ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

La Lorraine România investește 12,5 mil. € într-o nouă linie de producţie, la fabrica de panificaţie din Câmpia Turzii

29 Noiembrie 2019   |   AGERPRES

Potrivit companiei, produsele realizate pe această nouă linie de fabricaţie vor ajunge atât pe piaţa internă, cât şi la export în ţări precum Serbia, Bulgaria, Ungaria şi Grecia.

 
 
Fabrica de panificaţie şi patiserie pre-coaptă congelată La Lorraine România investeşte 12,5 milioane de euro într-o nouă linie de producţie dedicată pâinii de tip rustic, se arată într-un comunicat de presă al companiei.

"Cea de-a cincea linie de producţie va fi dedicată pâinii de tip rustic de o calitate superioară, făcută cu ingrediente nutritive precum maiaua şi seminţele. Aceasta este aproape în totalitate automatizată, având o capacitate de producţie de 160.000 de produse pe zi. Linia este dotată cu un dospitor cu aerosoli care ajută la o mai bună hidratare a aluatului, rezultatul fiind o pâine mai bine crescută, o calitate superioară a miezului şi a cojii, oferind astfel o prospeţime îndelungată. Camerele cu termoviziune ajută la identificarea formei şi permit o crestare precisă şi uniformă a tuturor produselor. Cea de-a cincea linie impresionează şi prin existenţa a trei mixere de ultimă generaţie pentru frământarea aluatului, care imită mişcările frământatului cu mâna făcute de brutarii artizani. Sistemul de ambalare este tehnologizat, pregătirea cutiilor şi etichetare făcându-se automat, viteza de ambalare fiind de două pâini pe secundă", menţionează sursa citată.


Potrivit companiei, produsele realizate pe această nouă linie de fabricaţie vor ajunge atât pe piaţa internă, cât şi la export în ţări precum Serbia, Bulgaria, Ungaria şi Grecia.

Investiţia de 12,5 milioane de euro din Câmpia Turzii a dus la crearea de noi locuri de muncă, iar până la sfârşitul acestui an vor fi angajate 20 de persoane, urmând ca până la finalul anului viitor să mai fie angajaţi 40 de operatori.

La Lorraine România este unul dintre principalii furnizori de produse pre-coapte de pe piaţa din România. În anul 2018, în unitatea de la Câmpia Turzii au fost realizate 36.000 de tone de produse de panificaţie pre-coaptă congelată şi produse de patiserie congelată, din care 30.000 de tone au ajuns pe piaţa internă, iar 6.000 de tone la export.

Conform fabricantului, toate produsele realizate La Lorraine sunt din făină şi alte materii prime româneşti de cea mai bună calitate, fabrica fiind certificată cu cel mai înalt standard de management al calităţii şi a siguranţei produselor alimentare, IFS.

În acest an, La Lorraine România a devenit oficial furnizor al Casei Regale a României.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 36 / 32727
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Schoenherr și Stratulat Albulescu, în tranzacția prin care Aareon, liderul european în furnizarea de sisteme și servicii de consultanță pentru industria imobiliară, preia controlul grupului CalCon. Ce avocați au fost implicați
Rundă de promovări la Țuca Zbârcea & Asociații | Dan Cristea și Ciprian Timofte intră în echipa partenerilor, alți cinci avocați fac un pas înainte în carieră
Confesiunile unui avocat din prima linie, partener al biroului Dentons din București și autor de cărți pentru copii vândute azi în SUA și UK. Bogdan Papandopol vorbește despre pasiunea secretă pentru scris și desenat, inspirată de ”muza” sa, care iubește ”cărțile colorate ale lui tati”
LegiTeam | Job Opportunity: DLA Piper Dinu SCA – Associate, Litigation
În spatele scenei, alături de avocații de Employment de la Wolf Theiss | Experiență vastă, acumulată într-un spectru larg de proiecte, implicare profundă, conexiuni internaționale și “outside the box thinking”
RTPR Allen & Overy, alături de AUTONOM în debutul pe piața reglementată a Bursei de Valori București
O gamă variată de mandate pentru avocații de Employment de la MPR Partners | Maravela, Popescu & Roman. Alexandra Rîmbu, Partener: Suntem atenți și la alte ramuri de drept adiacente, care ar putea impacta situația analizată. Când este necesar, lucrăm în echipe mixte pentru a asigura acoperirea tuturor aspectelor relevante
Procedurile de recunoaștere și cererile de clemență sunt tot mai des folosite de companiile investigate de Consiliul Concurenței | Tendințele pieței, analizate de avocații Țuca Zbârcea & Asociații. Echipă și proiecte
Din vorbă-n vorbă cu Amelia Teis, partener după ultima rundă de promovări de la D&B David și Baias. ”Nu poate exista succes și leadership individual, fără oamenii din jurul tău. Conceptul de “dream big” este realizabil în avocatură, însă presupune muncă, implicare și o depășire constantă a propriilor limite”
Avocații văd o “specializare” a tranzacțiilor din segmentul High-Tech ̸ Start-ups. Sergiu Gîdei, Parter CEE Attorneys ̸ Boanță, Gîdei și Asociații: Se negociază intens pe aspecte de randament, exit facil al investitorilor și asigurarea mecanismelor de control
LegiTeam: ZRVP recrutează avocat definitiv și avocat stagiar pentru departamentul Consultanță
Ce îi ține ocupați pe avocații de IP de la Stratulat Albulescu. Cele mai dificile proiecte din practica de proprietate intelectuală și domeniile din care vin cele mai multe solicitări
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...