€ 4.9250   USD 0.4771   
Home Login
Mai multe firme locale de avocați au primit recunoaștere luna aceasta pentru practica în domeniile brevete și mărci industriale în ultima ediție a IP Stars/Managing Intellectual Property (MIP), unul dintre cele mai importante ghiduri juridice din sfera proprietății intelectuale.
Munca avocaților axați pe Dreptul concurenței nu a fost influențată de pandemie.
Firma internațională de avocatură CMS a câștigat în instanță un litigiu fiscal în materie de TVA în favoarea filialei unei companii internaționale de petrol și gaze, într-un proces împotriva autorităților fiscale românești ce s-a desfășurat pe parcursul a 6 ani.
Dreptul Concurenței a rămas unul dintre domeniile de mare interes pentru mediul economic.
Țuca Zbârcea & Asociații a câștigat premiul Firma de Avocatură a Anului în Litigii în România, iar Luminita Popa a fost desemnată Avocatul Anului pentru jurisdicția noastră la Gala Premiilor Benchmark Litigation 2021.
Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a declarat, vineri, în judeţul Mureş, că lotul Târgu Mureş - Ungheni din Autostrada Transilvania, care însumează 9,2 kilometri, dintre care 4,5 kilometri de autostradă şi 4,7 kilometri de drum de legătură, se va finaliza în acest an.
Compania Strabag SRL a câştigat contractul pentru execuţia drumului de legătură între Centura Oradea şi A3 Biharia, cu o ofertă în valoare de 545,9 milioane de lei fără TVA, informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).
Teatrele bucureştene prezintă, începând de vineri, spectacolele cu public în sală, ca urmare a scăderii ratei de îmbolnăvire cu COVID-19 sub 1,5 la mia de locuitori în Capitală.
Arina-Maria Cătălinoiu se prezintă ca fiind o persoană optimistă și ambițioasă.
Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretele privind înfiinţarea Consulatelor Generale ale României la Chişinău, Londra şi Madrid.
Pieţele pentru ziua următoare din România, Ungaria, Cehia şi Slovacia sunt acum integrate în cea pan-europeană de energie electrică, potrivit unui comunicat al Transelectrica, remis, vineri, AGERPRES.
Ministerul Finanţelor (MF) lansează la Bursa de Valori Bucureşti (BVB) o nouă emisiune de titluri de stat Fidelis, destinată populaţiei, ajungând astfel la a patra ofertă publică de vânzare de titluri de stat Fidelis derulată pe piaţa de capital locală în aproape un an, conform unui comunicat de presă al Bursei.
Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul privind numirea lui Bogdan-Marius Chiriţoiu ca membru al Plenului Consiliului Concurenţei, în funcţia de preşedinte, pentru un mandat de 5 ani, a anunţat Administraţia Prezidenţială.
Six months from now, companies, and equally so other employers, are expected to offer a cogent system for the receipt and settlement of reports regarding illegal or unethical practices.
Contacteaza-ne!
Trimite un email