ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii
 

ŢUCA ZBÂRCEA & ASOCIAŢII

Bucuresti

Cifra de afaceri: NA
Profit net: NA
Profit pe partener: NA
Numar total de avocati: 101 (2013)
Numar de parteneri: 21 (2013)
Numar total de angajati: 60 (2013)
Adresa: Bucureşti, Şoseaua Nicolae Titulescu nr. 4-8, America House, Aripa de Vest, Etaj 8, 011141, Sector 1 Telefon / Fax: 021 204 88 90 / 021 204 88 99 E-mail: office@tuca.ro Web: www.tuca.ro / www.noulcodcivil.ro
Adresa de e-mail: office@tuca.ro
Telefon: (40-21) 204 88 90
Fax: (40-21) 204 88 99
Web Site: www.tuca.ro / www.noulcodcivil.ro



Societatea a fost fondată în luna martie 2005, sub numele de Ţuca & Asociaţii, de către 8 parteneri, care deţin şi calitatea de membri fondatori şi care au fost anterior asociaţi ai unei importante societăţi româneşti de avocatură. Firma a fost constituită din dorinţa de a promova un model de parteneriat întemeiat pe libertatea de expresie, deschidere şi transparenţă, comunicare eficientă şi permanentă, prietenie şi, nu în ultimul rând, reguli democratice.

Începând din ianuarie 2006, echipei de parteneri s-au alăturat Gabriel Zbârcea şi Robert Roşu. Cu ocazia cooptării lui Gabriel Zbârcea în această calitate, numele firmei s-a schimbat în Ţuca Zbârcea & Asociaţii. Împreună cu Florentin Ţuca, Gabriel Zbârcea este avocat asociat coordonator (Managing Partner) şi îndeplineşte un rol major în dezvoltarea strategiei firmei. În acelaşi an, se constituie Ţuca Zbârcea & Asociaţii IP S.R.L., societatea specializată în servicii de consultanţă în domeniul proprietăţii industriale, în cadrul căreia activează avocaţi care au dobândit şi calitatea de consilieri în proprietate industrială. Echipa este coordonată de Ciprian Dragomir.

În 2007, Ţuca Zbârcea & Asociaţii s-a extins regional, deschizând primul birou secundar la Cluj–Napoca, în asociere cu o cunoscută firmă locală – Nistorescu, Şomlea & Asociaţii.

La începutul anului 2009, a fost constituită TZA Insolvenţă SPRL, o entitate ce funcţionează cu o echipă de 7 practicieni în insolvenţă, fiind coordonată de către Robert Roşu şi care acoperă toata gama de servicii pe piaţa procedurilor de insolvenţă, de lichidare voluntară şi de prevenire a insolvenţei.

În decembrie 2009, Ţuca Zbârcea & Asociaţii se extinde pe plan internaţional prin deschiderea unui birou de reprezentanţă la Madrid, în asociere cu firma de consultanţă „Fúster García–Berdoy”, fondată de Pablo García–Berdoy, fost înalt demnitar şi diplomat de carieră, Ambasador al Regatului Spaniei în România în perioada 2005–2009, şi de Jaime Fúster Rufilanchas, fostul Managing Partner al Garrigues pentru Europa Centrală şi de Est. Prin această asociere, Ţuca Zbârcea & Asociaţii devine prima firmă din România prezentă în peninsula Iberică.

În 2010, firma şi–a continuat strategia de dezvoltare, încheind un parteneriat de tip „best–friend” cu firma de avocatură Ţurcan Cazac, liderul pieţei de avocatură de business din Chişinău, Republica Moldova.

La începutul lui 2012, Ţuca Zbârcea & Asociaţii pune bazele Ţuca Zbârcea & Asociaţii Tax SRL, ce funcţionează cu o echipa de 10 consultanţi fiscali şi experţi cu experienţă Big4 şi din Ministerul Finanţelor Publice, precum şi avocaţi specializaţi în principal în contencios fiscal.

