€ 4.9250   USD 0.4771   
Home Login
Mai multe firme locale de avocați au primit recunoaștere luna aceasta pentru practica în domeniile brevete și mărci industriale în ultima ediție a IP Stars/Managing Intellectual Property (MIP), unul dintre cele mai importante ghiduri juridice din sfera proprietății intelectuale.
Munca avocaților axați pe Dreptul concurenței nu a fost influențată de pandemie.
Firma internațională de avocatură CMS a câștigat în instanță un litigiu fiscal în materie de TVA în favoarea filialei unei companii internaționale de petrol și gaze, într-un proces împotriva autorităților fiscale românești ce s-a desfășurat pe parcursul a 6 ani.
Dreptul Concurenței a rămas unul dintre domeniile de mare interes pentru mediul economic.
Țuca Zbârcea & Asociații a câștigat premiul Firma de Avocatură a Anului în Litigii în România, iar Luminita Popa a fost desemnată Avocatul Anului pentru jurisdicția noastră la Gala Premiilor Benchmark Litigation 2021.
Simion & Baciu, firmă înființată în urmă cu doi, are azi reputația puternică de lider de piață în domeniile IP, TMT și jocuri de noroc, precum și protecția consumatorului.
Toate departamentele și practicile firmei CMS România au o activitate intensă, iar echipele sunt implicate în multe proiecte tranzacționale - în special în zona de achiziții/vânzare de proiecte de energie din resurse naturale, tehnologie etc.
RTPR și Allen Overy au obţinut un succes notabil pentru Premier Energy într-un arbitraj internațional, desfășurat potrivit Regulilor de Arbitraj ale LCIA (London Court of International Arbitration).
Pandemia nu a oprit activitatea avocaților specializați în practica de concurență.
Avocații din departamentul de Litigii al firmei Popovici Nițu Stoica & Asociații (PNSA) au obținut o decizie la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) ce a validat soluția Curții de Apel București (CAB) într-un dosar în care Fondul Proprietatea a contestat modul de stabilire, de către ANRE, a tarifului cuvenit Hidroelectrica pentru anumite servicii prestate Transelectrica.
Contacteaza-ne!
Trimite un email