ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

KPMG Legal își întărește echipa de litigii prin cooptarea a doi noi avocați cu experiență internațională

16 Decembrie 2019   |   A.D.

”Profilurile Oanei și Dalianei se potrivesc perfect echipei KPMG Legal, expertiza lor în proiecte internaționale fiind esențială pentru practica noastră.”, spune Vlad Peligrad, coordonatorul practicii de litigii a KPMG Legal.

Oana Caloian (stanga), Senior Managing Associate, si Daliana Popa, Senior Associate - KPMG Legal

 
 
Doi avocați de litigii s-au alăturat echipei KPMG Legal Romania (Toncescu și Asociații SPARL), Oana Caloian ca Senior Managing Associate și Daliana Popa ca Senior Associate. În prezent, echipa de litigii a KPMG Legal are în total 8 avocați, din care doi parteneri, patru avocați seniori si doi avocați juniori.

„Recrutarea a doi noi avocați în echipa de litigii a venit ca urmare a dezvoltării activității acestei practici în ultimul an. Obiectivul nostru este să avem o practică de litigii de top și o echipă de avocați de încredere pentru clienții noștri și în acest scop dorim să atragem în echipa noastră avocați cu experiență atât în proiecte locale, cât și internaționale. Profilurile Oanei și Dalianei se potrivesc perfect echipei KPMG Legal, expertiza lor în proiecte internaționale fiind esențială pentru practica noastră.”, spune Vlad Peligrad, coordonatorul practicii de litigii a KPMG Legal.


Oana Caloian are peste 10 ani de experiență în domeniul litigiilor, atât în societăți de avocatură românești, cât și internaționale, dar și într-o societate internațională de inginerie și consultanță tehnică. Oana a reprezentat atât clienți naționali, cât și internaționali în fața instanțelor naționale până la cel mai înalt nivel de jurisdicție, precum și în fața tribunalelor arbitrale in dispute de drept civil, dreptul muncii, drept  fiscal, drept comercial, dreptul construcțiilor, proprietate intelectuală, restructurări și insolvențe.
În colaborările anterioare cu societăți de avocatură renumite, Oana și-a construit o reputație impecabilă datorită calității serviciilor prestate, dedicării și cultivării relațiilor cu clienții, care o recomandă ca fiind ,,partenerul lor de încredere”. Abordarea pragmatică, atenția sporită la detalii și cunoștințele temeinice au ajutat-o pe Oana să gestioneze mandate complexe.

,,Sunt foarte încântată să mă alătur echipei KPMG Legal și să ader la valorile  pe care le promovează. O societate cu servicii integrate răspunde mai bine nevoii clienților de a se adapta la schimbările economice globale care le influențează afacerile. Am convingerea că experiența dobândită în cadrul proiectelor în care am lucrat va contribui la abordarea pe care KPMG o are în ceea ce privește construirea relațiilor durabile cu clienții și îi va ajuta pe aceștia să gestioneze prompt și eficient atât problemele cotidiene, cât și pe cele complexe, strategice. În contextul actual al existenței unei cereri sporite din partea clienților în sensul protejării poziției lor pe piață în momente de criză, concentrarea eforturilor în sensul adoptării unei abordări manageriale care să asigure un control al costurilor, predictibilitate și certitudine pentru clienții noștri a devenit o reală necesitate. În aceste situații, implicarea unei societăți de avocatură cu servicii integrate în planurile de afaceri încă de la început este esențială în înțelegerea obiectivelor comerciale și în anticiparea celor mai bune soluții pentru client. Mai mult, aceste împrejurări facilitează adaptarea strategiei la particularitățile fiecărei situații și aduce un plus de valoare afacerii clientului.”, spune Oana Caloian.

Daliana Popa are doi ani de experiență în societăți de avocatură românești și internaționale și este specializată în litigii civile și comerciale. Practica ei actuală este concentrată, în principal, pe litigii de drept fiscal, comercial, administrativ și insolvență. 
Daliana a oferit asistență în negocieri și în fiecare etapă a procedurii judiciare, de la etapa prealabilă sesizării instanței până la punerea în executare a hotărârilor judecătorești. Daliana a asigurat reprezentarea clienților naționali și internaționali în fața instanțelor de judecată, în litigii privind probleme de fond funciar, insolvență, contencios administrativ și fiscal, drept comercial, drept bancar și recuperări de creanțe. De asemenea, Daliana a fost implicată în proiecte care aveau ca obiect investigații din partea Consiliului Concurenței, controlul concentrărilor economice și transferul de afacere.

,,Mă bucur să fac parte din echipa de litigii a KPMG Legal Romania (Toncescu și Asociații SPRL) și să am ocazia să mă dezvolt pe plan profesional sub îndrumarea unor avocați recunoscuți în acest domeniu. Împărtășind ambiția și aceleași valori ca rețeaua internațională KPMG si beneficiind de know-how-ul unei societăți cu servicii integrate, scopul nostru principal este de a găsi pentru clienții noștri, cele mai bune soluții, adaptate la particularitățile fiecărei spețe.”, spune Daliana Popa.

