ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

TBI Bank dezvoltă parteneriatul cu platforma de eCommerce Gomag

11 Octombrie 2021   |   Agerpres

Prin acest parteneriat, toţi comercianţii, fie că este vorba de produse electronice, fashion, mobilă, produse pentru casă, servicii sau articole sportive, îşi pot consolida prezenţa în mediul digital, prin intermediul website-ului propriu care să susţină creşterea vânzărilor, cu ajutorul platformei de eCommerce oferită de Gomag. În acelaşi timp, clienţii business ai Gomag, împreună cu toţi comercianţii care vor deschide în viitor magazine online prin intermediul platformei de comerţ electronic, vor beneficia de soluţia inovatoare TBIPay.

 
 
TBI Bank, creditorul phygital cu cea mai rapidă creştere din regiunea Europei de Sud-Est, se aliază cu platforma de comerţ electronic Gomag pentru a oferi o soluţie digitală integrată retailerilor offline şi online, conform unui comunicat al companiei.
 
Prin acest parteneriat, toţi comercianţii, fie că este vorba de produse electronice, fashion, mobilă, produse pentru casă, servicii sau articole sportive, îşi pot consolida prezenţa în mediul digital, prin intermediul website-ului propriu care să susţină creşterea vânzărilor, cu ajutorul platformei de eCommerce oferită de Gomag. În acelaşi timp, clienţii business ai Gomag, împreună cu toţi comercianţii care vor deschide în viitor magazine online prin intermediul platformei de comerţ electronic, vor beneficia de soluţia inovatoare TBIPay.
 
Cu soluţia de plată TBIPay, comercianţii îşi pot creşte vânzările oferind clienţilor posibilitatea să cumpere pe loc ceea ce îşi doresc şi să plătească mai târziu, într-un proces simplu şi convenabil, fără documente suplimentare şi fără drumuri la bancă, plătind ulterior în rate adaptate la propriul buget. În plus, cu Gomag, comercianţii îşi pot consolida activitatea de comerţ electronic şi prezenţa digitală prin intermediul unui magazin online care permite achiziţii rapide, recomandări de produse şi metode de fidelizare a clienţilor.
 
"TBIPay este o soluţie de plată care s-a dovedit eficientă pentru mii de comercianţi din toate industriile, care şi-au crescut astfel vânzările şi au îmbunătăţit experienţa de cumpărare oferită clienţilor. Procesul este simplu şi extrem de rapid atât pentru comercianţi, cât şi pentru clienţi, finanţând achiziţia în câteva minute şi transformând pe loc vizitatorii în clienţi. Parteneriatul cu Gomag va oferi retailerilor, indiferent de mărime şi cifră de afaceri, acces la serviciile similare celor de care se bucură mărcile globale de retail", a spus Ionuţ Sabadac, head of Merchant Solutions la TBI.
 
Soluţiile integrate Gomag şi TBIPay vor ajuta comercianţii existenţi şi noi să îşi consolideze prezenţa digitală pentru a răspunde mai bine nevoilor clienţilor şi pot avea o contribuţie semnificativă la creşterea vânzărilor în mediul fizic, dar şi digital, prin extinderea bazei de clienţi şi creşterea valorii medii a coşului de cumpărături.
 
"Românii fac cumpărături online din diverse motive şi sunt din ce în ce mai încrezători în deciziile lor. Dar întrebarea constantă pe care o are orice comerciant este cum să convingă clienţii să aleagă magazinul lor? Prin parteneriatul cu TBI, suntem încrezători că retailerii din platforma Gomag pot oferi motive bune clienţilor să cumpere din magazinul lor online, uşor şi fără griji. Şi partea cea mai bună este că, în acest fel, îşi pot încuraja clienţii să cumpere mai mult, să crească valoarea medie a unei achiziţii şi, prin urmare, să îşi crească profiturile", spune Cosmin Daraban, CEO Gomag.
 