În acelaşi timp, firma îşi extinde activitatea în ceea ce priveşte serviciile de asistenţă tehnică şi consultanţă privind accesarea şi implementarea proiectelor finanţate din fondurile structurale, cooptând un nou coordonator al departamentului de fonduri structurale, cu o bogată experienţă în cadrul Delegaţiei/Reprezentanţei Comisiei Europene în România şi Ambasadei Regale a Norvegiei în România/ Programul Norvegian de Cooperare cu România.

Totodată, anul 2012 marchează începutul colaborării de tip „best-friend” cu Grayling Romania, pentru furnizarea de servicii integrate de consultanţă juridică, Public Affairs şi consultanţă în comunicare.

 
 
Ascunde Reclama
 
CELE MAI COMENTATE
VIZUALIZATE

 
Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
LegiTeam: Experienced Lawyer Employment | Reff & Associates
Cei mai buni litigatori din România, văzuți de Chambers Europe 2024 | Cine sunt practicienii apreciați de clienți în practica de Dispute Resolution și ce spun clienții despre aceștia. Nouă avocați români sunt evidențiați în practica de arbitraj
Trei avocați români de la Bondoc & Asociații, Filip & Company și DLA Piper sunt considerați ‘Eminent Practitioners’ în practica de fuziuni și achiziții. Clasamentul Chambers Europe 2024, cu cei mai buni avocați de Corporate ̸ M&A din România
De vorbă cu Monica Mihăilă, Head of Legal CEZ Romania, unul dintre cei mai experimentați consilieri juridici din domeniul energiei | ”Mi-am dorit crearea unui climat de încredere, în care fiecare membru al echipei să își poată exprima opinia și în acest fel mi-am creionat stilul de leadership. Trăim o perioadă plină de schimbări și comunitatea juriștilor va trebui să se adapteze”
NNDKP promovează 14 avocați în 2024 și consolidează șase arii de practică ale firmei
O singură casă de avocatură locală independentă concurează la titlul de ”Firma anului în România” în cadrul IFLR Europe Awards 2024 | Filip & Company, Wolf Theiss și Clifford Chance Badea, printre firmele aflate pe lista scurtă a premianților din acest an
Lawyer - Corporate M&A | Reff & Associates
De vorbă cu Ana Busuioc, Legal & Corporate Affairs Director Edenred, omul care își ghidează planurile de viitor după conceptul: „Nu judeca fiecare zi după recolta pe care ai adunat-o, ci după semințele pe care le-ai plantat” | ”Sunt recunoscătoare să pot lucra într-o echipă de profesioniști împreună cu care am convingerea că pot genera stabilitate în dinamica accelerată și volatilă care ne amprentează astăzi viețile profesionale, dar și sociale”, spune azi avocatul
Filip & Company a asistat ROCA Industry în procesul de majorare a capitalului social cu o valoare de 71,7 milioane RON și de transfer al acţiunilor pe Piaţa Principală a BVB
VF Insolvență finalizează transferul de afacere în reorganizarea judiciară a UCM Reșița către Hidroelectrica
Gabriel Resources a pierdut arbitrajul cu statul român pentru proiectul aurifer Roșia Montană, cu pretenții de cca. 6,7 mld. usd | Arbitrul Horacio A. Grigera Naón a opinat separat, în favoarea reclamanților care l-au nominalizat. România a plătit avocaților săi tarife orare cuprinse între 137 și 139 euro ̸ oră, iar Gabriel Resources a cuantificat costuri de 56,5 mil. $ cu avocații săi americani și români. Reclamanții ar ataca decizia, dar au, oare, bani pentru o nouă acțiune?
Reff & Asociații și Deloitte România au obținut sesizarea CJUE de către Curtea de Apel București într-un litigiu care vizează impunerea TVA pentru operațiuni care nu implică livrarea de bunuri sau prestarea unor servicii
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...