ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

RE|MAX Grup de Lux se extinde în trei orașe, schimbând managementul și viziunea

18 Martie 2019   |   BizLawyer

Agenția Grup de Lux a fost înființată în 1995, în Cluj, de către Ramona Atena Cuc, iar grupului RE/MAX i s-a alăturat în 2011.

 
 
Agenția imobiliară RE/MAX Grup de Lux din Cluj Napoca se extinde la trei birouri francizate – în Sibiu si Râmnicu Vâlcea. Extinderea se face prin  preluarea managementului biroului de către Adrian Vasiu - deținătorul francizei RE/MAX Professionals din Sibiu.

Astfel, franciza din Sibiu va prelua numele de RE/MAX Grup de Lux și, totodată, va deschide un nou birou in Râmnicu Vâlcea, sub același nume. Numărul agenților imobiliari din cele trei francize RE/MAX Grup de Lux ajunge astfel la peste 50, iar numărul de proprietăți din portofoliu depășește 1.000.

Agenția Grup de Lux a fost înființată în 1995, în Cluj, de către Ramona Atena Cuc, iar grupului RE/MAX i s-a alăturat în 2011. Pe parcursul acestor ani, agenția a cunoscut o dezvoltare continuă, bucurându-se, în prezent, de o reputație însemnată pe piața imobiliară.  La aniversarea a 25 de ani în domeniul imobiliar, Ramona Atena Cuc, cea care tranzacționează această afacere, se retrage din managementul companiei, una dintre cele mai bine cotate agenții de imobiliare din România.


„Consider că am ajuns la un punct în care pot să acord mai mult timp și celorlalte pasiuni ale mele – grădinăritul și traseele cu motocicleta. Pasiunea mea pentru imobiliare nu va pieri niciodată, motiv pentru care, deși mă retrag din management, nu renunț cu totul la acest domeniu. Mă voi concentra pe partea care îmi aduce bucurie sufletului, și anume tranzacționările la nivel de excelență, cu acei oameni care fac parte din echipa de elită construită în actualul birou. În plus, colegii vor beneficia în continuare de suportul meu, așa cum și Adrian Vasiu o va face. Sunt fericită că aceasta afacere rămâne pe mâini bune, că va căpăta un nou suflu, iar eu voi putea să îmi urmez pasiunile”, a declarat Ramona Atena Cuc.

Potrivit reprezentanților RE/MAX, noua franciza extinsă RE/MAX Grup de Lux, cu birouri în Cluj, Sibiu și Râmnicu Vâlcea, va aduce sub conducerea fraților Adrian și Andrei Vasiu un curent nou în managementul francizelor RE/MAX, urmând modelul dezvoltării de „mega-office”-uri, care să atragă și să dezvolte cele mai puternice echipe de agenți și să livreze servicii integrate pentru clienți – ceea ce caracterizează acest brand la nivel global. Până la finele lui 2019, noul management al RE/MAX Grup de Lux își propune o creștere cu 40% a numărului total de agenți și are în vedere extinderea cu noi puncte de prezență și în alte orașe noi.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 7653 / 7981
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Senior Lawyer Employment | Reff & Associates
Patru case locale de avocați rămân în topul global al celor mai bune 100 de firme implicate în arbitraje internaționale | Cum sunt prezentate în GAR 100 (2024), ce mandate au avut și ce spun clienții despre avocați și prestațiile acestora. TZA, ZRVP, LDDP și SP asistă clienți în arbitraje cu pretenții de 15,7 miliarde de dolari
Kinstellar a asistat BIG Mega Renewable Energy cu privire la finanțarea de 92 mil. € cu BERD și OTP Bank pentru construcția și operarea Parcului Eolian Urleasca
Răzvan Gheorghiu-Testa, fondator al Țuca Zbârcea & Asociații, inclus în „Top 50 Cei Mai Influenți Oameni de pe Piața Imobiliară din România”
Wolf Theiss a asistat AIRSOL în legătură cu achiziția MedAir Oxygen Solution | Emanuele Lainati, Legal Affair Manager SOL Group: “Expertiza, dedicarea și abordarea proactivă a avocaţilor Wolf Theiss au fost esențiale pentru încheierea cu succes a tranzacției”
Filip & Company a asistat Centrokinetic, în parteneriat cu Agista, în achiziția pachetului majoritar de părți sociale ale clinicii Socrates din Timișoara
Arbitrajul ICSID cerut de Nova Group Investments a ajuns la final | Statul român așteaptă decizia, după ce tribunalul a declarat închisă procedura în litigiul în care pretențiile se ridică la 345 mil. E. Ce onorarii au fost plătite firmelor de avocați care au asigurat apărarea
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 3-5 years Atorney at Law | Dispute Resolution
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 0-3 years Atorney at Law | Dispute Resolution
După un an plin, în care s-au implicat în peste 20 de tranzacții, avocații de M&A de la PNSA au acum în lucru peste zece mandate „cu greutate” | Silviu Stoica, partener: ”Există un interes crescut al fondurilor de private equity, dar și al investitorilor strategici și instituționali. Avem proiecte în cele mai variate domenii”
D&B David şi Baias o cooptează în echipă pe Adina Guțiu, care va coordona departamentul de Energie și Resurse Naturale
Provocarile legislative actuale ale companiilor într-un mediu de afaceri dinamic și inovator | De vorbă cu cu Alexandra Pădurariu, Head of Legal, Compliance and Public Affairs – Samsung Electronics România & Bulgaria, despre cum reușește compania să implementeze practicile și politicile care sprijină guvernanța corporativă responsabilă și adaptarea la tendințele ESG
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...