€ 4.9763   USD 0.1177   
Home Login
Voinescu Lawyers a încheiat o alianță cu Studio legale asociato Martinez & Novebaci din Milano. Casa de avocați a deschis și un birou la Paris

02 Martie 2020   |   BizLawyer

Scopul urmărit prin această asociere cu Martinez & Novebaci din Milano este de a crea, împreună cu partenerii italieni, sinergii reciproc avantajoase atât pe piața juridică din Romania, cât și din Italia.

Voinescu Lawyers anunță semnarea, începând cu luna ianuarie a acestui an, a unui parteneriat cu Studio legale asociato Martinez & Novebaci, una dintre cele mai reputate societăți de avocați din Italia, având sediul principal la Milano și sedii secundare și parteneriate în Europa, Orientul Mijlociu și SUA. 

Gabriel Voinescu, avocat asociat: „Scopul urmărit prin această asociere cu Martinez & Novebaci din Milano este de a crea, împreună cu partenerii noștri italieni, sinergii reciproc avantajoase atât pe piața juridică din Romania, cât și din Italia. Credem cu tărie în potențialul acestui parteneriat și ne întărim, astfel, practica axată pe clienții corporate italieni care sunt prezenți în România, dar și pe cei care vor să exploreze potențialul pieței românești. Vom beneficia, în dezvoltarea acestui potențial, și de suportul colegului nostru, Daniel Urdoi, of Counsel în cadrul biroului nostru din București, dar și responsabil al biroului din Maastricht, cu o experiență de peste 5 ani ca avocat coordonator al unui reputat birou italian din România.”

Timeea Ciudin, avocat asociat: „Într-o notă ușor vizionară, excelența în complexele și variatele domenii ale dreptului reprezintă un deziderat care nu mai poate fi atins de societățile de avocatură care își limitează activitatea la jurisdicția națională. Tocmai de aceea, o astfel de asociere cu societatea de avocați Martinez & Novebaci constituie încă un pas în parcursul nostru către excelență, pe care ni l-am asumat alături de remarcabilul nostru coleg, Daniel Urdoi”.

În același timp, biroul local anunță, tot din ianuarie 2020, și deschiderea unui birou la Paris, având în vedere apartenența, cu drept deplin de practică în Baroul din Paris, a avocatului asociat Gabriel Voinescu.

Echipa pluridisciplinară Voinescu Lawyers a fost fondată ca urmare a unei scindări din cadrul unei firme de prestigiu la nivel international și este constituită din avocați cu specializări diverse și complementare, dar al căror punct de convergență este excelența.

Societatea este coordonată de avocați cu o vastă experiență profesională în România și Franța (Baroul din Paris), dar și cu o înaltă pregătire academică la universități de prestigiu internațional, precum Paris I Pantheon – Sorbona, Universitatea din Londra sau Universitatea Aix-Marseille III.
Contacteaza-ne!
Trimite un email