€ 4.9250   USD 0.4771   
Home Login
Arina-Maria Cătălinoiu se prezintă ca fiind o persoană optimistă și ambițioasă.
Bianca-Elena Bănățeanu și-a început viața de student în pandemie, fiind obligată să se adapteze conjucturii actuale.
Continuăm seria articolelor care îi are în prim-plan pe tinerii care au reușit performanța de a intra printre primii la Facultatea de Drept din cadrul Universității din București.
BizLawyer a stat de vorbă cu tinerii care, în ultimii ani, au reușit să intre printre primii la Facultatea de Drept din cadrul Universității din București.
Ne aflăm într-un moment de cotitură. Obiectivele Dezvoltării Sustenabile la nivel global au stabilit cadrul de acțiune si viziunea pentru viitor, iar noi toți suntem responsabili să ne unim forțele și să acționăm acum pentru realizarea acesteia.
Un număr de 7.865 de locuri bugetate vor fi scoase la concurs de cele 19 facultăţi ale Universităţii din Bucureşti pentru studii de licenţă şi master pentru candidaţii la admiterea 2021.
Universităţi din Europa îşi vor prezenta oferta educaţională în prima jumătate a lunii iunie în cadrul World Education Fair, care va fi organizat în Constanţa, Galaţi, Bucureşti, Timişoara şi Iaşi, informează un comunicat de presă al organizatorilor.
Eurodeputaţii au adoptat marţi programul Erasmus+ pentru perioada 2021-2027.
Proiectul Pactul Pentru Muncă (PPM) continuă într-o formă menită să susţină implementarea măsurilor de stimulare a pieţei forţei de muncă identificate de-a lungul celor doi ani de dezbateri cu mediul de afaceri, a anunţat joi Confederaţia Naţională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF).
Proiectele echipelor Universităţii Aurel Vlaicu din Arad, Universităţii din Piteşti şi Universităţii "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi au fost desemnate câştigătoare ale concursului de promovare a educaţiei financiare de către studenţi "Idei de Viitor", organizat de Institutul de Studii Financiare.
Contacteaza-ne!
Trimite un email