€ 4.9753   USD 0.1200   
Home Login
Asistenţa medicală operaţională se asigură de formaţiunile medicale de tratament şi de evacuare medicală specifice, înfiinţate şi organizate în acest scop de către Ministerul Apărării Naţionale, prevede un proiect de OUG aflat în dezbatere publică pe site-ul Ministerului Sănătăţii.
Curtea Constituţională a României discută, miercuri, sesizarea preşedintelui Klasu Iohannis privind actul normativ care permite posesorilor de carnet categoria B să conducă scutere.
Camera Deputaţilor a adoptat, marţi, proiectul referitor la diminuarea risipei alimentare potrivit căruia consumatorii vor putea beneficia de preţuri reduse la alimente înainte de data expirării şi va fi simplificată procedura prin care organizaţiile neguvernamentale vor primi alimente care nu au grad mare de perisabilitate.
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a admis, luni, un recurs în interesul legii, stabilind că drepturile salariale ale poliţiei locale nu trebuie să fie în acelaşi cuantum cu drepturile personalului de specialitate al primarului.
Curtea Constituţională a României a respins, miercuri, sesizarea USR şi Forţa Dreptei în legătură cu legea care permite subconcesionarea bunurilor publice ale statului prin atribuire directă.
Statele din Uniunea Europeană vor recunoaşte "automat" diplomele româneşti de asistent medical generalist obţinute înainte de aderarea României la UE pentru cei care au urmat programul de revalorizare organizat în scopul alinierii la criteriile minime de formare prevăzute de Comisia Europeană, a informat, miercuri, Centrul Naţional de Recunoaştere şi Echivalare a Diplomelor din cadrul Ministerului Educaţiei.
Curtea Constituţională urmează să dezbată, miercuri, sesizarea depusă de USR şi Forţa Dreptei privind neconstituţionalitatea proiectului de lege prin care se dezincriminează evaziunea fiscală cu prejudiciu sub un milion de euro dacă în cursul urmăririi penale prejudiciul cauzat majorat cu 25% din valoarea acestuia, la care se adaugă dobânzile şi penalităţile, este acoperit integral.
amera Deputaţilor a adoptat, marţi, în unanimitate, un proiect care prevede că examenul teoretic pentru obţinerea permisului de conducere poate să fie dat oriunde în ţară, nu numai în localitatea de domiciliu.
Comisia Europeană a adoptat oficial un regulament care acordă agricultorilor europeni o scutire parţială de la regula condiţionalităţii privind terenurile lăsate în pârloagă, se arată într-un comunicat al Executivului comunitar.
Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, a anunţat, luni seară, că va fi în transparenţă decizională un proiect de act normativ care va ajuta la ocuparea posturilor vacante la Serviciul de urmărire penală a infracţiunilor săvârşite de magistraţi din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.
Contacteaza-ne!
Trimite un email