€ 4.9677   USD 0.1253   
Home Login
Schoenherr și Asociații SCA a cooptat, toamna aceasta, patru avocați stagiari, care s-au alăturat echipelor de dreptul UE și dreptul concurenței, financiar-bancar, respectiv litigii și arbitraje.
Sistemul educațional din România trece prin schimbări profunde ca urmare a adoptării noii legislații din domeniul învățământului.
Reff & Asociații | Deloitte Legal lansează o nouă ediție a proiectului educațional „Law Is Awesome!”, conceput special pentru studenții facultăților de drept din anul III de studiu, care doresc să afle ce presupune, în mod concret, practicarea avocaturii și consultanței de afaceri.
FINS, singurul serviciu financiar din Europa Centrală și de Est care oferă credite special gândite pentru tinerii care vor să studieze în străinătate, lansează rezultatele unui sondaj care răspunde la întrebarea „Cât de pregătit(ă) financiar ești să studiezi în străinătate?” „În 2019, când am lansat FINS, am pornit cu obiectivul de a oferi soluția la o problemă pe care am remarcat-o în discuțiile cu tinerii care aplicau să studieze în străinătate - peste 40% dintre aceștia renunțau să plece din cauza obstacolelor financiare.
Schoenherr și Asociații SCA îi invită pe studenții în anul de studii al II-lea și al III-lea la facultățile de Drept ale universităților din România să se înscrie la concursul de eseuri „law, sweet law‟.
Facultatea de Drept a Universității din București vine în întâmpinarea candidaților cu cel mai amplu domeniu de master din România și din istoria învățământului juridic superior românesc.
Tinerii care urmăresc o carieră în domeniul juridic se pregătesc pentru admiterea la una dintre puținele instituții de învățământ superior din țară care continuă să mențină examenul în selectarea candidaților care vor urma programul de licență.
Tinerii care vor o carieră profesională de succes în Drept se pregătesc pentru admiterea la una dintre cele mai bune instituții de învățământ din România: Facultatea de Drept a Universității din București.
În perioada martie – aprilie 2023, casa de avocatură Filip & Company a organizat, în colaborare cu Asociația Studenților în Drept, Concursul de Procese Simulate de Drept Civil dedicat studenților din anul II din cadrul Facultății de Drept din cadrul Universității din București.
Facultatea de Drept din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti a anunţat, luni, lansarea, în premieră naţională, a programului postuniversitar "Dreptul bancar şi al noilor tehnologii".
Contacteaza-ne!
Trimite un email