KPMG Legal (Toncescu și Asociații SPARL) este o societate de avocați tânără, dinamică și inovativă, oferind clienților  servicii juridice specializate si de inalta calitate și având o poziție unică internațională, ca membru al rețelei KPMG Global Legal Services (GLS), compusă din peste 2,400 de avocați în 79 de jurisdicții. Această apartenență la rețeaua internațională permite KPMG Legal accesul la resurse vaste de cunoștințe juridice și de personal, precum și accesul la proiecte multi-jurisdicționale.

În Romania, KPMG Legal oferă toate tipurile de servicii juridice de la drept financiar și bancar, contracte comerciale, drept corporativ, fuziuni & achiziții, litigii și arbitraje locale și internaționale, achiziții publice și PPP, FIDIC, dreptul muncii, dar și IP & IT, tehnologie si GDPR. Echipa KPMG Legal este formată din 26 de avocați din care 6 parteneri: Laura Toncescu, coordonatorul biroului din România, Vlad Peligrad – litigii și arbitraje, achiziții publice, FIDIC, Catalin Oroviceanu – fuziuni & achiziții și contracte comerciale, Nicoleta Mihai – insolvență, restructurare și litigii, Sebastian Olteanu – drept bancar și financiar și Cristiana Fernbach – IP, IT  tehnologie si protecția datelor personale.

KPMG este o rețea globală de servicii profesionale care prestează servicii de Audit, Taxe si Consultanță. KPMG este activă în 153 de țări, având peste 207,000 de angajați în societățile partenere din întreaga lume. Societățile independente din rețeaua KPMG sunt afiliate KPMG International Cooperative ("KPMG International"), entitate elvețiană.
KPMG în România și Moldova operează din 6 birouri localizate în București, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Timișoara și Chișinău.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 1380 / 1697
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Mihai Rotaru, Deputy legal director – head of legal consultancy department - Banca Transilvania: ”În zilele noastre nu prea mai există domenii în care să poți crește un business ignorând latura juridică a afacerii. La modul general, cred că vom vedea din ce în ce mai mulți juriști în ipostaze diferite decât cele uzuale, de tehnicieni ai dreptului, în postura de antreprenori și fondatori în business-uri diverse, în echipe de design thinking, în echipe de dezvoltare produse și aplicații IT și, de ce nu, chiar cumulând toate aceste calități”
MPR|Partners asistă cu succes Verde Magnesium într-un important proiect minier. Trei parteneri în echipa de proiect coordonată de Dana Rădulescu
LegiTeam: Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners recrutează avocat stagiar | Litigii
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează avocați cu experiență | Litigii
LegiTeam: Mitel & Asociații recrutează avocați definitivi pentru Departamentul de Real Estate & Construction
Efervescență în activitatea avocaților specializați în fuziuni și achiziții de la Stratulat Albulescu, cu 15 proiecte de M&A aflate în lucru. Firma a acordat consultanță în peste 40 de tranzacții anul trecut și își îmbunătățește constant poziția în directoarele internaționale pe această arie de practică | Silviu Stratulat, Managing Partner: ”Peste 50% dintre proiectele noastre de M&A provin din colaborarea cu firme internaționale de top, cu care avem deja o relație sudată”
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Minerva Ioniță, Head of Legal & Compliance Department în cadrul Arctic: În postura de avocat intern, respectul față de colegi și angajator, onestitatea, sunt principii care te definesc și te recomandă. Activitatea juridică nu este doar un job, ci este o vocație care implică o responsabilitate profundă față de sistemul juridic și client
Clifford Chance Badea a asistat PIB Group Europa în tranzacția care marchează debutul companiei britanice pe piața de brokeraj de asigurări din România. Ce avocați au făcut parte din echipa coordonată de Nadia Badea, Partener Clifford Chance
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează asistent ̸ ă | secretar ̸ ă recepție
Zamfirescu Racoți Vasile & Partners primește la Londra premiul Firma Anului în România pentru litigii de brevete, acordat de Managing IP. Alina Tugearu (partener): “Suntem mândri că proiectele pe care le-am derulat sunt remarcate de comunitatea internațională a profesioniștilor în proprietate intelectuală și că munca noastră primește o recunoaștere de un asemenea calibru. Premiul aparține în primul rând echipei care stă în spatele acestor rezultate remarcabile”
SIMION & BACIU câștigă distincțiile Firma Anului în Domeniul Mărcilor și Firma Anului în Domeniul Drepturilor de Autor și Desene în România în cadrul prestigioasei gale Managing IP EMEA. Ana-Maria Baciu (managing partner) a fost desemnată Practicianul Anului în România
Avocații firmei Mitel & Asociații au lucrat anul trecut în 10 tranzacții de M&A, principalele mandate venind din sectorul medical, domeniul securității și managementul riscului și energie | Interesul pentru ținte de achiziții din România se menține ridicat din partea unor investitori cu profil mixt – fonduri de investiții ̸ private equity și investitori strategici. Sorin Mitel, Senior Partner: Se poate remarca și un interes crescut din partea companiilor din Asia, care își fac tot mai mult simțită prezența în România
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...