ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Andreea Bende, promovată în calitate de Partener în cadrul NNDKP IP

14 Ianuarie 2019   |   Bogdan Alexandru

Andreea are o prezență activă în organizații recunoscute la nivel mondial, precum INTA, ECTA sau Marques, și este membru al Camerei Naționale a Consilierilor în Proprietate Industrială din România (începând din anul 2008).

Andreea Bende, Partener în cadrul NNDKP IP

 
 
Divizia de Proprietate Intelectuală a Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP Consiliere in Proprietate Intelectuala SRL) a anunțat astăzi promovarea Andreei Bende în structura parteneriatului. Astfel, începând cu 1 ianuarie 2019, Andreea devine cel de-al treilea partener la diviziei, alături de Ana-Maria Baciu, coordonator și Cosmina Simion.

Andreea Bende s-a alăturat  NNDKP Consiliere in Proprietate Intelectuala SRL de mai bine de 14 ani, iar evoluția sa profesională și ascensiunea ei către cea mai înaltă treaptă ierarhică spun o poveste despre tenacitate, ambiție, loialitate și foarte multă muncă: ea și-a început cariera în proprietate intelectuală ca paralegal în cadrul departamentului de IP, dar pasiunea pentru acest domeniu a făcut-o să își dorească mai mult. Astfel, pentru Andreea a urmat o perioadă intensă de specializare în domeniul proprietății intelectuale, în tot acest timp fiind implicată într-o număr semnificativ de proiecte, de la cele mai simple până la cele ce au necesitat un grad de sofisticare din ce în ce mai pregnant.


Astăzi, Andreea este un consultant în proprietate intelectuală ce acordă asistență în legătură cu înregistrarea, administrarea și protecția drepturilor de proprietate intelectuală și în materie de contencios, cu accent pe drepturi de marcă și design, în diferite industrii (cu precădere în industria tutunului, FMCG, farmaceutică, media, telecom și automotive). De asemenea, Andreea are o prezență activă în organizații recunoscute la nivel mondial, precum INTA, ECTA sau Marques, și este membru al Camerei Naționale a Consilierilor în Proprietate Industrială din România (începând din anul 2008).

De-a lungul carierei sale, Andreea a administrat portofoliile de proprietate intelectuală ale unor companii de top de pe piaţa din România şi de pe plan internaţional şi a gestionat aspectele ce vizează protecţia drepturilor de proprietate intelectuală în cadrul unor proiecte de  anvergură, cum este, spre exemplu, procesul de re-branding mondial al Bitdefender.  De asemenea, Andreea are o rată de succes de 90% în procedurile administrative pe care le-a tratat sau le-a coordonat în fața autorității naționale sau în fața EUIPO.

"Promovarea Andreei ca Partener al diviziei de IP a NNDKP a fost o decizie firească și o recunoaștere a abilităților acesteia ca un profesionist de top. Sunt mândră de drumul pe care l-am parcurs împreună și o felicit pentru această recunoaștere a statutului ei în cadrul firmei.  Îi doresc să își aducă contribuția în continuare cu aceeași pasiune și implicare pe care ne-o arată din prima zi când a pășit în biroul NNDKP”, a declarat Ana-Maria Baciu, Partener și coordonator al NNDKP IP.
  
NNDKP Consiliere în Proprietate Intelectuală a fost înființată în anul 2003, iar astăzi este una dintre cele mai reputate și cea mai premiată echipă  din România de către publicațiile specializate în domeniul proprietății intelectuale, fiind  desemnată „Firma  de proprietate intelectuală a anului in  România” la gala premiilor Managing Intellectual Property (MIP) în 2014, 2015, 2016,  2017 și 2018 (singura firmă din România care a  primit această distincție de cinci ori).

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 83 / 4958
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Mihai Mareș, coordonator Mareș Danilescu Mareș, a devenit membru al Academiei Internaționale a Litigatorilor specializați în Infracțiuni Financiare. Colaborare cu profesioniști de top în materie de litigii
Rundă de promovări la Popovici Nițu Stoica & Asociații. Șapte avocați urcă în ierarhia firmei
The Lawyer European Awards 2019: Zamfirescu Racoți & Partners are cea mai bună echipă de litigii din Europa
Mandate complexe și variate în practica de Dreptul muncii de la Bondoc & Asociații. Mihaela Bondoc, Partener: Experiența în a lucra cu echipe pluridisciplinare este importantă când asiști clienții în restructurarea businessului
Dentons lansează “Ghidul de investiții în proiecte de energie regenerabilă in Europa”, ediția 2019
RTPR Allen & Overy își consolidează echipa de litigii. Alexandru Stănoiu se alătură firmei, în poziția de Counsel
Avocații Voinescu Lawyers obțin clasarea pentru una dintre societățile importante din domeniul pazei și protecției
LadyLawyer.ro | Doamnele avocat dețin o pondere importantă în cadrul D&B David și Baias. Portretele unor avocate de succes și lunga listă a proiectelor coordonate
LegiTeam: PeliFilip is looking for an Associate (Finance & Banking )
LegiTeam: VASS Lawyers is looking for Mid-level to Senior Attorney, Corporate & Employment
LadyLawyer.ro | Doamnele avocat de la Mușat & Asociații s-au remarcat în toate ariile de practică și au gestionat proiecte mari, asumându-și standarde de exigență și rigurozitate maxime. ”Profesia modelează persoanele care i se dedică și intensifică anumite trăsături în toți”
Hotărâre definitivă obținută de NICULEASA LAW FIRM în fața ICCJ | Organele fiscale, obligate la plata unor daune interese de 2,8 mil. lei către clientul asistat. Instanța a clarificat și situația transferului administrativ al contribuabilului
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...