€ 4.9575   USD 0.1251   
Home Login
Administraţia Naţională a Penitenciarelor a lansat licitaţiile pentru construirea a două penitenciare în localităţile Unguriu, judeţul Buzău, şi Berceni, judeţul Prahova.
Dan Hosu (între timp decedat), soţul fostei şefe DIICOT Giorgiana Hosu, a fost achitat de Curtea de Apel Bucureşti în dosarul 'Carpatica Asig'.
Fostul ministru al Finanţelor Sebastian Vlădescu a fost condamnat definitiv vineri de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la 7 ani şi 4 luni închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită, într-un dosar legat de atribuirea unui contract de reabilitare a unor tronsoane de cale ferată.
Curtea de Apel Bucureşti a dispus vineri suspendarea executării condamnării de 7 ani închisoare primită în 2017 de omul de afaceri Puiu Popoviciu pentru fapte de corupţie în legătură cu asocierea firmei sale, SC Băneasa Investments SA, cu Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Capitală, pentru un teren de 224 de hectare.
Fosta şefă a Autorităţii Electorale Permanente (AEP), Ana-Maria Pătru, a fost achitată şi în al doilea dosar de corupţie, decizia pronunţată de Tribunalul Bucureşti nefiind definitivă.
Curtea de Apel Bucureşti a dispus joi achitarea fostului şef al ANAF Sorin Blejnar, în dosarul în care era acuzat că a primit o mită de 1,2 milioane euro de la omul de afaceri Radu Nemeş.
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a decis rejudecarea pe fond a dosarului pentru anularea decretului prezidenţial de retragere a Ordinului Naţional "Steaua României", formulată împotriva preşedintelui Klaus Iohannis şi a fostului premier Dacian Cioloş de către Tokes Laszlo, iar o decize va fi luată în data de 10 octombrie, a anunţat, joi, avocatul reclamantului, Kincses Elod.
Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) a încheiat verificările la alţi opt operatori economici financiari bancari care activează pe teritoriul României, cărora le-a aplicat amenzi în valoare de 400.
Sindicaliştii din Educaţie au refuzat oferta Guvernului pentru încetarea grevei, a anunţat joi, în Piaţa Victoriei.
Ministerul Justiţiei a anunţat, miercuri, crearea unui grup de lucru independent politic în vederea evaluării recomandărilor Comisiei de la Veneţia privind sistemul judiciar.
Contacteaza-ne!
Trimite un email