apartament de la parter va avea grădini între 53 și 243 de metri pătrați, va exista o promenadă comună verde și alte spații verzi vor fi amplasate pe verticala calcanelor vecine. În ceea ce privește finisajele, imobilul beneficiază de fațade placate cu piatră Salzburg, lambriuri și pardoseli din lemn exotic. Cei care achiziționează apartamente se pot muta în decembrie 2020.

Andrei Iușut este un antreprenor cu experiență pe piața din România, cunoscut pentru dezvoltarea afacerii de familie Divan Group (ce include brandurile Divan, rețeaua fast food Divan Express și restaurantele Meze Taverna și Kuzina, toate plasate în zona centrală a Bucureștiului). El a vândut toate operațiunile la începutul anului 2017.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

    ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


     

    Ascunde Reclama
     
     

    POSTEAZA UN COMENTARIU


    Nume *
    Email (nu va fi publicat) *
    Comentariu *
    Cod de securitate*







    * campuri obligatorii


    Articol 6688 / 7973
     

    Ascunde Reclama
     
    BREAKING NEWS
    ESENTIAL
    LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 3-5 years Atorney at Law | Dispute Resolution
    LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 0-3 years Atorney at Law | Dispute Resolution
    După un an plin, în care s-au implicat în peste 20 de tranzacții, avocații de M&A de la PNSA au acum în lucru peste zece mandate „cu greutate” | Silviu Stoica, partener: ”Există un interes crescut al fondurilor de private equity, dar și al investitorilor strategici și instituționali. Avem proiecte în cele mai variate domenii”
    D&B David şi Baias o cooptează în echipă pe Adina Guțiu, care va coordona departamentul de Energie și Resurse Naturale
    Provocarile legislative actuale ale companiilor într-un mediu de afaceri dinamic și inovator | De vorbă cu cu Alexandra Pădurariu, Head of Legal, Compliance and Public Affairs – Samsung Electronics România & Bulgaria, despre cum reușește compania să implementeze practicile și politicile care sprijină guvernanța corporativă responsabilă și adaptarea la tendințele ESG
    Echipa integrată a KPMG Legal & Tax obține în fața Curții de Apel Ploiești anularea măsurii nelegale de stabilire a sediului fix în România a unui important jucător în industria fashion, precum și obligațiile fiscale aferente în valoare de 1,5 mil. €
    RTPR a fost desemnată „Firma de avocatură a anului în România” la Chambers Europe Awards 2024. Costin Tărăcilă, Managing Partner: Premiul are o semnificație și mai mare în contextul în care sărbătorim 20 de ani de activitate și este o mărturie a muncii de echipă impecabile și a abilităților excepționale ale avocaților noștri
    Clifford Chance Badea câștigă Premiul IFLR Casa de Avocatură a Anului în România | Clifford Chance este Firma internațională de avocatură a anului și câștigă 12 premii la IFLR Europe Awards 2024
    Ziua Mondială a Proprietății Intelectuale, sărbătorită și prin Concursul de Procese Simulate în Dreptul Proprietății Intelectuale, ediția a doua. Ana-Maria Baciu (Managing Partner Simion & Baciu): „Este o mare bucurie să putem contribui la ascensiunea viitoarelor talente în domeniul dreptului proprietății intelectuale. Ne-au bucurat energia și pasiunea pe care le-am simțit din partea concurenților, ceea ce a făcut ca această competiție să fie încă o experiență memorabilă pentru toți cei implicați”
    Kinstellar consiliază divizia de ospitalitate a grupului House of Julius Meinl în achiziția istoricului Hotel Ambasador din centrul Bucureștiului. Victor Constantinescu, Managing Partner al biroului din București: ”Aceasta a fost de departe una dintre cele mai complicate tranzacții, cu numeroase părți, cu multe persoane implicate, necesitând abilități de negociere și o structurare inteligentă pentru a fi semnată”
    Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Alexandru Dinuță, Legal and Administrative Manager - Amromco Energy: ” Cred că un grup profesional atât de important nu poate evolua cu adevărat doar în virtutea inerției, ci trebuie să existe o coeziune reală. Competiția și concurența în anumite limite sunt clar productive, dar în final noi toți trebuie să fim, în primul rând, colegi de breaslă și nu adversari, chiar dacă lucrăm pentru un concurent de pe piață”
    Avocații ZRVP au în derulare, de la începutul anului, cinci proiecte de M&A în domeniul energiei regenerabile şi alte câteva tranzacţii în alte sectoare economice | Anca Danilescu, Partener Senior: Nu doar profitabilitatea sau perspectivele de business ale societăţii – ţintă decid soarta unei tranzacţii, ci şi „sănătatea” juridică a acesteia, ceea ce face ca profesionalismul avocaţilor implicaţi în tranzacţie să încline semnificativ balanţa spre un final sau altul al respectivului proiect
     
    Citeste pe SeeNews Digital Network
    • BizBanker

    • BizLeader

        in curand...
    • SeeNews

      in curand...