TBI Bank este un creditor incluziv de ultimă generaţie care se adresează consumatorilor, comercianţilor şi IMM-urilor prin acordarea de finanţare şi soluţii încorporate disponibile într-o reţea extinsă de canale şi platforme ‘phygital‘ (online şi in-store). În prezent, operează în România, Bulgaria, Germania, Danemarca, Suedia, Polonia şi Lituania. TBI Bank face parte din 4finance, unul dintre cele mai mari grupuri europene de soluţii digitale de creditare adresate consumatorilor. Prin diferite canale digitale, o reţea proprie de peste 300 de sucursale şi parteneriate de încredere cu peste 11.000 de retaileri şi comercianţi mici şi mari, TBI Bank a deservit peste 1 milion de clienţi numai în 2020 şi a acordat aproape 500.000 de împrumuturi. 
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 2955 / 7958
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
RTPR a fost desemnată „Firma de avocatură a anului în România” la Chambers Europe Awards 2024. Costin Tărăcilă, Managing Partner: Premiul are o semnificație și mai mare în contextul în care sărbătorim 20 de ani de activitate și este o mărturie a muncii de echipă impecabile și a abilităților excepționale ale avocaților noștri
Clifford Chance Badea câștigă Premiul IFLR Casa de Avocatură a Anului în România | Clifford Chance este Firma internațională de avocatură a anului și câștigă 12 premii la IFLR Europe Awards 2024
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 3-5 years Atorney at Law | Dispute Resolution
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 0-3 years Atorney at Law | Dispute Resolution
Kinstellar consiliază divizia de ospitalitate a grupului House of Julius Meinl în achiziția istoricului Hotel Ambasador din centrul Bucureștiului. Victor Constantinescu, Managing Partner al biroului din București: ”Aceasta a fost de departe una dintre cele mai complicate tranzacții, cu numeroase părți, cu multe persoane implicate, necesitând abilități de negociere și o structurare inteligentă pentru a fi semnată”
Studiu Refinitiv | Piața tranzacțiilor de M&A s-a redresat în Q1 ̸ 2024, dar nu înregistrează creșteri pe piețele emergente. DLA Piper și CMS își mențin pozițiile fruntașe la nivel global, Schoenherr se remarcă în Europa, iar Filip & Company întră în topul consultanților din Europa Estică
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Alexandru Dinuță, Legal and Administrative Manager - Amromco Energy: ” Cred că un grup profesional atât de important nu poate evolua cu adevărat doar în virtutea inerției, ci trebuie să existe o coeziune reală. Competiția și concurența în anumite limite sunt clar productive, dar în final noi toți trebuie să fim, în primul rând, colegi de breaslă și nu adversari, chiar dacă lucrăm pentru un concurent de pe piață”
Avocații ZRVP au în derulare, de la începutul anului, cinci proiecte de M&A în domeniul energiei regenerabile şi alte câteva tranzacţii în alte sectoare economice | Anca Danilescu, Partener Senior: Nu doar profitabilitatea sau perspectivele de business ale societăţii – ţintă decid soarta unei tranzacţii, ci şi „sănătatea” juridică a acesteia, ceea ce face ca profesionalismul avocaţilor implicaţi în tranzacţie să încline semnificativ balanţa spre un final sau altul al respectivului proiect
BONDOC ȘI ASOCIAȚII anunță 5 noi promovări în cadrul echipei sale de avocați, inclusiv un nou partener | Lucian Bondoc, Managing Partner: Continuă recunoașterea meritocratică și echitabilă a atingerii unor praguri de experiență și a unor contribuții speciale la succesul nostru comun
LegiTeam: Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners recrutează avocat stagiar | Litigii
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează avocați cu experiență | Litigii
De vorbă cu studenții admiși în fruntea listei la Facultatea de Drept a Universității București | Alexia Rizoiu, 85 de puncte la examenul organizat de Facultatea de Drept în anul 2022: ”Cuvântul-cheie în jurul căruia îmi concentrez activitatea de student este echilibrul. Satisfacția pe care o obții după ce ai reușit să înțelegi încă un concept sau o instituție a dreptului nu se compară cu nimic altceva; simți că ai mai făcut un pas spre a deveni profesionistul care îți dorești să fii”
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...