€ 4.9700   USD 0.1114   
Home Login
Guvernul va aproba, în şedinţa de joi, un proiect de hotărâre pentru modificarea unor acte normative în domeniul protecţiei persoanelor cu dizabilităţi.
Persoanele care urmează să devină cadre militare, la admiterea într-o instituţie de învăţământ pentru formarea ofiţerilor, a maiştrilor militari sau a subofiţerilor în activitate, încheie cu Ministerul Apărării Naţionale contracte cu durata de opt ani de la numirea lor în prima funcţie, potrivit normelor stabilite prin ordin al ministrului Apărării Naţionale, arată Legea promulgată, luni, de preşedintele Klaus Iohannis.
Curtea Constituţională a României a respins, joi, sesizarea USR asupra legii privind protecţia consumatorilor care se referă la plafonarea dobânzilor anuale efective la instituţiile financiare nebancare şi la limitarea creanţelor pe care le solicită recuperatorii, au precizat, pentru AGERPRES, surse din CCR.
Guvernul a aprobat joi ordonanţa de urgenţă care instituie obligaţia ca, în cazul în care rezultatul testelor antidrog efectuate în laboratoarele de medicină legală nu vine în maximum 72 de ore, şoferii cărora le-au fost suspendate permisele le primesc înapoi, a declarat ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu.
Guvernul va aproba, în şedinţa de joi, printr-o hotărâre, Strategia Naţională în domeniul Inteligenţei Artificiale 2024-2027.
Curtea Constituţională a României a admis, marţi, sesizarea Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) în legătură cu Legea de aprobare a OUG pentru instituirea unei prelungiri a termenelor prevăzute în actul normativ privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă.
Curtea Constituţională a României a respins, marţi, sesizarea preşedintelui Klaus Iohannis asupra Legii privind modificarea şi completarea actului normativ 73/1993 pentru înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Consiliului Legislativ.
Orice persoană fizică sau juridică, precum şi orice organizaţie sau asociaţie care are motive să creadă că furnizorul unui serviciu intermediar nu îşi îndeplineşte obligaţiile ce-i revin conform Regulamentului privind serviciile digitale (DSA) poate face o plângere la Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM).
Curtea Constituţională a României urmează să discute, marţi, sesizarea Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) în legătură cu Legea de aprobare a OUG pentru instituirea unei prelungiri a termenelor prevăzute în actul normativ privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă.
Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a transmis Ministerului Finanţelor forma revizuită a proiectului de lege pentru modificarea şi completarea Legii 24/2017 privind emitenţii de instrumente financiare şi operaţiuni de piaţă, potrivit unui comunicat remis luni AGERPRES.
Contacteaza-ne!
Trimite un email