€ 4.9761   USD 0.1179   
Home Login
JT Grup Oil S.A., companie ce activează pe piața distribuției de carburanți și dezvoltatorul celui mai nou terminal privat de produse petroliere din România în portul Constanța, va pune la dispoziția publicului spre subscriere, printr-o Ofertă Publică Inițială (IPO), un număr de 10.
TUD Group, unul dintre cele mai mari grupuri de companii independente locale de consultanță financiară, soluții informatice și consultanță tehnică, a asistat Primăria Sectorului 6 în obținerea unei grant pentru construcția unui spital nou.
Poşta Română a lansat miercuri un portal imobiliar prin intermediul căruia 500 de proprietăţi vor fi scoase la închiriere, a anunţat directorul general al operatorului poştal de stat, Valentin Ştefan, într-o conferinţă de presă.
Tranzacţia prin care Engie România vrea să preia producătorul de energie electrică din surse regenerabile, EP Wind Project (ROM) Six, a fost autorizată de Consiliul Concurenţei.
Compania aeriană flydubai deschide un birou în clădirea Eminescu Offices din centrul Bucureștiului, tranzacție întermediată de compania de consultanță imobiliară Cushman & Wakefield Echinox.
Începând de astăzi, denkstatt devine parte a rețelei EY în România, precum și în Austria, Bulgaria, Ungaria și Slovacia.
Adnumus, companie românească de consultanță M&A cu experiență internațională, a intermediat cu succes achiziția Vertical Digital și Sons of Coding, companii de software cu sediul în Oradea și Timișoara, de către Eleco plc (LSE:ELCO), furnizor specializat de software listat pe piața Alternative Investment Market a London Stock Exchange.
Stratulat Albulescu (SAA) a acordat asistenta juridica fondatorilor CODA Intelligence, societate romaneasca specializata in solutii de securitate cibernetica, cu privire la achizitia acesteia de catre PDQ, companie internationala de management IT.
Compania producătoare de anvelope Michelin va muta la fabrica sa din Zalău, până la finalul acestui an, o parte din producţia realizată în prezent la Olsztyn, în Polonia, restul producţiei fiind relocate în Spania şi Italia.
Sameday, operatorul economic care a introdus livrarea în easybox în piaţa din România, anunţă intenţia de a prelua firma de curierat rapid Sprinter din Ungaria, astfel încât să îşi extindă infrastructura out of home din ţara vecină cu 60% prin preluarea celor 450 de puncte de livrare deţinute de compania maghiară, precum şi capacitatea de livrare home delivery.
Contacteaza-ne!
Trimite un email