€ 4.9495   USD 0.4873   
Home Login
Catinca Daria Anghel a luat în calcul posibilitatea de a da admitere la Facultatea de Drept încă din clasa a X-a.
Rareș Rusu a decis să se îndrepte către o facultate de drept spre finalul liceului, atunci când, sub imperativul apăsătorului îndemn „alege-ți drumul în viață”, a conștientizat că indiferent de alegerea făcută există riscul unui compromis, nefiind încă la vârsta la care decizia să fie una foarte bine argumentată.
Universitatea din Bucureşti propune candidaţilor cinci noi programe de licenţă şi master pentru admiterea de toamnă, care are loc în perioada 1-20 septembrie 2021, informează un comunicat de presă al instituţiei de învăţământ superior.
Oana Alexandra Chivu face parte din generația tinerilor care au dat admitere la facultate în perioada în care pandemia atinsese un nivel maxim, iar lumea era supusă unor restricții majore pentru evitarea creșterii și mai mult a numărului celor infectați cu SARS CoV-2.
Ioana Adelina Ralea a avut posibilitatea de a experimenta viața de student și înainte de pandemie și în perioada în care învățământul s-a mutat în totalitate de mediul online.
Maria Iris Manea a ales să dea admitere la Drept pentru că așa a simțit.
Facultatea de Drept din cadrul Universității din București a rămas printre puținele instituții de învățământ superior din România care mai organizează examen de admitere.
Brândușa Andreea Enișor a început liceul cu gândul de a da admitere la Medicină și l-a absolvit pregătindu-se pentru Facultatea de Drept.
Tinerii care și-au propus o carieră în domeniul juridic fac deja demersurile pentru admiterea în cadrul unei facultăți de drept.
Roxana Gabriela Tudorescu a susținut examenul de admitere la Facultatea de Drept din cadrul Universității din București, în 2020, în plină pandemie.
Contacteaza-ne!
Trimite un email