ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Pluria, startup tech fondat în România, atrage o investiţie de 2 milioane de dolari din partea fondului Eleven Ventures

03 Mai 2023   |   Agerpres

Platforma a fost deja adoptată de 150 de lideri din industrie din România, Europa şi America Latină, fiind preferată de companii din industria de IT, banking şi servicii profesionale.

 
 
Startup-ul tech Pluria, fondat în România, a anunţat o rundă de investiţie de 2 milioane de dolari condusă de Eleven Ventures, una dintre cele mai importante firme de capital de risc din Europa de Sud-Est, informează miercuri un comunicat al companiei.

Potrivit sursei citate, în afară de Eleven, Phoenix Venture Fund (SUA), Croton Capital (Germania) şi WIT Angels Club (România) au contribuit de asemenea la rundă, subliniind potenţialul global al start-up-ului lansat în septembrie 2020 în România şi Spania de antreprenorul Andrei Creţu şi prezent acum în 10 ţări de pe două continente.

Platforma a fost deja adoptată de 150 de lideri din industrie din România, Europa şi America Latină, fiind preferată de companii din industria de IT, banking şi servicii profesionale. Soluţia este concepută pentru a aduce echipele împreună, oferindu-le acces la o reţea de spaţii de lucru atent selectate, cum ar fi hub-uri de coworking, lounge-uri de hoteluri şi cafenele, în care angajaţii pot lucra împreună într-un mediu de lucru care încurajează productivitatea.


"Vom folosi investiţia pentru a ajuta mai multe afaceri să rezolve dilema muncii hibride - a aduce echipele împreună şi a le oferi un model de lucru flexibil. Estimăm să ajungem la 600 de spaţii de lucru până la finalul anului 2023, din care peste 100 în România", a comentat Andrei Creţu, director general şi cofondator al Pluria.

În România, companiile care folosesc Pluria pot rezerva spaţii flexibile în 12 oraşe din ţară (Bucureşti, Braşov, Cluj, Constanţa, Craiova, Galaţi, Iaşi, Oradea, Satu Mare, Sibiu, Târgu Mureş, Timişoara), accesând birouri individuale, birouri private şi săli de şedinţe în peste 500 de spaţii de lucru din toată reţeaua internaţională.

"Mediul de lucru de astăzi cere o nouă abordare a colaborării şi a productivităţii în echipă. La Pluria, suntem entuziasmaţi să fim în fruntea acestui curent, oferind o soluţie care aduce echipele împreună", a declarat Gabriela Drăghia, cofondator şi CRO al Pluria.

Pluria a inovat modelul de lucru hibrid, oferindu-le companiilor posibilitatea de a pune la dispoziţia echipelor remote spaţii de birouri şi săli atent selecţionate, pe care angajaţii le pot rezerva direct din aplicaţia mobilă. Angajatorii au astfel un avantaj valoros în a reţine şi a atrage talente, oferindu-le libertatea de a lucra din spaţii flexibile, complementar la munca de acasă şi cea de la birou.

Startup-ul de tehnologie intenţionează să extindă adoptarea soluţiei sale în rândul companiilor din Europa de Est şi America Latină, dezvoltând tehnologia pentru a conecta companiile, angajaţii şi furnizorii de spaţii de lucru.

"Suntem încântaţi să investim în Pluria, startup-ul care rezolvă problema modului de lucru hibrid în companii. Soluţia oferită de acesta răspunde nevoilor pieţei şi va transforma modul în care companiile şi angajaţii abordează munca la distanţă", spune Valeri Petrov, partener la Eleven Ventures.

Pluria este un abonament internaţional care facilitează lucrul de oriunde, permiţând companiilor să implementeze un model de lucru hibrid sau remote complet flexibil şi eficient din punct de vedere al costurilor. Angajaţii pot rezerva birouri sau săli prin intermediul aplicaţiei mobile accesând o reţea de spaţii de lucru flexibile, în timp ce companiile au control şi transparenţă asupra forţei de muncă distribuite. Reţeaua include peste 500 de spaţii flexibile în Europa şi LATAM (România, Bulgaria, Spania, Portugalia, Columbia, Mexic, Brazilia, Peru, Argentina şi Bolivia) care sunt accesate printr-o aplicaţie mobilă disponibilă în Google Play şi AppStore.

