€ 4.9495   USD 0.4873   
Home Login
Radu și Asociații SPRL, societatea de avocatură afiliată EY România, devine Băncilă, Diaconu și Asociații SPRL, preluând numele avocaților asociați Emanuel Băncilă și Radu Diaconu.
Mediul de afaceri a înțeles necesitatea și urgența pentru tranziția către o economie sustenabilă și face eforturi pentru a acționa în consecință.
Domeniul protecției datelor a devenit mult mai vizibil după apariția Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.
Un avocat aflat la început de drum nu trebuie să uite niciodată că lucrurile durabile se construiesc în timp și că recunoașterea vine din multă muncă și responsabilitate.
Printre elementele cheie pentru care cineva aplică la Zamfirescu Racoți Vasile & Partners (ZRVP), este, cu siguranță, perspectiva proiectelor, obiectul muncii avocatului respectiv.
Implementarea primei faze a proiectului trenului metropolitan presupune investiţii de 600 de milioane de euro, dintre care 400 pentru trenuri, a declarat miercuri Ştefan Roşeanu, reprezentant al Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti - Ilfov (ADITPBI).
Mastercard a anunţat lansarea Sustainability Innovation Lab, pentru dezvoltarea portofoliului de produse şi soluţii digitale eco-friendly al companiei, a anunţat miercuri compania.
Teatrele bucureştene prezintă, începând de vineri, spectacolele cu public în sală, ca urmare a scăderii ratei de îmbolnăvire cu COVID-19 sub 1,5 la mia de locuitori în Capitală.
Catinca Daria Anghel a luat în calcul posibilitatea de a da admitere la Facultatea de Drept încă din clasa a X-a.
Evenimentele organizate în spaţii închise, precum cinematografele, instituţiile de spectacole şi/sau concerte, pot avea loc cu participarea publicului până la 50% din capacitatea maximă a spaţiului şi cu purtarea măştii de protecţie, ca urmare a creşterii ratei de incidenţă cumulate la peste 3/1000 de locuitori, anunţă Ministerul Culturii.
IMM-urile pot solicita o subvenție sub forma unor vouchere de proprietate intelectuală în valoare maximă de 1500 Euro până la data de 30 septembrie 2021 (finalul etapei V) prin schema de finanțare „Ideas Powered for Business” pusă în aplicare de Oficiul Uniunii Europene pentru Proprietate Intelectuală (EUIPO) la inițiativa Comisiei Europene Fondul pentru IMM-uri „Ideas Powered for Business” este o schemă de subvenții în valoare de 20 de milioane EUR concepută cu scopul de a oferi sprijin financiar întreprinderilor mici și mijlocii (IMM-uri) din cele 27 de State Membre ale Uniunii Europene în dezvoltarea strategiilor lor în domeniul proprietății intelectuale și protejarea drepturilor lor de proprietate intelectuală la nivel național, regional sau la nivelul UE.
Un oficial al Uniunii Europene le-a spus miercuri miniştrilor Energiei din blocul comunitar că Bruxelles-ul lucrează la diverse opţiuni pentru a ajuta statele membre să gestioneze preţurile record ale electricităţii, a anunţat ministrul spaniol al Energiei şi Mediului, Teresa Ribera, transmite Reuters.
Un complet de divergenţă de la Curtea de Apel Bucureşti, format din trei judecători, ar fi trebuit să discute miercuri, după trei luni de pauză, o cerere de schimbare a încadrării juridice a faptelor pentru o parte din inculpaţii din dosarul Colectiv, printre care şi fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu-Piedone.
Radu și Asociații SPRL, member firm of EY Romania, becomes Băncilă, Diaconu și Asociații SPRL, taking over the names of the partners Emanuel Băncilă and Radu Diaconu.
Contacteaza-ne!
Trimite un email