ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

MPR Partners | Maravela, Popescu & Asociații asistă Interparking în achiziția Parcării Bucur Obor. Partenerul Dana Rădulesscu a coordonat echipa

07 Octombrie 2020   |   A.D.

Din echipă au mai făcut parte Daniel Alexie, Senior Associate și Diana Borcean, Associate.

Dana Rădulescu, partener al MPR Partners | Maravela, Popescu & Asociatii

 
 
MPR Partners | Maravela, Popescu & Asociații a oferit servicii de asistență juridică companiei belgiene Interparking în achiziția unei parcări din București, în contextul creșterii afacerii operatorului în România.

Grupul Interparking este prezent în 9 țări și peste 360 de orașe, deținând în prezent 783 de unități ce totalizează peste 360,000 de locuri de parcare, la nivel european. În România Interparking deține în prezent 5 parcări, dintre care 4 se află în București (în zonele Piața Obor, Intercontinental, Piața Universității și Pipera) și una este în Timișoara. Parcările pun la dispoziție în total peste 2.500 de locuri de parcare. Interparking a achiziționat parcarea de la Bucur Obor de la societatea Parcaj Subteran Bucur Obor S.R.L.


Echipa MPR Partners | Maravela, Popescu & Asociații coordonată de Dana Rădulescu, a acordat asistență cu privire la due diligence, negocierea și redactarea documentelor tranzacției. Din echipă au mai făcut parte Daniel Alexie, Senior Associate și Diana Borcean, Associate.  

„Este a doua tranzacție de această natură, încheiată cu succes, în care suntem alături de clientul nostru, iar planurile sale de dezvoltarea afacerii pe plan local nu se opresc aici, așa cum spuneam anul trecut, odată cu finalizarea achiziției parcării din Timișoara. Acest proiect, care post achiziție constă în modernizarea parcării, contribuie la o rezolvare elegantă, necesară și civilizată a situației locurilor de parcare în București”, a declarat Dana Rădulescu, partener al MPR Partners | Maravela, Popescu & Asociații.

În urmă cu doi ani, firma de avocați a asistat Interparking în extinderea spre vestul țării. Grupul belgian a intrat atunci pe piața din Timișoara prin achiziția de aproximativ 4 milioane de Euro a unei parcări, în contextul creșterii afacerii operatorului în România. Vânzător a fost compania locală Constructim SA, unul dintre dezvoltatorii bine cunoscuți în zona de vest a țării.




Grupul Interparking este prezent în 9 țări și peste 360 de orașe, deținând în prezent 956 de unități ce totalizează 418.511 de locuri de parcare, la nivel european. În anul 2019, cifra de afaceri a grupului a depășit 482 milioane de Euro.

În România, grupul este prezent din anul 2010 și a început să opereze parcarea subterana de la Piata Universitatii (425 locuri) din Bucuresti în 2012. Grupul a achizitionat parcul subteran Inter (996 locuri) pentru care a finalizat renovarea in 2015, fiind nominalizat pentru premiile EPA (European Parking Association) în 2017.

Practica de Corporate/M&A de la MPR | Maravela, Popescu & Asociații este evidențiată în ghidurile juridice internaționale. Feedback-ul clienților, obținut de echipa de cercetare a directorului Legal 500, este impresionant și complimentează expertiza și sfaturile extrem de specializate oferite de avocații firmei.

Chambers & Partners, un alt nume de referință în domeniul publicațiilor juridice la nivel internațional, a remarcat practica de Corporate/M&A de la MPR | Maravela, Popescu & Asociații, menționând că firma are o echipă solidă, frecvent căutată de companiile locale pentru sprijinul oferit în tranzacțiile de M&A. Echipa de cercetare a ghidului juridic internațional a ajuns la concluzia că firma atrage atenția pentru activitatea și mandatele primite în mai multe sectoare ale economiei.

MPR Partners | Maravela, Popescu & Asociații a fost desemnată, în urmă cu doi ani, Law Firm of the Year: Eastern Europe and The Balkans de către prestigioasa publicație The Lawyer

Anul acesta, MPR Partners | Maravela, Popescu & Asociații a primit două premii din partea prestigiosului Lexology Client Choice Awards în practicile de Concurență și Fuziuni & Achiziții.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 5235 / 7977
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Kinstellar a asistat BIG Mega Renewable Energy cu privire la finanțarea de 92 mil. € cu BERD și OTP Bank pentru construcția și operarea Parcului Eolian Urleasca
Răzvan Gheorghiu-Testa, fondator al Țuca Zbârcea & Asociații, inclus în „Top 50 Cei Mai Influenți Oameni de pe Piața Imobiliară din România”
Wolf Theiss a asistat AIRSOL în legătură cu achiziția MedAir Oxygen Solution | Emanuele Lainati, Legal Affair Manager SOL Group: “Expertiza, dedicarea și abordarea proactivă a avocaţilor Wolf Theiss au fost esențiale pentru încheierea cu succes a tranzacției”
Filip & Company a asistat Centrokinetic, în parteneriat cu Agista, în achiziția pachetului majoritar de părți sociale ale clinicii Socrates din Timișoara
Arbitrajul ICSID cerut de Nova Group Investments a ajuns la final | Statul român așteaptă decizia, după ce tribunalul a declarat închisă procedura în litigiul în care pretențiile se ridică la 345 mil. E. Ce onorarii au fost plătite firmelor de avocați care au asigurat apărarea
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 3-5 years Atorney at Law | Dispute Resolution
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 0-3 years Atorney at Law | Dispute Resolution
După un an plin, în care s-au implicat în peste 20 de tranzacții, avocații de M&A de la PNSA au acum în lucru peste zece mandate „cu greutate” | Silviu Stoica, partener: ”Există un interes crescut al fondurilor de private equity, dar și al investitorilor strategici și instituționali. Avem proiecte în cele mai variate domenii”
D&B David şi Baias o cooptează în echipă pe Adina Guțiu, care va coordona departamentul de Energie și Resurse Naturale
Provocarile legislative actuale ale companiilor într-un mediu de afaceri dinamic și inovator | De vorbă cu cu Alexandra Pădurariu, Head of Legal, Compliance and Public Affairs – Samsung Electronics România & Bulgaria, despre cum reușește compania să implementeze practicile și politicile care sprijină guvernanța corporativă responsabilă și adaptarea la tendințele ESG
Echipa integrată a KPMG Legal & Tax obține în fața Curții de Apel Ploiești anularea măsurii nelegale de stabilire a sediului fix în România a unui important jucător în industria fashion, precum și obligațiile fiscale aferente în valoare de 1,5 mil. €
RTPR a fost desemnată „Firma de avocatură a anului în România” la Chambers Europe Awards 2024. Costin Tărăcilă, Managing Partner: Premiul are o semnificație și mai mare în contextul în care sărbătorim 20 de ani de activitate și este o mărturie a muncii de echipă impecabile și a abilităților excepționale ale avocaților noștri
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...