ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

EY anunță trei noi parteneri asociați în cadrul departamentelor de Asistență Fiscală și Juridică și Asistență în Afaceri

14 August 2019   |   BizLawyer

Corina Mîndoiu, Răzvan Popescu și Cătălin Madan sunt noii Parteneri Asociați ai EY România, în cadrul departamentelor de Asistență Fiscală și Juridică și Asistență în Afaceri

 
 
Corina Mîndoiu, Răzvan Popescu și Cătălin Madan sunt noii Parteneri Asociați ai EY România, în cadrul departamentelor de Asistență Fiscală și Juridică și Asistență în Afaceri


Corina Mîndoiu, Partener Asociat în cadrul departamentului de Asistență fiscală și juridică al EY România, cu specializare în zona de Impozit pe Venit și Contribuții Sociale, are 13 ani de practică în domeniul consultanței fiscale.
Corina Mîndoiu s-a alăturat echipei EY România imediat după absolvirea Facultății de Contabilitate și Informatică de Gestiune din cadrul ASE București, în 2006.
Cu o serie de acreditări internaționale, precum și experiență în proiecte transfrontaliere, Corina Mîndoiu coordonează activități de consultanță fiscală și imigrare pentru cetățenii români și străini, precum planificare fiscală, proiectare și implementare de structuri de remunerare pentru persoane fizice.

Corina Mîndoiu este și unul dintre profesioniștii recunoscuți în gestionarea relației cu autoritățile în domeniul impozitului pe venit și al contribuțiilor sociale, finalizând cu succes mai multe proiecte naționale și internaționale. A contribuit, de asemenea, în numeroase proiecte de due-diligence, controale fiscale, optimizare de costuri, demonstrând experiență relevantă în analiza riscurilor fiscale.
„Corina a contribuit la implementarea strategiei de creştere a EY în România, dar și a clienților firmei, generând rezultate excepționale în ceea ce privește creșterea performanțelor operaționale și financiare ale acestora“, spune Alex Milcev, Liderul Departamentului de Asistență Fiscală și Juridică, EY România.

Răzvan Popescu, Partener Asociat în cadrul departamentului de Asistență în Afaceri, Consultanță pe Automatizare Inteligentă și Inovare, s-a alăturat EY România în urmă cu 12 ani, imediat după absolvirea Facultății de Informatică Economică, din cadrul ASE București.
În cadrul EY a acumulat experiență în domeniul consultanței și tehnologiei, concentrându-se pe transformarea digitală și optimizarea de procese în companii din domeniul bancar, asigurări și energie.
Răzvan a contribuit la crearea și dezvoltarea uneia dintre cele mai mari și experimentate echipe de Automatizare Inteligentă din regiune. În prezent, coordonează 60 de consultanți și dezvoltatori cu experiență în RPA, OCR, Chatbots, Machine Learning și automatizare Infrastructură Cloud.
În plus, Răzvan coordonează EY wavespaceTM, lansat în România în noiembrie 2018, un program global de inovare care își propune să identifice și să dezvolte alături de colegii din EY, de parteneri și de clienți, soluții inovatoare bazate pe tehnologii emergente, precum Inteligența Artificială, Blockchain, RPA și altele.

Cătălin Madan, Partener Asociat în cadrul departamentului de Asistență în Afaceri, Consultanță Data Warehouse și Business Intelligence, are 17 de ani de experiență profesională.
În ultimii 10 ani s-a concentrat pe implementarea de tehnologii care răspund la diverse cerințe de afaceri, pornind de la soluții de tip ERP sau CRM și până la soluții de raportare bazate pe sisteme de Data Warehouse și Business Intelligence. Cătălin Madan a condus în ultimii 3 ani, în cadrul EY, proiecte multianuale pentru clienții din domeniul financiar-bancar și telecom.
Înainte să se alăture EY, Cătălin Madan a lucrat în Europa și Asia pentru un mare operator telecom unde a coordonat roll-out-ul soluției ERP pentru țările parte din grup și tranziția proceselor locale către organizații de servicii centralizate de tip Shared Service Center. În plus, Cătălin a lucrat pentru o altă firmă de consultanță și pentru o companie de software, cu un portofoliu de clienți locali și globali și atribuții în dezvoltarea și livrarea de soluții și servicii pentru bănci și mari companii.
În prezent, Cătălin Madan este responsabil și de dezvoltarea și promovarea unui pachet de soluții inovatoare bazate pe tehnologii emergente, precum Inteligența Artificială, Recunoașterea Optică a Caracterelor sau Analiza de Date Avansată.

