€ 4.9700   USD 0.1114   
Home Login
Procurorii DIICOT au pus sub urmărire penală trei persoane, acuzate că au transferat ilegal 1.
Consiliul Superior al Magistraturii susţine, joi, că Raportul Comisiei Europene privind statul de drept din România evidenţiază că percepţia asupra independenţei sistemului judiciar în rândul publicului larg a crescut cu 15% faţă de anul 2020.
Comisia Europeană a decis, joi, să iniţieze proceduri de constatare a neîndeplinirii obligaţiilor prin trimiterea de scrisori de punere în întârziere României şi altor 16 state membre UE pentru neaplicarea corectă a anumitor dispoziţii ale sistemului de performanţă şi de tarifare a cerului unic european (SES) pentru serviciile de navigaţie aeriană, informează un comunicat de presă al Executivului comunitar.
Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, le-a cerut ţărilor membre, într-o scrisoare trimisă joi, ca până la 30 august să propună fiecare câte doi candidaţi - un bărbat şi o femeie - pentru postul de comisar european în viitorul executiv comunitar, informează France Presse.
Comisia Europeană a decis, joi, să trimită României un aviz motivat pentru că nu aplică în mod corect Directiva 1999/31/CE privind depozitele de deşeuri precum şi Directiva-cadru privind deşeurile (Directiva 2008/98/CE), informează un comunicat de presă al Executivului comunitar.
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a desfiinţat decizia nr.
Curtea de Apel Bucureşti a anulat marţi decizia Tribunalului Bucureşti din 5 iulie prin care fraţii Andrew şi Tristan Tate primiseră permisiunea să părăsească teritoriul României.
Doi soţi, un executor judecătoresc şi un avocat, sunt cercetaţi, sub control judiciar, într-un dosar în care mai multe unităţi bancare ar fi fost prejudiciate cu peste 7,7 milioane de lei.
Directorul societăţii de termoficare ce aparţine Consiliului Local Mangalia - Goldterm SA, Doru Colgiu, a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru trafic de influenţă, au informat miercuri procurorii anticoruţie constănţeni.
Agenţia Naţională de Integritate susţine că primarul Timişoarei, Dominic Fritz, s-a aflat în conflict de interese în urmă cu patru ani, după ce ar fi luat în campania electorală un împrumut de la o persoană, iar ulterior a întocmit un act administrativ în folosul firmei reprezentate de aceasta.
Contacteaza-ne!
Trimite un email