ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

O companie deținută de Impact Developer&Contractor împrumută 20,6 mil. E de la Unicredit pentru proiectul “Luxuria Domenii Residence”

16 Octombrie 2019   |   BizLawyer

65% din costurile acestei faze din proiectul “Luxuria Domenii Residence” sunt finantate de banca Unicredit, iar restul de 35% de catre societate, din contributie proprie.

 
 
Bergamot Developments S.R.L., societate în cadrul căreia IMPACT este asociat majoritar deținând 99,99% din capitalul social, a încheiat în data de 14.10.2019 un contract de credit cu UniCredit Bank S.A. in vederea finantarii edificarii fazei A1 a proiectului “Luxuria Domenii Residence”, care va fi dezvoltat pe terenul situat in Str. Aviator Popisteanu din București, se arată într-o informare a acționarilor publicată pe site-ul BVB.

65% din costurile acestei faze din proiectul “Luxuria Domenii Residence” sunt finantate de banca Unicredit, iar restul de 35% de catre societate, din contributie proprie.

Valoarea totala a facilitatii este de maxim 20.696.108 EUR, la care se adauga o facilitate de tip revolving, in valoare de maxim 3.700.000 EUR (in echivalent RON).


Bergamot Developments garanteaza UniCredit Bank indeplinirea obligatiilor asumate prin contractul de credit prin incheierea garantiilor specifice acestui tip de finantare, printre care contract de ipoteca imobiliara avand ca obiect terenul situat in Str. Aviator Popisteanu din București.

IMPACT garanteaza UniCredit Bank indeplinirea obligatiilor Bergamot Developments prin incheierea unui contract de ipoteca mobiliara avand ca obiect partile sociale detinute in Bergamot Developments si ca fideiusor exclusiv in ceea ce priveste acoperirea eventualelor depasiri de costuri fata de bugetul initial propus de Bergamot Developments si aprobat de UniCredit Bank S.A.

Termenul de rambursare este 31.08.2021.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 290 / 32727
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Schoenherr și Stratulat Albulescu, în tranzacția prin care Aareon, liderul european în furnizarea de sisteme și servicii de consultanță pentru industria imobiliară, preia controlul grupului CalCon. Ce avocați au fost implicați
Rundă de promovări la Țuca Zbârcea & Asociații | Dan Cristea și Ciprian Timofte intră în echipa partenerilor, alți cinci avocați fac un pas înainte în carieră
Confesiunile unui avocat din prima linie, partener al biroului Dentons din București și autor de cărți pentru copii vândute azi în SUA și UK. Bogdan Papandopol vorbește despre pasiunea secretă pentru scris și desenat, inspirată de ”muza” sa, care iubește ”cărțile colorate ale lui tati”
LegiTeam | Job Opportunity: DLA Piper Dinu SCA – Associate, Litigation
În spatele scenei, alături de avocații de Employment de la Wolf Theiss | Experiență vastă, acumulată într-un spectru larg de proiecte, implicare profundă, conexiuni internaționale și “outside the box thinking”
RTPR Allen & Overy, alături de AUTONOM în debutul pe piața reglementată a Bursei de Valori București
O gamă variată de mandate pentru avocații de Employment de la MPR Partners | Maravela, Popescu & Roman. Alexandra Rîmbu, Partener: Suntem atenți și la alte ramuri de drept adiacente, care ar putea impacta situația analizată. Când este necesar, lucrăm în echipe mixte pentru a asigura acoperirea tuturor aspectelor relevante
Procedurile de recunoaștere și cererile de clemență sunt tot mai des folosite de companiile investigate de Consiliul Concurenței | Tendințele pieței, analizate de avocații Țuca Zbârcea & Asociații. Echipă și proiecte
Din vorbă-n vorbă cu Amelia Teis, partener după ultima rundă de promovări de la D&B David și Baias. ”Nu poate exista succes și leadership individual, fără oamenii din jurul tău. Conceptul de “dream big” este realizabil în avocatură, însă presupune muncă, implicare și o depășire constantă a propriilor limite”
Avocații văd o “specializare” a tranzacțiilor din segmentul High-Tech ̸ Start-ups. Sergiu Gîdei, Parter CEE Attorneys ̸ Boanță, Gîdei și Asociații: Se negociază intens pe aspecte de randament, exit facil al investitorilor și asigurarea mecanismelor de control
LegiTeam: ZRVP recrutează avocat definitiv și avocat stagiar pentru departamentul Consultanță
Ce îi ține ocupați pe avocații de IP de la Stratulat Albulescu. Cele mai dificile proiecte din practica de proprietate intelectuală și domeniile din care vin cele mai multe solicitări
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...