€ 4.9575   USD 0.1251   
Home Login
În ultima perioadă, interesul investitorilor imobiliari români în contractarea de finanțări de la bănci din Emiratele Arabe Unite a crescut simțitor, mulți dintre aceștia apelând la consultanță specializată pentru a se asigura că iau decizii financiare corecte, cu riscuri minime.
Mediul economic este întotdeauna expus unor riscuri, de aceea este important ca fiecare firmă, indiferent de dimensiunea ei, să adopte o politică bazată pe prevenție.
Amelia Teis, avocat cu o carieră de aproape 20 de ani în care a urcat toate treptele profesionale, a ieșit din asocierea cu D&B David și Baias, firmă afiliată Big4 în care era partener, pentru a-și lansa propriul proiect în piața avocaturii.
Curtea de Arbitraj Comercial Internațional de pe lângă Camera de Comert și Industrie a României și Wolters Kluwer România anunță cea de-a 4-a ediție a Conferinței BUCHAREST ARBITRATION DAYS (BarD), care va avea loc în perioada 8 – 9 iunie 2023.
România a cerut Tribunalului arbitral din Whashington să respingă cererea de acordare a cheltuielilor de judecată părții adverse în dosarul ICSID ARB/15/31, în care reclamante sunt societățile Gabriel Resources și Gabriel Resources (Jersey).
Primul an în care experții Budușan & Asociații au participat la un proiect de audit al unei companii a fost 2009.
Tribunalul care va soluționa cererea de  arbitraj formulată Aderlyne Limited în contradictoriu cu Guvernul României, în legătură cu încălcarea, de către autorităţile române, a unor articole din Tratatul Cartei Energiei, a fost constituit, urmând a fi adoptat calendarul procedural.
Înalta Curte de Casație și Justiție a confirmat caracterul deductibil al cheltuielilor și al TVA generate de ajustările prețurilor de transfer pe care societățile afiliate le implementează în temeiul contractelor semnate la nivelul grupurilor.
SIMION & BACIU își consolidează practica din domeniul Soluționării Disputelor prin cooptarea Dianei Chitea în calitate de Managing Associate.
În contextul arbitrajului internațional în care, de obicei, sunt implicate mai multe jurisdicții, se pune problema, destul de des, a conflictului de legi și a modului, respectiv a regulilor, după care un astfel de conflict de legi poate și trebuie să fie rezolvat.
Contacteaza-ne!
Trimite un email