Eleven Ventures este unul dintre cele mai importante fonduri ventures capital în stadiu incipient din Europa de Sud-Est, primele investiţii în startup-uri datând din 2012.

Cu 150 de investiţii colective de-a lungul a 10 ani, echipa Eleven a jucat un rol esenţial în catalizarea ecosistemului regional de startup.

Eleven sprijină companiile de tehnologie pe patru direcţii prioritare - Fintech, Healthcare, Future of Work şi Future of Food. Printre startup-urile în care Eleven a investit se numără Payhawk, Gtmhub, Dronamics, SMSBump, Kanbanize şi Nitropack.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 772 / 7992
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Senior Lawyer Employment | Reff & Associates
BACIU PARTNERS: Rafinarea serviciilor juridice oferite într-o manieră integrată pentru o realitate în continuă schimbare | Ana-Maria Baciu, Managing Partner: “Am coordonat mereu echipe de avocați atipice, și acum am decis să creștem tempo-ul: suntem pregătiți să facem modul nostru de a gândi și de a pune în practică lucrurile să se reflecte clar, fără obstacole, în toate inițiativele în care suntem implicați”
Filip & Company a asistat grupul Digi la contractarea unui două împrumuturi în valoare peste 117 mil. € și, respectiv, de 50 mil. €
Proiectul parcului fotovoltaic de la Ovidiu face un pas înainte. MPR|Partners a fost alături de EnPower Energy pentru coordonarea procedurii de obținere a acordului de construire, cu o echipă de avocați coordonată de Gelu Maravela (partener fondator) și Dana Rădulescu (partener)
Finanțele au demarat procedura de selecție a firmelor de avocați pentru un proiect ce presupune asistență consistentă în baza dreptului englez. Contract pe 3 ani, tarife orare de cca. 1.900 lei
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Alexandru Berea, General counsel la BCR: ”Prin colaborare putem genera schimbări semnificative nu doar în interiorul profesiei noastre, ci și în societate in general. Prin natura muncii noastre, nu numai că răspundem la nevoile imediate ale societății, dar suntem și arhitecți ai viitorului acesteia, contribuind la definirea și modelarea unui cadru normativ care să orienteze comportamentul și deciziile individuale și colective pe termen lung”
Rebecca Marina, counsel în cadrul firmei Filip & Company după ultima rundă de promovări: “Am găsit aici oameni care îmi împărtășesc principiile și valorile de viață și care mi-au devenit prieteni și mentori sau pentru care eu am devenit mentor mai târziu. Orice promovare vine cu responsabilități și noi roluri în echipă”
Patru case locale de avocați rămân în topul global al celor mai bune 100 de firme implicate în arbitraje internaționale | Cum sunt prezentate în GAR 100 (2024), ce mandate au avut și ce spun clienții despre avocați și prestațiile acestora. TZA, ZRVP, LDDP și SP asistă clienți în arbitraje cu pretenții de 15,7 miliarde de dolari
Kinstellar a asistat BIG Mega Renewable Energy cu privire la finanțarea de 92 mil. € cu BERD și OTP Bank pentru construcția și operarea Parcului Eolian Urleasca
Răzvan Gheorghiu-Testa, fondator al Țuca Zbârcea & Asociații, inclus în „Top 50 Cei Mai Influenți Oameni de pe Piața Imobiliară din România”
Wolf Theiss a asistat AIRSOL în legătură cu achiziția MedAir Oxygen Solution | Emanuele Lainati, Legal Affair Manager SOL Group: “Expertiza, dedicarea și abordarea proactivă a avocaţilor Wolf Theiss au fost esențiale pentru încheierea cu succes a tranzacției”
Filip & Company a asistat Centrokinetic, în parteneriat cu Agista, în achiziția pachetului majoritar de părți sociale ale clinicii Socrates din Timișoara
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...