€ 4.9764   USD 0.1172   
Home Login
Alexia Rizoiu este unul dintre studenții Facultății de Drept din cadrul Universității din București care beneficiază de bursă de merit.
Pentru Mihai Rotaru, Deputy legal director – head of legal consultancy department | Banca Transilvania, noțiunea de carieră nu reprezintă ceva static ori linear.
Investitorii manifestă o oarecare prudență, începând cu anul 2023, în ceea ce  privește demararea și implementarea tranzacțiilor.
Minerva Ioniță, Head of Legal & Compliance Department în cadrul Arctic, și-a dorit dintotdeauna să devină avocat.
Casa de avocatură Zamfirescu Racoți Vasile & Partners a fost desemnată câștigătoarea premiului Firma Anului în România în domeniul litigiilor de brevete, distincție acordată de Managing IP EMEA în cadrul ceremoniei anuale găzduite la Londra în data de 11 aprilie 2024, care a reunit cei mai buni profesioniști în domeniul proprietății intelectuale din lume.
SIMION & BACIU este câștigătoarea distincțiilor Firma Anului în Domeniul Mărcilor și Firma Anului in Domeniul Drepturilor de Autor si Desene în România, acordate în cadrul ceremoniei de decernare a premiilor Managing IP EMEA, organizată aseară (pe 11 aprilie 2024), la Londra.
Instabilitatea geo-politică va genera, în continuare, provocări pe piața locală de fuziuni și achiziții.
Decizia Dianei Maria Gogoașă de a opta pentru admiterea la Facultatea de Drept din cadrul Universității din București a fost una foarte atent cântărită.
Emanuela Mazilu- Merer, Head of legal, regulatory and public affairs | MOL Romania, a fost pasionată dintotdeauna de lumea juridică.
Profesioniștii din domeniul juridic au un rol major în cotidianul de astăzi, fiind „componente” importante ale mecanismului care menține echilibrul și ordinea în societate.
Contacteaza-ne!
Trimite un email