€ 4.9751   USD 0.1164   
Home Login
Parchetul European anunţă că a efectuat, marţi, cinci percheziţii în Bucureşti, în cadrul unei anchete privind o fraudă de 8 milioane de euro care implică fonduri UE pentru achiziţionarea de echipamente medicale în timpul pandemiei de COVID-19.
Judecătorul sloven Marko Bosnjak a fost ales preşedinte al Curţii Europene a Drepturilor Omului (CEDO), urmând să o înlocuiască pe irlandeza Siofra O'Leary, a anunţat luni instanţa cu sediul la Strasbourg, transmite AFP.
Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) şi Comisariatul Regional pentru Protecţia (CRPC) Consumatorilor Bucureşti-Ilfov au câştigat definitiv procesul intentat de Agenţia de Turism Bonjour (SC Bonjour International Tour SRL), din Capitală, prin care se solicita anularea procesului verbal de constatare a contravenţiei, întocmit în 2022.
Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, a fost trimis în judecată de DNA pentru săvârşirea infracţiunii de cumpărare de influenţă.
omisia Europeană a deschis marţi o anchetă împotriva reţelelor de socializare Facebook şi Instagram ale Meta, suspectate că nu au respectat obligaţiile în materie de combatere a dezinformării înaintea alegerilor din iunie pentru Parlamentul European, transmit AFP şi dpa.
Curtea de Apel Cluj a anulat definitiv avizul de mediu pentru proiectul minier de la Rovina, drept urmare fără acest document compania minieră Euro Sun Mining nu va putea începe exploatarea, a anunţat Asociaţia Declic, într-un comunicat de presă transmis, luni, AGERPRES.
Prinţul Paul al României, condamnat în dosarul "Ferma Băneasa" la trei ani şi patru luni de închisoare cu executare, a fost depistat în Malta, au precizat, duminică, pentru AGERPRES, surse judiciare.
Parchetul General a anunţat oficial, vineri, punerea sub acuzare a fostului preşedinte Ion Iliescu pentru săvârşirea de infracţiuni contra umanităţii, în dosarul Mineriadei din iunie 1990.
Sorina Pintea, fost ministru al Sănătăţii, a fost condamnată la 3 ani şi 6 luni cu executare, printr-o sentinţă pronunţată, vineri, de Tribunalul Cluj.
Liviu Cătălin Stănculescu, directorul Direcţiei Energie din cadrul Complexului Energetic Oltenia (CEO), a fost reţinut de DNA pentru trafic de influenţă, fiind acuzat că a primit mită 13.
Contacteaza-ne!
Trimite un email