ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Cristina Dima se alătură boardului Unilever South Central Europe ca Marketing Lead Beauty and Personal Care

04 Iunie 2021   |   AGERPRES

Cristina Dima s-a alăturat echipei Unilever în urmă cu 18 ani și, anterior acestei funcții, a fost Marketing Manager Ice Cream, rol din care a gestionat procesul de integrare în urma achizițiilor Betty Ice și Denny Ice (Bulgaria), gestionând în același timp provocările din piața de înghețată din timpul pandemiei, precum și proiecte regionale lansate cu succes în ultimii 2 ani în țările din regiune (Polonia, Cehia, Slovacia, Ungaria).

 
 
Unilever South Central Europe (USCE) anunță numirea Cristinei Dima în rolul de Marketing Lead al categoriei Beauty and Personal Care, începând cu 1 iunie. Din acest rol, Cristina se alătură echipei de conducere a USCE și va coordona strategiile de marketing pentru brandurile din categoria Beauty and Personal Care ale Unilever.

Cristina Dima s-a alăturat echipei Unilever în urmă cu 18 ani și, anterior acestei funcții, a fost Marketing Manager Ice Cream, rol din care a gestionat procesul de integrare în urma achizițiilor Betty Ice și Denny Ice (Bulgaria), gestionând în același timp provocările din piața de înghețată din timpul pandemiei, precum și proiecte regionale lansate cu succes în ultimii 2 ani în țările din regiune (Polonia, Cehia, Slovacia, Ungaria).


Cristina Dima, Marketing Lead Beauty and Personal Care Unilever South Central Europe: „Este o onoare pentru mine să mă alătur echipei de conducere Unilever SCE ca Marketing Lead al categoriei de Beauty and Personal Care. Este un capitol nou în cariera mea, după 18 ani petrecuți în cadrul Unilever, timp în care am experimentat și crescut în roluri diverse și mereu pline de proiecte extraordinare și provocări pe măsură. În categoria de Beauty and Personal Care avem unele dintre cele mai puternice branduri și produse de pe piața din sud-centrul Europei, cum sunt Dove, Dove Men+Care, Clear, Rexona, Lifebuoy, Plant Line, și din noul rol îmi doresc să consolidăm poziția acestor branduri pe piețele din regiune, continuând misiunile fiecăruia de a genera schimbări pozitive în societate.”

Cristina Dima preia rolul de Marketing Lead Beauty and Personal Care de la Monica Tamaș, numită la începutul anului Marketing Home Care Lead Eastern Europe.

„Noul capitol pe care l-am început în Unilever mă aduce într-o echipă alături de care am lucrat foarte bine în ultimii ani, o echipă care mă completează și în care știu că pot aduce valoare și rezultate frumoase. După 3 ani în care am coordonat echipele de marketing pentru categoriile Home Care și Beauty and Personal Care în South Central Europe și 8 ani petrecuți în companie, simt că acesta este momentul în care experiența mea va avea un impact în regiunea mai amplă a Europei de Est. Echipa din SCE este o echipă extraordinar de puternică și știu că împreună cu Cristina va continua să crească și să reprezinte un exemplu pentru regiunea noastră”, a declarat Monica Tamaș, Marketing Home Care Lead Eastern Europe

„Cristina și Monica au scris foarte multe povești de succes în Unilever, iar proiectele gestionate de ele sunt exemple de bune practică nu doar pe piața locală, dar și la nivel regional. Mă bucur să văd colegi din SCE care preiau roluri regionale, acest lucru demonstrează forța de muncă și angajamentul pe care ni-l asumăm zi de zi pentru a crește brandurile noastre în moduri relevante și cu impact pentru societate. Sunt sigură că Monica va gestiona extrem de bine categoria Home Care în regiunea Europei de Est, iar Cristina va ghida cu încredere echipa locală de marketing pentru categoria de Beauty and Personal Care spre atingerea obiectivelor ambițioase pe care ni le-am setat pentru acest an. Sunt alături de Monica și Cristina și știu că experiența lor vastă de marketing va atrage rezultate peste așteptări în călătoriile pe care le-au început în acest an”, a declarat Ana-Maria Pâslaru, General Manager Unilever South Central Europe

