ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

SPE Digital Wizard lansează AiAll, prima platformă digitală de administrare completă a afacerilor

08 Iulie 2021   |   Agerpres

Componentele de Inteligenţă Artificială asistată sau autonomă, care dau viaţă automatizărilor şi formularelor inteligente, înlocuiesc cu succes, pentru orice afacere mică, un contabil, jurist, consultant fiscal, manager de vânzări, manager financiar, manager de proiect sau asistent. Iar impactul se traduce prin economii semnificative de timp alocat şi costuri angajate în fiecare afacere.

 
 
SPE Digital Wizard lansează AiAll, prima platformă digitală de administrare completă a afacerilor, bazată pe algoritmi proprietari şi Inteligenţă Artificială, după o investiţie iniţială de 200.000 euro, conform unui comunicat al companiei.
 
"Micii antreprenori români se pot concentra, de acum, pe activităţile esenţiale dezvoltării propriilor afaceri, pentru că noi preluăm rutina administrării unei activităţi economice simple. Fie că vorbim despre conformare fiscală sau evidenţă contabila, control fluxuri de lucru sau control evoluţie activitate economică, platforma digitală AiAll simplifica, standardizează, digitalizează şi apoi automatizează fluxurile de lucru, cu rezultatul unei economii de până la 95% din timpul alocat de un antreprenor acestor sarcini", declară Gheorghe Şandru, fondator al SPE Digital.
 
Componentele de Inteligenţă Artificială asistată sau autonomă, care dau viaţă automatizărilor şi formularelor inteligente, înlocuiesc cu succes, pentru orice afacere mică, un contabil, jurist, consultant fiscal, manager de vânzări, manager financiar, manager de proiect sau asistent. Iar impactul se traduce prin economii semnificative de timp alocat şi costuri angajate în fiecare afacere.
 
"Suntem conştienţi de schimbarea pe care o implică digitalizarea, ca impact, pregătire şi resurse necesare chiar şi pentru o afacere mare, cu posibilităţi. Tocmai de aceea, nu privim digitalizarea ca un scop în sine - AiAll este doar este un mijloc prin care oferim antreprenorilor un mediu digitalizat, pentru a-şi creşte afacerile. Astfel, am construit o platformă digitală unică, stabilă şi uşor de folosit, pentru care am dezvoltat 10 modele standard de fluxuri de lucru, care acoperă integral nevoile de administrare a afacerilor mici, în peste 90% din cazuri", adaugă Şandru.
 
Preţul de pornire pentru soluţia AiAll este de doar 30 de euro pe lună, fără TVA, iar pachetul de bază include funcţionalităţile de planificare, monitorizare status, verificare a conformităţii, suport şi documentare, evidenţă completă, raportare completă şi control al riscurilor fiscale, oferite ca servicii de suport pentru administrarea completă a unei afaceri mici sau foarte mici.
 
În funcţie de gradul de complexitatea operaţională şi fiscală a fiecărei afaceri, se stabileşte costul pachetului de bază la care, în timp, se pot adăuga mai multe componente de automatizare, uşor personalizabile specificului fiecărui business.
 
Platforma care furnizează conformare legală în plan societar, contabil, fiscal şi nu numai, este unica opţiune din piaţa locală ce garantează calitatea execuţiei şi acoperă integral, prin contract, riscul de neconformitate fiscal. Astfel, AiAll planifică fiscal operaţiunile de derulat, verifică trimestrial şi certifică conformitatea fiscală a operaţiunilor derulate şi acordă asistenţă pe perioada controalelor fiscale.
 
Platforma digitală AiAll este dezvoltată de SPE Digital Wizard cu rolul de a simplifica viaţa antreprenorilor şi a consolida sustenabilitatea micilor afaceri. Conceput ca un administrator complet al afacerii, AiAll este dezvoltat pe o platforma xRM furnizată de dezvoltatorul german CAS Software AG, cu funcţionalităţi complexe de administrare afacere care se pot defini ca o echipă de colaboratori virtuali care ştiu, fac, verifică şi raportează tot ceea ce este important pentru micile afaceri. 
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 3460 / 7981
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Senior Lawyer Employment | Reff & Associates
Patru case locale de avocați rămân în topul global al celor mai bune 100 de firme implicate în arbitraje internaționale | Cum sunt prezentate în GAR 100 (2024), ce mandate au avut și ce spun clienții despre avocați și prestațiile acestora. TZA, ZRVP, LDDP și SP asistă clienți în arbitraje cu pretenții de 15,7 miliarde de dolari
Kinstellar a asistat BIG Mega Renewable Energy cu privire la finanțarea de 92 mil. € cu BERD și OTP Bank pentru construcția și operarea Parcului Eolian Urleasca
Răzvan Gheorghiu-Testa, fondator al Țuca Zbârcea & Asociații, inclus în „Top 50 Cei Mai Influenți Oameni de pe Piața Imobiliară din România”
Wolf Theiss a asistat AIRSOL în legătură cu achiziția MedAir Oxygen Solution | Emanuele Lainati, Legal Affair Manager SOL Group: “Expertiza, dedicarea și abordarea proactivă a avocaţilor Wolf Theiss au fost esențiale pentru încheierea cu succes a tranzacției”
Filip & Company a asistat Centrokinetic, în parteneriat cu Agista, în achiziția pachetului majoritar de părți sociale ale clinicii Socrates din Timișoara
Arbitrajul ICSID cerut de Nova Group Investments a ajuns la final | Statul român așteaptă decizia, după ce tribunalul a declarat închisă procedura în litigiul în care pretențiile se ridică la 345 mil. E. Ce onorarii au fost plătite firmelor de avocați care au asigurat apărarea
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 3-5 years Atorney at Law | Dispute Resolution
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 0-3 years Atorney at Law | Dispute Resolution
După un an plin, în care s-au implicat în peste 20 de tranzacții, avocații de M&A de la PNSA au acum în lucru peste zece mandate „cu greutate” | Silviu Stoica, partener: ”Există un interes crescut al fondurilor de private equity, dar și al investitorilor strategici și instituționali. Avem proiecte în cele mai variate domenii”
D&B David şi Baias o cooptează în echipă pe Adina Guțiu, care va coordona departamentul de Energie și Resurse Naturale
Provocarile legislative actuale ale companiilor într-un mediu de afaceri dinamic și inovator | De vorbă cu cu Alexandra Pădurariu, Head of Legal, Compliance and Public Affairs – Samsung Electronics România & Bulgaria, despre cum reușește compania să implementeze practicile și politicile care sprijină guvernanța corporativă responsabilă și adaptarea la tendințele ESG
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...