€ 4.9763   USD 0.1183   
Home Login
Greenpeace România a cerut instanţelor de judecată să oblige Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea Litoral (ABA D-L) şi Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare Marină "Grigore Antipa" să comunice informaţii despre substanţele toxice care vor fi deversate în Marea Neagră şi cum acestea vor afecta mediul marin, potrivit unui comunicat al organizaţiei de mediu.
Alin Burcea este noul preşedinte al Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism din România (ANAT), în perioada 2024 - 2026, acesta fiind al treilea mandat de lider ANAT pentru fondatorul agenţiei Paralela 45.
Directorul general al Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti (ASSMB), Oana Sivache, este acuzată de procurorii DNA că ar fi primit mită de la managerul Spitalului Colţea, Ioan-Bogdan Furtună, constând în plata chiriei şi a utilităţilor pentru un imobil din Bucureşti pe care aceasta l-ar fi ocupat împreună cu familia.
Membrii de sindicat din cadrul companiilor ce fac parte din Grupul Carrefour protestează luni,, solicitând acordarea tichetelor de masă la valoarea maxim deductibilă şi a primei de transport pentru angajaţi, potrivit unui comunicat al Sindicatului Salariaţilor Carrefour România.
România trebuie să pună în aplicare hotărârile Curţii Europene a Drepturilor Omului privind drepturile persoanelor cu dizabilităţi intelectuale, se arată în două comunicări publicate joi de Comisarul pentru Drepturile Omului al Consiliului Europei şi adresate Comitetului de Miniştri, conform site-ului CoE.
Eurodeputaţii au cerut joi dimineaţă la unison, în cadrul unei dezbateri emoţionale din cadrul Parlamentului European, ca Rusia să returneze integral tezaurul României şi ca executivul UE şi alte instituţii europene abilitate să facă tot posibilul pentru a sprijini acest demers.
Comisia Europeană va susţine joi o declaraţie în faţa eurodeputaţilor pe tema restituirii tezaurului românesc, însuşit ilegal de Rusia în timpul Primului Război Mondial.
Premierul Marcel Ciolacu se întâlneşte joi, la Palatul Victoria, cu echipa de experţi şi avocaţi implicată în câştigarea procesului Roşia Montană.
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, spune că unii dezvoltatori imobiliari, nemulţumiţi că nu mai pot construi la fel ca în timpul administraţiilor anterioare, l-au dat în judecată pe el, personal, iar suma cea mai mare care i-a fost cerută drept despăgubire este de 75 de milioane de lei.
Fostul primar din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, va fi adus în ţară de o escortă a Poliţiei Române, după ce o instanţă din Germania a decis extrădarea lui.
Contacteaza-ne!
Trimite un email