€ 4.9763   USD 0.1183   
Home Login
Sistemul de trasabilitate a masei lemnoase, SUMAL, funcţionează în parametrii la care a fost proiectat, iar în curând exploatările ilegale de masă lemnoasă vor fi urmărite din satelit, a declarat, marţi, ministrul Mediului, Mircea Fechet.
ANAF a realizat anul trecut aproximativ 87.000 de controale fiscale, 21.
În data de 10 aprilie 2024, în Monitorul Oficial al României nr.
România are iniţiative bune de multe ori, însă ceea ce ne lipseşte este consecvenţa, a declarat, marţi, la evenimentul Digital Innovation Summit Bucharest 2024, preşedintele Consiliului Concurenţei, Bogdan Chiriţoiu.
Inteligența Artificială Generativă (GenAI) va schimba semnificativ modelele de afaceri, va intensifica concurența pe piață și va necesita abilități noi pentru cei mai mulți angajați.
Românii pot investi, începând de luni, 15 aprilie, în titlurile de stat Tezaur, cu maturităţi de 1 şi 3 ani, cu dobânzi anuale de 6% şi, respectiv, 6,85%, potrivit unui comunicat de presă al Ministerului de Finanţe, remis vineri AGERPRES.
România va avea în scurt timp o strategie naţională de educaţie financiară aprobată la nivel guvernamental, a declarat, joi, Bogdan Neacşu, preşedintele Asociaţiei Române a Băncilor, la cea de-a doua ediţie a Forumului educaţiei financiare cu tema "Siguranţa digitală a utlizatorilor de produse şi servicii financiare".
Inflaţia anuală la alimente este de doar 2,81%, aproape de 3 ori mai mică decât inflaţia generală şi de aproape 10 ori mai mică decât în martie 2023, iar din analiza structurii acesteia rezultă că influenţele s-au mutat din zona produselor alimentare înspre servicii şi mărfuri nealimentare, afirmă ministrul Investiţiilor şi proiectelor Europene, Adrian Câciu.
România se află în mijlocul unei revoluţii verzi şi sunt pregătite o mulţime de linii de finanţare pentru investiţii în regenerabile, dar acestea trebuie dublate de investiţii în capacităţi de stocare, a declarat, joi, ministrul Energiei, Sebastian Burduja, la deschiderea Târgului Green Energy Expo & Romenvirotec, de la Romexpo "România se află în mijlocul unei revoluţii verzi şi acesta este un lucru bun, pentru că în această direcţie se îndreaptă Uniunea Europeană şi lumea întreagă.
Implementarea tehnologiei în domeniul financiar vine la pachet cu avantaje, dar şi cu un eşafodaj al riscurilor extrem de eterogene, a afirmat, joi, preşedintele Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), Alexandru Petrescu, la cea de-a doua ediţie a Forumului educaţiei financiare cu tema "Siguranţa digitală a utlizatorilor de produse şi servicii financiare".
Contacteaza-ne!
Trimite un email