€ 4.9250   USD 0.4771   
Home Login
Ministerul Finanţelor (MF) lansează la Bursa de Valori Bucureşti (BVB) o nouă emisiune de titluri de stat Fidelis, destinată populaţiei, ajungând astfel la a patra ofertă publică de vânzare de titluri de stat Fidelis derulată pe piaţa de capital locală în aproape un an, conform unui comunicat de presă al Bursei.
Opt bănci care până acum au fost excluse de la participarea la emisiunile de obligaţiuni sindicalizate, care finanţează programul de relansare al Uniunii Europene, vor fi autorizate să ia parte la viitoarele emisiuni, a anunţat vineri Comisia Europeană, transmite Reuters.
Consiliul European a adoptat vineri o recomandare în cadrul procedurii de deficit excesiv care a fost demarată în cazul României şi, în conformitate cu această recomandare, România ar trebui să pună capăt situaţiei de deficit excesiv până în 2024, cel mai târziu, se arată într-un comunicat de presă.
Weekendul care urmează se anunţă a fi cel mai bun pentru turismul intern de la izbucnirea pandemiei şi până în prezent, mai ales că va fi legat şi de o zi liberă de la stat, lunea de după Rusalii, conform datelor unei platforme hoteliere.
Organismele de reglementare a concurenţei din Uniunea Europeană urmează să ia în vizor, din nou,motorul de căutare online Google prin lansarea unei investigaţii asupra practicilor sale de publicitate digitală, au declarat pentru Reuters surse din apropierea acestui dosar, care au adăugat că ancheta va fi lansată până la finele anului.
Cifra de afaceri obţinută la nivelul mediului de business a înregistrat în pandemie o scădere de aproximativ 1,7%, de la peste 1.
Ministerul Finanţelor lansează o nouă emisiune FIDELIS de titluri de stat, iar în perioada 22 iunie - 12 iulie 2021, persoanele fizice rezidente şi nerezidente, cu vârsta peste 18 ani, pot subscrie prin intermediul băncilor partenere titluri de stat denominate în lei şi în euro, care sunt listate la Bursa de Valori Bucureşti.
Preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB), Iuliu Stocklosa, a avut o întrevedere cu Annamammet Annayev, ambasadorul extraordinar şi plenipotenţiar al Turkmenistanului în România, prilej cu care acesta a propus organizarea unui eveniment dedicat prezentării potenţialului sectorului energetic din ţara sa şi posibilităţilor de cooperare bilaterală în domeniu.
Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) va suplimenta cu 20 milioane de lei bugetul alocat persoanelor fizice în cadrul Programului Rabla Plus, în condiţiile în care cele 200 de milioane de lei alocate iniţial au fost epuizate în două luni, a anunţat, joi, Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM).
Înmatriculările de autoturisme în Europa au crescut puternic în luna mai, pentru a treia lună consecutiv, arată datele publicate joi de Asociaţia Constructorilor Europeni de Automobile (ACEA), în condiţiile în care vânzările de automobile pe continent au continuat să îşi revină după nivelul extrem de scăzut înregistrat în primăvara anului trecut, informează Reuters.
Contacteaza-ne!
Trimite un email