€ 4.9743   USD 0.1275   
Home Login
Contractul pentru comercianţii care se încadrează în normele Sistemului Garanţie-Returnare (SGR) poate fi consultat, începând de marţi, pe site-ul RetuRO, a anunţat administratorul platformei, într-un comunicat de presă.
Camera Deputaţilor a adoptat, marţi, textul referitor la aprobarea contractului de finanţare a proiectului Autostrăzii A7, încheiat dintre România şi Banca Europeană de Investiţii, stabilind ca întreaga autoritate şi responsabilitate în realizarea acestui proiect să fie delegată Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii.
Proiectul privind unele măsuri fiscal-bugetare pentru asigurarea sustenabilităţii financiare a României pe termen lung, publicat integral, marţi, pe site-ul Guvernului, prevede, între altele, accize noi pentru produse din tutun şi impozit special pe bunurile imobile şi mobile de valoare mare.
amera Deputaţilor şi Senatul se reunesc, marţi, de la ora 18,00, în şedinţă comună pentru asumarea răspunderii Guvernului pe proiectul de lege privind măsurile fiscal-bugetare.
Guvernul a adoptat, luni, proiectul de lege privind "oprirea risipei bugetare", combaterea evaziunii şi asigurarea echităţii fiscale, după ce au fost dezbătute observaţiile de la ministerele avizatoare, a anunţat purtătorul de cuvânt al Executivului, Mihai Constantin.
Ţările membre UE au respins luni o nouă înăsprire a normelor depoluare pentru gazele de eşapament ale automobilelor particulare, estimând că acest lucru riscă să frâneze investiţiile constructorilor în vehiculele electrice, informează AFP.
Deputaţii USR au iniţiat şi depus la Parlament un proiect de lege prin care se introduc o serie de restricţii cu privire la publicitatea din domeniul jocurilor de noroc.
Salariul de bază minim brut pe ţară garantat în plată va fi majorat cu 10% de la 1 octombrie, la 3.
Proiectul de lege privind unele măsuri fiscal bugetare, pentru care Guvernul urmează să îşi asume răspunderea, va fi analizat în primă lectură în cadrul şedinţei de Guvern care a început miercuri, la ora 18.
Ministerul Finanţelor propune ca anumite măsuri fiscale ce vizează introducerea de noi impozite sau majorarea celor existente precum şi eliminarea unor facilităţi să se poată aplica într-un termen mai scurt de 6 luni de la publicarea în Monitorul Oficial, în situaţii extraordinare de deficit bugetar.
Contacteaza-ne!
Trimite un email