€ 4.9575   USD 0.1251   
Home Login
Noua finantare sprijina continuarea programului de dezvoltare durabila si implementarea investitiilor strategice in solutii avansate din punct de vedere tehnologic in domeniul eficientei energetice si a materiilor prime, precum si cresterea eficientei productiei si a logisticii.
RTPR a asistat fondul de private equity Innova Capital cu privire la achiziția unui pachet majoritar în Grupul NETOPIA, unul dintre cei mai cunoscuți procesatori de plăți electronice din România.
Casa de avocatură Stratulat Albulescu a acordat asistență juridică grupului american Encora cu privire la achiziția companiei locale de inginerie software Softelligence.
Ministerul Finanţelor a preluat Fondul de Garantare a Creditului Rural prin intermediul CEC Bank, care a achiziţionat participaţiile BRD Groupe Societe Generale, BCR şi Raiffeisen Bank la Fond, a anunţat, vineri, ministrul Finanţelor, Adrian Câciu, la dezbaterea "Soluţii de garantare financiară - Retrospectivă şi perspectivă 2023-2024".
Tranzacţia prin care Grupul PPC preia activele Enel din România rămâne în grafic pentru a se finaliza în al treilea trimestru al anului, potrivit unui comunicat al companiei.
Alstom va furniza pentru Cluj-Napoca un sistem integrat de metrou, în urma semnării, joi, a contractului cu Primăria Cluj-Napoca pentru construcţia liniei 1 de metrou din acest oraş, conform unui comunicat remis spre difuzare.
Lödige Industries, furnizor de top al sistemelor logistice, își extinde semnificativ capacitățile de producție din Brașov, România.
Țuca Zbârcea & Asociații a asistat clubul format din Banca Transilvania, în calitate de aranjor și finanțator, și OTP Bank România, în calitate de finanțator, în acordarea unor facilități de credit în valoare de 30,5 milioane RON și 26,7 milioane EUR către grupul Holde Agri Invest.
Wolf Theiss a acţionat în calitate de consultant juridic pentru Banca Comercială Română S.
Dr. Max România continuă să îşi întărească poziţia în piaţă, prin achiziţionarea farmaciilor Gedeon Richter şi a distribuitorului Pharmafarm, ajungând astfel la peste 850 de farmacii în România, informează un comunicat de presă remis spre publicare.
Contacteaza-ne!
Trimite un email