€ 4.9700   USD 0.1114   
Home Login
În domeniul dinamic al forței de muncă, căutarea echilibrului între viața profesională și cea personală a condus la noi forme de organizare a programului de muncă care să corespundă nevoilor moderne, atât ale angajatorilor, cât și ale salariaților.
La data de 26 iunie 2024, Consiliul Concurenței (în continuare „CC”) a anunțat că a efectuat o inspecție inopinată în contextul unei investigații privind presupusa exploatare a poziției superioare de negociere de către o companie activă în furnizarea de oxigen medicinal lichid.
Importatorii UE de mărfuri pentru care trebuie calculată și plătită taxa CBAM trebuie să-și pregătească cea de a patra raportare privind emisiile de carbon utilizând date reale, obținute de la furnizorii cu care lucrează.
Consorţiul format din două companii americane, una italiană şi una canadiană urmează să depună o ofertă pentru cel mai important contract privind proiectul Unităţilor 3 şi 4 de la Cernavodă, negocierile cu Nuclearelectrica urmând să se încheie în septembrie şi în octombrie să fie semnat contractul, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, ministrul Energiei, Sebastian Burduja.
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi că toate modificările de natură fiscală vor trebui să fie supuse consultării publice şi să obţină acordul mediului privat şi al societăţii civile, înainte să ajungă în Guvern.
În ultimii ani, parcurile industriale au devenit pentru comunitățile locale unul dintre cele mai eficiente instrumente de dezvoltare economică și socială.
România va avea, în următorii trei, până la cinci ani, cu 10.
Mai mult de jumătate dintre cele 66 de reforme cuprinse în Planul de Redresare şi Rezilienţă al României (PNRR) sunt îndeplinite şi alte 23 de reforme sunt în curs de îndeplinire, a anunţat, miercuri, ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Adrian Câciu.
Obiective-cheie la nivelul UE în contextul Directivei Revizuite privind performanța energetică a clădirilor La 12 aprilie 2024, Consiliul Uniunii Europene a adoptat textul revizuit al Directivei 2010/31/UE privind performanța energetică a clădirilor („Directiva Revizuită”).
Următoarea fază a studiilor de inginerie specifice amplasamentului pentru proiectul reactoarelor modulare mici de la Doiceşti va fi lansată miercuri, această sursă de energie fără emisii de carbon urmând să contribuie la eliminarea treptată a activelor pe cărbune din România şi o va poziţiona drept un potenţial centru al lanţului de distribuţie SMR, a declarat, marţi, Jennifer Granholm, secretar al Energiei, Departamentul de Energie al SUA, la Forumul de Afaceri al Parteneriatului pentru Cooperare Transatlantică în Energie şi Climă.
Contacteaza-ne!
Trimite un email