€ 4.9495   USD 0.4873   
Home Login
Implementarea primei faze a proiectului trenului metropolitan presupune investiţii de 600 de milioane de euro, dintre care 400 pentru trenuri, a declarat miercuri Ştefan Roşeanu, reprezentant al Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti - Ilfov (ADITPBI).
Mastercard a anunţat lansarea Sustainability Innovation Lab, pentru dezvoltarea portofoliului de produse şi soluţii digitale eco-friendly al companiei, a anunţat miercuri compania.
Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care compania Agroind Cauaceu S.
Trei proiecte din comunitate, care susţin calitatea aerului şi a spaţiilor verzi din Bucureşti, vor primi finanţare de 300.
Enel Finance International N.V., compania financiară controlată de Enel S.
Impact Developer & Contractor (IMP) înfiinţează departamentul de ESG ("Environmental, Social and Corporate Governance") în cadrul structurii organizatorice, a anunţat miercuri compania.
Garanti BBVA, parte a Grupului Garanti  BBVA România, unul dintre cele mai dinamice grupuri financiare de pe piața locală, a acordat un credit de investiții pentru finanƫarea reconfigurării și renovării noului campus Olga Gudynn  International School din  Pipera, care găzduiește, începând din acest an, elevii de clasele 1-12, în săli dotate cu echipamente și tehnologie de ultimă generație.
MASTERBUILD – General Contractor & Developer anunță începerea lucrărilor de construcție la noul Centru de Cercetare în Tehnologii Verzi Aerospațiale – “TGA Technologies for Green Aviation” de la Craiova, o investiție de peste 17 milioane EUR co-finanțată prin Fondul European de Dezvoltare Regională, coordonată de I.
Black Sea Oil & Gas (BSOG) a finalizat instalarea platformei de producţie gaze naturale Ana, la aproximativ 120 de kilometri în largul Mării Negre, a anunţat compania, într-un comunicat transmis, miercuri, AGERPRES.
 Investitorul instituţional pe termen lung Evergent a înregistrat un profit de 8,6 milioane de lei, în iunie, după vânzarea a jumătate din pachetul SN Nuclearelectrica şi încasarea dividendelor pe întreaga poziţie.
Contacteaza-ne!
Trimite un email