€ 4.9495   USD 0.4873   
Home Login
Radu și Asociații SPRL, societatea de avocatură afiliată EY România, devine Băncilă, Diaconu și Asociații SPRL, preluând numele avocaților asociați Emanuel Băncilă și Radu Diaconu.
Mediul de afaceri a înțeles necesitatea și urgența pentru tranziția către o economie sustenabilă și face eforturi pentru a acționa în consecință.
Domeniul protecției datelor a devenit mult mai vizibil după apariția Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.
Un avocat aflat la început de drum nu trebuie să uite niciodată că lucrurile durabile se construiesc în timp și că recunoașterea vine din multă muncă și responsabilitate.
Printre elementele cheie pentru care cineva aplică la Zamfirescu Racoți Vasile & Partners (ZRVP), este, cu siguranță, perspectiva proiectelor, obiectul muncii avocatului respectiv.
• O perspectivă mai optimistă: 53% dintre respondenți se așteaptă ca activitatea de M&A din Europa să crească în următoarele 12 luni (comparativ cu doar 2% anul trecut).
Avocații Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) au sesizat, în ultima perioadă, un apetit crescut pentru finanțare.
Experiența specialiștilor Guia Naghi & Partners (GNP) a arătat faptul că, în materia protecției datelor cu caracter personal, conformarea nu este niciodată imposibilă.
Artenie, Secrieru & Partners, firmă înființată anul trecut de Andreea Artenie și Cristi Secrieru, profesioniști din prima linie a avocaturii de business, cu experiență de peste 20 de ani dobândită în firme de avocatură de prestigiu și corporații globale de audit și consultanță –– funcționează azi cu o echipă de 12 avocați, ce va fi extinsă în perioada următoare, are un portofoliu de clienți dominat de firme internaționale și concurează, de multe ori, cu marii jucători ai pieței, ofertele fiind comparabile.
Ovidiu Șerban s-a alăturat ZRVP în urmă cu 12 ani, atras de faptul că, încă de atunci, firma era percepută ca o veritabilă ”fabrică” de avocați litiganți, cu o clientelă bogată și cu avocați formatori cu o vastă experiență în avocatură, pe care doar îi urmărise pledând în instanță.
Contacteaza-ne!
Trimite un email