€ 4.9744   USD 0.1145   
Home Login
Diana Victoria Latiș a fost admisă anul trecut la Facultatea de Drept din cadrul Universității din București, punctajul obținut la concurs poziționând-o în top 10.
Patru firme din avocatura locală sunt poziționate pe primul palier al performanței pentru pentru practica în domeniul mărcilor industriale, în ediția 2024 a IP Stars / Managing Intellectual Property (MIP), unul dintre cele mai importante ghiduri juridice din sfera proprietății intelectuale.
Eurohold Bulgaria AD (Eurohold) şi Euroins Insurance Group AD (EIG) au depus oficial o Cerere de Arbitraj împotriva Guvernului României, la Centrul Internaţional de Soluţionare a Litigiilor Investiţionale (ICSID) din Washington DC, suma în litigiu depăşind 500 de milioane de euro, au anunţat joi acţionarii fostei Euroins.
WH Partners, o firmă de avocatură din Malta, anunță inaugurarea primului birou din România, ca urmare a alianței strategice dintre WH Partners și SCA Simion & Asociații.
Analiza parcursului său de până acum o face pe Daniela Bulacu, Chief of Legal Department Ringier România, să concluzioneze faptul că în viața profesională a fost o persoana mai degrabă conservatoare, care s-a atașat de echipe și de locuri, așa încât nu a avut multe momente de schimbări.
Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, prin intermediul Societăţii Carfil SA, subsidiară a companiei naţionale Romarm SA, va semna vineri, la BSDA 2024, un acord strategic de cooperare industrială cu producătorul american de drone militare şi civile - Periscope Aviation.
Restart Energy a finalizat două proiecte fotovoltaice pentru compania Com Divers, în valoare totală de peste 300.
One United Properties, principalul investitor și dezvoltator imobiliar de proiecte sustenabile rezidențiale, mixte și de birouri de ultimă generație din România, anunță încheierea unui parteneriat cu prestigioasa Armani/Casa, o premieră pe piața românească.
Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, Universitatea din Bucureşti şi Universitatea Politehnica din Bucureşti ocupă primele trei locuri în Metarankingul Naţional pe anul 2023 al instituţiilor de învăţământ superior care a fost publicat miercuri de Ministerul Educaţiei.
Anumite categorii de bugetari vor beneficia de creşteri salariale de 10% raportate la nivelul lunii decembrie 2023, în două tranşe, respectiv pentru luna iunie 2024 şi septembrie 2024, impactul bugetar fiind de 1,127 miliarde lei, prevede un proiect de ordonanţă de urgenţă lansat, marţi, în dezbatere publică pe site-ul Ministerului Muncii şi Solidarităţii Sociale (MMSS).
Reorganizarea Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală va duce lupta antifraudă la un alt nivel iar acest amplu proces este un pas crucial pentru a ne asigura că ajungem să colectăm eficient acei bani care trebuie să meargă către investiţii sau funcţionarea instituţiilor medicale, şi nu în economia neagră, consideră ministrul Finanţelor, Marcel Boloş.
Administraţiile fiscale din România şi Bulgaria colaborează pentru armonizarea procedurilor de lucru şi familiarizarea reciprocă cu practicile administrative în implementarea proceselor de recuperare a TVA naţională declarată în vederea recuperării şi compensării pentru obligaţiile neachitate în cadrul One Stop Shop (OSS) pentru celelalte state membre.
Un cetăţean român a fost arestat preventiv, el fiind acuzat de procurorii DIICOT de infracţiunea de trădare, după ce a trimis la Ambasada Rusiei de la Bucureşti imagini cu obiective militare româneşti sau aparţinând NATO amplasate lângă Tulcea, dar şi imagini cu un convoi militar care se deplasa spre Ucraina.
Schoenherr Romania, working together with a consortium of law firms and tax advisors, successfully advised Alpiq Energy (Alpiq) in court on a high-value tax dispute.
Contacteaza-ne!
Trimite un email