€ 4.9743   USD 0.1275   
Home Login
Firma SIMION & BACIU a organizat în această vară un program de internship pentru studenții de la Drept care au absolvit anul III.
Publicația britanică The Lawyer va anunța pe data de 23 noiembrie, într-o ceremonie desfășurată la Londra, firmele de avocatură considerate a fi cele mai bune din Europa.
Echipa Reff & Asociații | Deloitte Legal este foarte implicată în formarea noilor generații de specialiști, organizând în mod constant programe de pregătire pentru tineri.
Popovici Nițu Stoica & Asociații a anunțat azi promovarea lui Alexandru Stan (Arbitraj Internațional; Drept Societar & Comercial) și a lui Răzvan Alexandru Popa (Litigii; Restructurare & Insolvență; Taxe) în poziţii de Avocaţi Colaboratori Coordonatori.
Wolf Theiss a anunțat o rundă de promovări în care șase avocați din Belgrad, Bratislava, București, Viena și Varșovia au făcut un pas înainte în carieră, devenind parteneri.
Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților (I.
Ultima etapă a arbitrajului desfășurat la Curtea de Arbitraj Internaţional a Centrului Internaţional pentru Reglementarea Diferendelor Relative la Investiţii (ICSID), în care frații Micula contestă respectarea de către statul român a hotărârii arbitrale pronunțată în litigiul ARB/05/20 a ajuns la final.
Statul român a achitat anul trecut facturi de 175 429,80 lei pentru serviciile avocațiale asigurate de firmele de avocați care asigură apărarea în litigiul arbitral ARB/22/10 – Clara Petroleum Ltd împotriva României.
84 din cei 190 de avocați considerați a fi cei mai buni de pe piața locală (Market Leader, Highly regarded, Notable practitioner, Rising star partner, Rising star, Expert consultant sau Women Leaders) de către ghidul juridic internațional IFLR 1000, în ediția dată publicității zilele trecute, aparțin firmelor Radu Tărăcilă Pădurari Retevoescu (RTPR - 17 avocați), Țuca Zbârcea & Asociații (TZA - 17 avocați), Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP - 13 avocați), Popovici Nițu Stoica & Asociații (PNSA - 12 avocați), Dentons (10 avocați), CMS Cameron McKenna Nabarro Olswang (CMS – 8 avocați) și și Clifford Chance Badea (CCB – 7 avocați).
Tinerii aflați pe punctul de a accesa piața muncii au nevoie de sprijin pentru a putea porni cu dreptul în carieră.
Contacteaza-ne!
Trimite un email