€ 4.9250   USD 0.4771   
Home Login
Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a declarat, vineri, în judeţul Mureş, că lotul Târgu Mureş - Ungheni din Autostrada Transilvania, care însumează 9,2 kilometri, dintre care 4,5 kilometri de autostradă şi 4,7 kilometri de drum de legătură, se va finaliza în acest an.
Compania Strabag SRL a câştigat contractul pentru execuţia drumului de legătură între Centura Oradea şi A3 Biharia, cu o ofertă în valoare de 545,9 milioane de lei fără TVA, informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).
Andreas Lier, CEO BASF Romania, a fost ales de către Consiliul Director al AHK România, în urma Adunării Generale a Membrilor AHK România care anul acesta s-a desfășurat online, în fruntea celei mai mari Asociaţii bilaterale din România.
Distribuţie Energie Electrică Romania (DEER), parte a Grupului Electrica, derulează investiţii de aproximativ 340 de milioane de lei, cofinanţate din fonduri europene, potrivit unui comunicat al companiei, remis, vineri, AGERPRES.
Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care grupul Celox preia Via Trend, prin intermediul companiei Via Trend Ready Meals, potrivit unui comunicat al autorităţii de concurenţă.
Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor Societăţii Naţionale Industria Optică Română SA (IOR) a aprobat în data de 15 iunie propunerile transmise de către Ministerul Economiei prin care au fost schimbaţi membrii Consiliului de Administraţie, conform unui comunicat al Ministerului.
Hidroelectrica a semnat joi contractul de achiziţie sectorial pentru modernizarea instalaţiilor electrice aferente echipamentelor hidromecanice şi instalaţia de acţionare hidraulică aferentă barajului deversor Porţile de Fier I.
Wolf Theiss a asistat cu succes Glovoapp23, SL („Glovo”), unul dintre cei mai importanți jucători la nivel global din industria livratorilor, în achiziția multijurisdicțională de 170 milioane EUR a operațiunilor Delivery Hero în România, Croația, Serbia, Bulgaria, Muntenegru și Bosnia-Herțegovina.
Wolf Theiss a acordat asistență juridică Băncii Comerciale Române SA în cadrul emisiunii de obligațiuni în valoare de 1 miliard de lei, cupon de 3,9%, în baza programului său de tip multi issuer EMTN.
Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului (MEAT) a admis cinci oferte de parteneriat din 11 depuse de instituţiile de credit interesate de implementarea schemei de ajutor de stat în domeniul turismului, alimentaţiei publice şi organizării de evenimente, a anunţat, joi, ministerul.
Contacteaza-ne!
Trimite un email