€ 4.9575   USD 0.1251   
Home Login
În ultima perioadă, interesul investitorilor imobiliari români în contractarea de finanțări de la bănci din Emiratele Arabe Unite a crescut simțitor, mulți dintre aceștia apelând la consultanță specializată pentru a se asigura că iau decizii financiare corecte, cu riscuri minime.
Mediul economic este întotdeauna expus unor riscuri, de aceea este important ca fiecare firmă, indiferent de dimensiunea ei, să adopte o politică bazată pe prevenție.
Amelia Teis, avocat cu o carieră de aproape 20 de ani în care a urcat toate treptele profesionale, a ieșit din asocierea cu D&B David și Baias, firmă afiliată Big4 în care era partener, pentru a-și lansa propriul proiect în piața avocaturii.
Curtea de Arbitraj Comercial Internațional de pe lângă Camera de Comert și Industrie a României și Wolters Kluwer România anunță cea de-a 4-a ediție a Conferinței BUCHAREST ARBITRATION DAYS (BarD), care va avea loc în perioada 8 – 9 iunie 2023.
România a cerut Tribunalului arbitral din Whashington să respingă cererea de acordare a cheltuielilor de judecată părții adverse în dosarul ICSID ARB/15/31, în care reclamante sunt societățile Gabriel Resources și Gabriel Resources (Jersey).
Noua finantare sprijina continuarea programului de dezvoltare durabila si implementarea investitiilor strategice in solutii avansate din punct de vedere tehnologic in domeniul eficientei energetice si a materiilor prime, precum si cresterea eficientei productiei si a logisticii.
RTPR a asistat fondul de private equity Innova Capital cu privire la achiziția unui pachet majoritar în Grupul NETOPIA, unul dintre cei mai cunoscuți procesatori de plăți electronice din România.
Singureni Manor Equestrian Retreat a devenit partener al programului de fidelizare Flying Blue al companiilor aeriene Air France, KLM şi TAROM.
În perioada martie – aprilie 2023, casa de avocatură Filip & Company a organizat, în colaborare cu Asociația Studenților în Drept, Concursul de Procese Simulate de Drept Civil dedicat studenților din anul II din cadrul Facultății de Drept din cadrul Universității din București.
Contractul-cadru care reglementează multianual condiţiile acordării asistenţei medicale, a medicamentelor şi a dispozitivelor medicale în cadrul sistemului de asigurări sociale de sănătate, act normativ aprobat vineri de Guvern, va intra în vigoare de la 1 iulie 2023.
Numărul de start-up-uri românești în domeniul tehnologiei este în creștere atât datorită resurselor semnificative de programatori talentați și antreprenori inovatori, precum și a unui ecosistem financiar din ce în ce mai sofisticat care susține această creștere.
Banca de Dezvoltare a României urmează să fie înfiinţată în luna iunie, a anunţat, vineri, ministrul Finanţelor, Adrian Câciu, la dezbaterea "Soluţii de garantare financiară - Retrospectivă şi perspectivă 2023-2024".
Administraţia Naţională a Penitenciarelor a lansat licitaţiile pentru construirea a două penitenciare în localităţile Unguriu, judeţul Buzău, şi Berceni, judeţul Prahova.
The new financing supports the continuation of the sustainable development program and implementation of strategic investments in technologically advanced solutions in the field of energy and raw material efficiency, as well as increasing the efficiency of production and logistics.
Contacteaza-ne!
Trimite un email