ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

D&B David şi Baias anunță promovarea a doi Parteneri și doi Avocați seniori. Sorin David, Partener Coordonator: Acest pas important în carieră reprezintă o confirmare a meritelor lor și a contribuției la reușitele excepționale obținute de firmă

15 Septembrie 2022   |   R. T.

Cristina Păduraru și Ovidiu Bold devin parteneri, iar Mihaela Ragea și Sonia Bălănescu au fost promovate avocați seniori.

 
 
D&B David și Baias, societatea de avocatură corespondentă PwC în România, anunță că, începând cu luna septembrie, Cristina Păduraru și Ovidiu Bold devin parteneri în cadrul practicii de fuziunii, achiziții și restructurări și, respectiv, servicii financiare și piețe de capital. În același timp, Mihaela Ragea și Sonia Bălănescu au fost promovate avocați seniori în cadrul practicii de litigii fiscale și administrative și, respectiv, în cadrul practicii de litigii comerciale și relații de muncă.

”Îi felicit pe Cristina, Ovidiu, Mihaela și Sonia pentru acest pas important în carieră, care reprezintă o confirmare a meritelor lor și a contribuției la reușitele excepționale obținute de D&B David și Baias. Sunt convins că vor face față cu succes noilor roluri și că împreună vom găsi soluții inovatoare pentru clienți și pentru consolidarea practicilor noastre”, a declarat Sorin David, Partener Coordonator, D&B David şi Baias.


Cristina Păduraru este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti şi membră a Baroului Bucureşti din ianuarie 2012. Ea s-a alăturat echipei de Corporate M&A a D&B David şi Baias, societatea de avocatură corespondentă PwC în România, în septembrie 2012, iar domeniile sale de expertiză includ dreptul comercial şi cel al societăţilor comerciale cât şi fuziuni şi achiziţii.

Ovidiu Bold este avocat în domeniul serviciilor financiare, având 14 ani de experienţă şi o implicare în diverse proiecte, precum prima autorizare ca instituţie financiară nebancară a unei instituţii emitente de monedă electronică, autorizarea unuia din primii furnizori de servicii de finanţare participativă (crowdfunding) din România, negocierea intrării pe piaţa locală a unei bănci din Uniunea Europeană în parteneriat cu un furnizor major de servicii de telecomunicaţii. Ovidiu a asistat de asemenea diverşi clienţi în obţinerea şi negocierea de facilităţi de credit și fuziuni și achiziții în domeniul bancar şi al asigurărilor.

Sonia Bălănescu este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti şi este membră a Baroului Bucureşti din octombrie 2015. De asemenea, în luna iunie 2016 a obţinut o diplomă de master în Arbitraj Internaţional, în limba engleză, în cadrul Universităţii Bucureşti. Sonia s-a alăturat echipei de Litigii din cadrul D&B David şi Baias în luna februarie a anului 2018, fiind specializată în dreptul civil, comercial şi dreptul muncii.

Mihaela Cristina Ragea este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iaşi şi deţine o diplomă de master în drept penal. Mihaela este membră a Baroului Bucureşti din noiembrie 2013. Pe parcursul carierei sale, a făcut parte din proiecte de litigii, reprezentând clienţi în domenii precum litigiile civile şi comerciale, administrative şi fiscale şi în procedura de insolvenţă. Mihaela s-a alăturat echipei de litigii D&B David și Baias în mai 2021, competenţele sale de bază fiind litigiile fiscale şi de drept administrativ.

D&B David și Baias este societatea de avocatură corespondentă PwC în România și este parte din rețeaua internațională PwC Legal, care cuprinde mai mult de 3000 de avocați în peste 90 de țări. Echipa D&B David și Baias este alcătuită din 50 de avocați (dintre care 9 parteneri) și acordă consultanță și asistență juridică societăților locale și multinaționale în domenii precum: fuziuni, achiziții și restructurări, societăți comerciale și grupuri de societăți, proprietăți imobiliare, concurență și ajutoare de stat, servicii financiare și piețe de capital, relații de muncă și resurse umane, proprietate intelectuală, protecția consumatorului și a datelor cu caracter personal, litigii fiscale și comerciale.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 78 / 246
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
RTPR a fost desemnată „Firma de avocatură a anului în România” la Chambers Europe Awards 2024. Costin Tărăcilă, Managing Partner: Premiul are o semnificație și mai mare în contextul în care sărbătorim 20 de ani de activitate și este o mărturie a muncii de echipă impecabile și a abilităților excepționale ale avocaților noștri
Clifford Chance Badea câștigă Premiul IFLR Casa de Avocatură a Anului în România | Clifford Chance este Firma internațională de avocatură a anului și câștigă 12 premii la IFLR Europe Awards 2024
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 3-5 years Atorney at Law | Dispute Resolution
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 0-3 years Atorney at Law | Dispute Resolution
Kinstellar consiliază divizia de ospitalitate a grupului House of Julius Meinl în achiziția istoricului Hotel Ambasador din centrul Bucureștiului. Victor Constantinescu, Managing Partner al biroului din București: ”Aceasta a fost de departe una dintre cele mai complicate tranzacții, cu numeroase părți, cu multe persoane implicate, necesitând abilități de negociere și o structurare inteligentă pentru a fi semnată”
Studiu Refinitiv | Piața tranzacțiilor de M&A s-a redresat în Q1 ̸ 2024, dar nu înregistrează creșteri pe piețele emergente. DLA Piper și CMS își mențin pozițiile fruntașe la nivel global, Schoenherr se remarcă în Europa, iar Filip & Company întră în topul consultanților din Europa Estică
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Alexandru Dinuță, Legal and Administrative Manager - Amromco Energy: ” Cred că un grup profesional atât de important nu poate evolua cu adevărat doar în virtutea inerției, ci trebuie să existe o coeziune reală. Competiția și concurența în anumite limite sunt clar productive, dar în final noi toți trebuie să fim, în primul rând, colegi de breaslă și nu adversari, chiar dacă lucrăm pentru un concurent de pe piață”
Avocații ZRVP au în derulare, de la începutul anului, cinci proiecte de M&A în domeniul energiei regenerabile şi alte câteva tranzacţii în alte sectoare economice | Anca Danilescu, Partener Senior: Nu doar profitabilitatea sau perspectivele de business ale societăţii – ţintă decid soarta unei tranzacţii, ci şi „sănătatea” juridică a acesteia, ceea ce face ca profesionalismul avocaţilor implicaţi în tranzacţie să încline semnificativ balanţa spre un final sau altul al respectivului proiect
BONDOC ȘI ASOCIAȚII anunță 5 noi promovări în cadrul echipei sale de avocați, inclusiv un nou partener | Lucian Bondoc, Managing Partner: Continuă recunoașterea meritocratică și echitabilă a atingerii unor praguri de experiență și a unor contribuții speciale la succesul nostru comun
LegiTeam: Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners recrutează avocat stagiar | Litigii
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează avocați cu experiență | Litigii
De vorbă cu studenții admiși în fruntea listei la Facultatea de Drept a Universității București | Alexia Rizoiu, 85 de puncte la examenul organizat de Facultatea de Drept în anul 2022: ”Cuvântul-cheie în jurul căruia îmi concentrez activitatea de student este echilibrul. Satisfacția pe care o obții după ce ai reușit să înțelegi încă un concept sau o instituție a dreptului nu se compară cu nimic altceva; simți că ai mai făcut un pas spre a deveni profesionistul care îți dorești să fii”
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...