Începând cu 1 iunie, Cristina Dima va coordona activitatea de marketing a categoriei Beauty and Personal Care din Unilever South Central Europe, regiune care reunește echipele Unilever din România, Bulgaria, Serbia, Muntenegru și Republica Moldova.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 3668 / 7965
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Studenții din București s-au impus și în acest an în cadrul Hexagonul Facultăților de Drept
După un an plin, în care s-au implicat în peste 20 de tranzacții, avocații de M&A de la PNSA au acum în lucru peste zece mandate „cu greutate” | Silviu Stoica, partener: ”Există un interes crescut al fondurilor de private equity, dar și al investitorilor strategici și instituționali. Avem proiecte în cele mai variate domenii”
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 3-5 years Atorney at Law | Dispute Resolution
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 0-3 years Atorney at Law | Dispute Resolution
RTPR a fost desemnată „Firma de avocatură a anului în România” la Chambers Europe Awards 2024. Costin Tărăcilă, Managing Partner: Premiul are o semnificație și mai mare în contextul în care sărbătorim 20 de ani de activitate și este o mărturie a muncii de echipă impecabile și a abilităților excepționale ale avocaților noștri
Clifford Chance Badea câștigă Premiul IFLR Casa de Avocatură a Anului în România | Clifford Chance este Firma internațională de avocatură a anului și câștigă 12 premii la IFLR Europe Awards 2024
Ziua Mondială a Proprietății Intelectuale, sărbătorită și prin Concursul de Procese Simulate în Dreptul Proprietății Intelectuale, ediția a doua. Ana-Maria Baciu (Managing Partner Simion & Baciu): „Este o mare bucurie să putem contribui la ascensiunea viitoarelor talente în domeniul dreptului proprietății intelectuale. Ne-au bucurat energia și pasiunea pe care le-am simțit din partea concurenților, ceea ce a făcut ca această competiție să fie încă o experiență memorabilă pentru toți cei implicați”
Kinstellar consiliază divizia de ospitalitate a grupului House of Julius Meinl în achiziția istoricului Hotel Ambasador din centrul Bucureștiului. Victor Constantinescu, Managing Partner al biroului din București: ”Aceasta a fost de departe una dintre cele mai complicate tranzacții, cu numeroase părți, cu multe persoane implicate, necesitând abilități de negociere și o structurare inteligentă pentru a fi semnată”
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Alexandru Dinuță, Legal and Administrative Manager - Amromco Energy: ” Cred că un grup profesional atât de important nu poate evolua cu adevărat doar în virtutea inerției, ci trebuie să existe o coeziune reală. Competiția și concurența în anumite limite sunt clar productive, dar în final noi toți trebuie să fim, în primul rând, colegi de breaslă și nu adversari, chiar dacă lucrăm pentru un concurent de pe piață”
Avocații ZRVP au în derulare, de la începutul anului, cinci proiecte de M&A în domeniul energiei regenerabile şi alte câteva tranzacţii în alte sectoare economice | Anca Danilescu, Partener Senior: Nu doar profitabilitatea sau perspectivele de business ale societăţii – ţintă decid soarta unei tranzacţii, ci şi „sănătatea” juridică a acesteia, ceea ce face ca profesionalismul avocaţilor implicaţi în tranzacţie să încline semnificativ balanţa spre un final sau altul al respectivului proiect
BONDOC ȘI ASOCIAȚII anunță 5 noi promovări în cadrul echipei sale de avocați, inclusiv un nou partener | Lucian Bondoc, Managing Partner: Continuă recunoașterea meritocratică și echitabilă a atingerii unor praguri de experiență și a unor contribuții speciale la succesul nostru comun
LegiTeam: Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners recrutează avocat stagiar | Litigii
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...