€ 4.9764   USD 0.1175   
Home Login
Prof. univ. dr. Răzvan Dincă a primit un nou mandat la conducerea Facultății de Drept din cadrul Universității din București. Cu cine face echipă

27 Februarie 2024   |   BizLawyer

Noul mandat are o durată de cinci ani.

Senatul Universității din București a decis validarea, pe 21 februarie 2024, a prof. univ. dr. Răzvan Dincă în funcția de Decan al Facultății de Drept a Universității din București, pentru un nou mandat, având o durată de cinci ani.

De asemenea, joi, 22 februarie, decanul instituției a semnat deciziile de numire a prodecanilor pentru acest mandat. Funcțiile sunt deținute de conf. univ. dr. habil. Andra-Roxana Trandafir, prodecan al Facultății de Drept și în perioada 2016-2024; conf. univ. dr. Daniela-Anca Deteșeanu, prodecan al Facultății de Drept și în perioada 2015-2024 și conf. univ. dr. Paul Pop; lector univ. dr. Dragoș Costescu și lector univ. dr. Cristian Paziuc.

„Menționăm că în luna octombrie 2023 au avut loc alegerile la nivelul departamentelor Facultății, fiind ales domnul conf. univ. dr. Alexandru-Sorin Ciobanu în calitate de Director al Departamentului de Drept Public și realeși domnii conf. univ. dr. Doru Trăilă - Director al Departamentului de Drept Privat și conf. univ. dr. Cristian Mitrache - Director al Departamentului de Drept Penal.
Noua echipă de conducere a Facultății de Drept adresează mulțumiri domnului Prof. univ. dr. Radu Rizoiu, prodecan al Facultății de Drept în perioada 2020-2024, pentru toată activitatea desfășurată în sprijinul Facultății. Totodată, conducerea Facultății de Drept le urează succes domnului conf. univ. dr. Claudiu-Paul Buglea (prodecan al Facultății de Drept în perioada 2008-2019), reales Președintele Senatului Universității din București în luna noiembrie 2023, pentru un al doilea mandat, precum și doamnei Conf. univ. dr. Ana-Maria Vlăsceanu, numită Prorector al Universității din București în luna decembrie 2023”, transmite Facultatea de Drept.

Contacteaza-ne!
Trimite un email