“Extinderea echipei noastre executive urmărește atât recunoașterea parcursului profesional de excepție al colegilor noștri, cât și creșterea și diversificarea serviciilor pe care le oferim în domeniul transformării digitale și inovației”, spune Aurelia Costache, Liderul Departamentului de Asistență în Afaceri, EY România.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 6967 / 7917
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
De vorbă cu Anne Marie Mateeas, Country Legal Head Novartis, profesionistul pentru care integritatea reprezintă valoarea fundamentală, despre profesia juridică, experiențele acumulate și provocările abordate | “În sfera carierei mele, dezvoltarea unor valori precum respectul profund pentru lege, promovarea transparenței și adoptarea unei abordări centrate pe identificarea și implementarea de soluții eficiente sunt aspecte esențiale care îmi ghidează fiecare decizie și acțiune. Chiar și momentele dificile sau deciziile care s-au dovedit a fi mai puțin potrivite au avut un impact valoros, învățându-mă lecții esențiale”
NNDKP obține poziții de top în clasamentele The Legal 500 EMEA 2024
CMS asistă PPC în achiziția unui parc eolian operațional de 84 MW în România. Mircea Moraru (Corporate M&A) a coordonat echipa, cu sprijinul lui Horea Popescu (Corporate M&A)
Vlad Peligrad s-a desprins din asocierea cu KPMG Legal, unde era partener și lansează o firmă proiectată să asigure întreg spectrul de servicii juridice | Vlad Peligrad, Managing Partner & Founder PeligradLaw: ”Suntem la început, în procesul de formare a echipei. Până la sfârșitul anului firma va avea 8-10 avocați”
LegiTeam: Experienced Lawyer Employment | Reff & Associates
Noi Avocați Colaboratori Seniori în cadrul PNSA. Andra Vieriu și Maria Dima fac un pas înainte în carieră
Stratulat Albulescu obține în prima instanță amendarea Primarului General al Municipiului București pentru neexecutarea unei hotărâri judecătorești definitive. Partenerul Adriana Dobre a coordonat echipa care a obținut una dintre primele decizii judecătorești de acest fel: amendă de 20% din salariul minim brut pe economie pe zi de întârziere, la care se adaugă penalități de 500 lei ̸ zi de întârziere
Rundă amplă de promovări în mai multe arii de practică din cadrul biroului Kinstellar din București. Opt avocați au făcut un pas înainte în carieră | Victor Constantinescu (Managing Partner): ”Recunoaștem în mod oficial contribuțiile colegilor prin aceste promovări. Împărtășesc valorile pe care le avem, s-au dovedit a fi membri de valoare pentru echipa locală și așteptăm cu nerăbdare să îi vedem acumulând noi realizări”
Studiul CMS European M&A 2024 | Piața de fuziuni și achiziții s-a dovedit rezistentă în 2023, CMS acordând consultanță într-un număr record de tranzacții. Horea Popescu, coordonator al practicii Corporate M&A în CEE și Managing Partner al CMS România: “În ciuda unui context plin de provocări, CMS a oferit consultanță în 68 de tranzacții de fuziuni și achiziții în regiune, dintre care peste 50% au fost determinate de intrarea unor investitori strategici pe noi piețe, demonstrând soliditatea practicii noastre în întreaga regiune”
Stratulat Albulescu & Asociații estimează pentru anul 2024 un nivel de activitate, în practica de Real Estate, cel puțin egal cu cel de anul trecut, marcat însă de o anumită expectativă din partea dezvoltatorilor, prudența fiind cuvântul cheie auzit cel mai frecvent de la clienți. Vor exista însă și ferestre de oportunitate care în mod cert vor fi accesate de jucătorii cu un apetit crescut la risc | “Cel mai probabil vom asista, în cursul acestui an, la o deblocare a situației și la o creștere a numărului de tranzacții, chiar și timidă”, spun avocații
O soluție reper a ÎCCJ obținută de D&B David și Baias clarifică modalitatea de calcul a cifrei de afaceri la care se aplică amenzile Consiliului Concurenței
Creștere de doi digiți, anul trecut, pentru Milcev Burbea, firmă recunoscută de ghidurile juridice internaționale pentru practica de proprietate intelectuală | Despre mandatele provocatoare și numeroasele proiecte cu grad ridicat de complexitate, într-o discuție cu Gabriela Milcev (Managing Partner): ”Forța biroului nostru constă într-o abordare echilibrată, croită pe nevoile cazului, combinând, ca într-o rețetă care nu este niciodată aceeași, consultanța și litigiul, precum și persoanele și abordările potrivite pentru apărarea intereselor clientului. Adesea ne confruntăm cu necesitatea de a opera în alte jurisdicții, la nivel internațional”
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...