€ 4.9250   USD 0.4771   
Home Login
Pieţele pentru ziua următoare din România, Ungaria, Cehia şi Slovacia sunt acum integrate în cea pan-europeană de energie electrică, potrivit unui comunicat al Transelectrica, remis, vineri, AGERPRES.
Agenţia Naţională de Administrare Fiscală susţine, în contextul protestului transportatorilor şi declaraţiilor făcute de reprezentanţii acestora, că respectă prevederile legale în vigoare şi acţionează, permanent, cu bună credinţă, respectând drepturile contribuabilului în fiecare procedură de administrare a creanţelor fiscale.
Premierul Florin Cîţu a declarat vineri, la Deveselu, întrebat despre creşterile de preţuri, că puterea de cumpărare a crescut.
Probabilitatea ca Banca Naţională a României (BNR) să majoreze rata dobânzii de politică monetară încă de la sfârşitul acestui an este în creştere, dar această decizie depinde în primul rând de contextul internaţional şi în al doilea rând de evoluţia sectorului inflaţionist, este de părere Andrei Rădulescu, director analiză macroeconomică la Banca Transilvania.
Un număr de 49 de emisiuni de obligaţiuni au fost tranzacţionate în ultimii trei ani la Bursa de Valori Bucureşti, ceea ce a însemnat 2,7 miliarde de euro ridicaţi prin piaţă, a declarat, vineri, preşedintele Bursei de Valori Bucureşti, Radu Hanga.
Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a declarat vineri, în staţiunea Băile Harghita, că într-o oră şi jumătate au fost epuizate fondurile pentru etapa a treia programului Rabla pentru electrocasnice, interesul beneficiarilor fiind unul deosebit.
Bursa de Valori Bucureşti vrea să-şi dubleze în următorii doi ani veniturile din vânzarea de date, care se situează acum la 6% din veniturile totale, şi îşi construieşte o mică echipă în această zonă, pentru a-şi extinde business-ul acolo, a declarat, vineri, preşedintele BVB, Radu Hanga.
Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a declarat, vineri, că deja Programul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) se derulează concret, iar unul dintre exemple este un lot al Autostrăzii Transilvania, pe care l-a vizitat.
România are şanse foarte mari ca până la finele acestui deceniu să depăşească alte trei ţări şi să se poziţioneze în top 10 economii din Uniunea Europeană din perspectiva PIB-ului nominal, consideră Andrei Rădulescu, director analiză macroeconomică la Banca Transilvania.
Ar fi de dorit ca Banca Centrală Europeană să reducă curând stimulentele de urgenţă şi să nu transfere flexibilitatea extraordinară a măsurilor sale de luptă contra crizei spre instrumentele sale standard, a afirmat Jens Weidmann, preşedintele Băncii Centrale a Germaniei (Bundesbank), într-un interviu acordat publicaţiei financiare Handelsblatt, transmite Reuters.
Contacteaza-ne!
Trimite un email