€ 4.9677   USD 0.1253   
Home Login
Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei (CEB) şi Patria Credit IFN au semnat un acord de împrumut în valoare de 10 milioane de euro, susţinut de programul de garantare InvestEU, pentru a promova micii fermieri şi întreprinderile rurale, care se confruntă adesea cu un acces limitat la servicii financiare făcând parte din comunităţi insuficient deservite financiar în România.
Hidroelectrica a semnat astăzi contractul cadru pentru transferul de afacere de la Uzina Constructoare de Mașini Reșița (UCMR), către companie.
Firma internațională de avocatură CMS a asistat L&C Properties, parte a M Core, unul dintre cei mai mari deținători de proprietăți comerciale din Marea Britanie, care dispune de un portofoliu combinat de active evaluat la peste 6 miliarde de euro, cu privire la cea mai mare investiție a M Core până la data curentă - achiziția a 25 de parcuri de retail în valoare de aproape 219 milioane de euro.
Omniasig este compania care asigură, prin intermediul unei poliţe de tip Casco, toate riscurile, răspundere faţă de terţi şi accidente persoane (echipaj & pasageri) cele patru noi elicoptere tip Sikorsky S-70 Black Hawk, două de uscat şi două de mare, ale Inspectoratului General de Aviaţie al Ministerului de Interne.
Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care Safety Broker de Asigurare intenţionează să preia activitatea de intermediere în asigurări realizată de Globasig Broker de Asigurare - Reasigurare în România.
Vlasceanu & Partners a acordat asistența juridica pentru Ratesti Solar Plant, societate detinuta de grupul Econergy si grupul Nofar, în vederea obtinerii unei facilitate de credit in valoare de 60 de milioane de euro de la Raiffeisen Bank International si Raiffeisen Bank Romania pentru a finanta o parte din proiectul sau de energie regenerabila cu  o capacitate de 155 MW de la Ratești, Romania, dintr-un cost total al investitiei de 102 milioane EUR.
GNP Guia Naghi and Partners a asistat ambele părți implicate în tranzacție cu privire la transferul unui pachet majoritar de participații în Next Energy Distribution, de la familia Toma, către CIS Gaz.
Vlasceanu & Partners a acordat consultanta Alive Capital pentru achizitionarea Da Vinci New Project, o companie de proiect care detine o centrala fotovoltaica de aproximativ 23 MW in localitatea Nanov, județul Teleorman.
Consiliul Concurenței analizează tranzacția prin care Safety Broker de Asigurare S.
KAEFER Shipbuilding Contracting, jucător proeminent în industria marină și sectorul energetic din Romania, devine FRANCU Romania după achiziția completă a companiei de către Cătălin Frâncu, unul dintre pofesioniștii care, în 2009, a pus bazele operațiunilor grupului german KAEFER în România.
Contacteaza-ne!
Trimite un email