€ 4.9700   USD 0.1114   
Home Login
Banca Europeană de Investiţii (BEI) acordă dezvoltatorului belgian Warehouses De Pauw (WDP), care construieşte şi închiriază spaţii logistice în Europa, un împrumut în valoare de 250 milioane euro pentru a instala panouri solare pe acoperişuri şi pentru a mări numărul de staţii de încărcare a vehiculelor electrice pentru chiriaşi.
Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Cramele Recaş SA intenţionează să preia compania Tenuta Odobeşti SRL, alături de Mosconi Fabrizio, a anunţat, vineri, instituţia.
Advent a angajat consultanții Goldman Sachs și PJT Partners pentru a explora opțiuni pentru compania farmaceutică Zentiva, potrivit unor surse familiare cu situația.
RTPR a acordat asistență juridică pe legea română în legătură cu achiziția de către Aramco a unui pachet de 10% în HORSE Powertrain Limited, noua companie globală producător de motoare, fondată de Renault Group, Zhejiang Geely Holding Group și Geely Automobile Holdings Limited.
Banca Europeană pentru Investiţii (BEI) a semnat cu Patria Bank un contract pentru acordarea unei finanţări în valoare de 25 de milioane de euro, în cadrul programului Multiple Beneficiary Intermediated Loan (MBIL).
Kinstellar a consiliat din nou Globalworth, principalul investitor de birouri din Europa Centrală și de Est, cu poziții de top în România și Polonia, listat pe AIM, cu privire la vânzarea unui portofoliu logistic, de data aceasta către cumpărătorul WDP (Warehouses De Pauw).
Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Premier Energy PLC, Cipru, intenţionează să preia producătorul de energie eoliană Eolica Dobrogea One SA, a anunţat, miercuri, autoritatea de concurenţă.
Compania spaniolă Ingineria Especializada Obra Civil e Industrial a câştigat contractul pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate necesar construcţiei ultimului lot al drumului de mare viteză Caransebeş - Lugoj, în lungime de 50 de kilometri.
CTP, cel mai mare dezvoltator, proprietar și administrator de spații industriale și logistice listat din Europa, după suprafaţa închiriabilă (GLA), anunță că LPP, unul dintre retailerii de modă cu cea mai rapidă creștere din Europa Centrală, se mută într-o nouă unitate de e-commerce la CTPark Bucharest West.
CEC Bank a acordat o facilitate de credit de 112,6 milioane de lei pentru dezvoltarea proiectului Spitalul Oncologic Medex, inaugurat recent în Sângeorgiu de Mureş, a anunţat banca, într-un comunicat.
Contacteaza-ne!
Trimite un email