€ 4.9762   USD 0.1180   
Home Login
Compania de private equity ROCA Investments înregistrează o evaluare curentă înainte de distribuirea dividendelor de 81,64 milioane euro pentru anul 2023, marcând o creştere faţă de valoarea de 78,10 milioane euro raportată în urmă cu un an.
România va avea parte de sprijin pentru consolidarea fiscală şi creşterea investiţiilor în infrastructură, aceasta fiind concluzia principală care a rezultat în urma deplasării la Washington a unei delegaţii a Ministerului Finanţelor, condusă de ministrul de resort, Marcel Boloş.
Companiile mari cu peste 500 de angajați sunt obligate ca începând cu 2024 să realizeze rapoarte nefinanciare ESG, ele trebuind să le dea publicității în 2025, urmând ca anii următori și celelate companiile și IMM-urile să fie vizate, atrage atenția Hațegan Attorneys, care precizează că raportarea ESG devine din ce în ce mai importantă pentru investitori, organizații și societate în general, deoarece cerințele ESG la nivelul UE vor începe treptat să se aplice în toate statele membre.
OMV Petrom va testa la Petrobrazi o instalaţie inovatoare pentru captarea şi utilizarea carbonului, o iniţiativă parte din proiectul internaţional ConsenCUS, finanţat de Comisia Europeană (CE), prin programul Orizont 2020, informează compania într-un comunicat.
Curtea de Conturi Europeană a publicat luni un punct de vedere conform căruia planul Uniunii Europene de a interzice, începând cu 2035, vânzarea de autoturisme noi cu motor cu ardere internă este o intenţie lăudabilă, dar prezintă provocări semnificative şi trebuie să se depăşească mai multe obstacole pentru ca obiectivul să poată fi îndeplinit.
Activitatea pe piața terenurilor a încetinit în ultimul an, dar entuziasmul investitorilor în privința potențialului pe termen lung al României rămâne stabil.
Grupul auto francez Renault a raportat marţi venituri peste aşteptări pentru primul trimestru al acestui an, graţie cererii pentru modele precum noul Clio, Dacia Sandero şi modelul electric Megane E-Tech, transmite Bloomberg.
Nordic Group investeşte 250.000 de euro în echiparea a două depozite, cu o suprafaţă de 3.
Reţeaua de health & fitness World Class anunţă investiţii de peste 25 de milioane de euro în modernizarea cluburilor existente şi deschiderea de noi cluburi şi piscine premium în întreaga ţară.
Comitetul European pentru Protecția Datelor a clarificat recent o serie de aspecte esențiale în ce privește publicitatea comportamentală, utilizată la scară largă de platformele online.
Contacteaza-ne!
Trimite un email