ZRP Schoenherr
Tuca Zbarcea & Asociatii

MPR Partners | Maravela, Popescu & Roman primește două premii din partea Client Choice by Lexology - 2020. Alte 4 firme locale primesc câte o distincție

25 Februarie 2020   |   A.D.

Alina Popescu a fost desemnată câștigătoarea exclusivă a premiului pentru concurență și antitrust în România, iar Gelu Maravela a fost desemnat câștigătorul exclusiv al premiului pentru categoria de fuziuni și achiziții.

 
 
Avocații Alina Popescu și Gelu Maravela, parteneri fondatori ai MPR Partners | Maravela, Popescu & Roman, au fost premiați în cadrul ediției din anul 2020 a prestigiosului Lexology Client Choice Awards. Criteriile urmărite pentru stabilirea câștigătorilor vizează în primul rând abilitatea avocaților de a adăuga efectiv un plus de valoare afacerilor clienților, comparativ cu alți jucători de pe piață. Pentru a se asigura că rezultatele nu pot fi influențate, firmele de avocatură nu sunt informate atunci când se desfășoară runda inițială de cercetare.

Pentru jurisdicția din România,
MPR Partners | Maravela, Popescu & Roman a primit două premii în practicile de Concurență și Fuziuni & Achiziții, alte patru firme fiind recunoscute pentru calitățile avocaților săi în domenii precum Banking (Dentons), Litigii (ZRVP), Energie (ȚZA) și Proprietate intelectuală (Petosevic).


Înființate în 2005, Client Choice Awards recunosc firmele de avocatură și avocații asociați acestora din întreaga lume, care se deosebesc de restul prin serviciile ireproșabile pentru clienți și calitatea asistenței oferite. Criteriile pentru această recunoaștere se concentrează pe o capacitate de a adăuga valoare reală afacerilor clienților, în plus față de ceilalți competitori din piață.

Spre deosebire de alte premii din industrie, nominalizarea pentru premiile Client Choice se poate face exclusiv de către avocați in-house și, pentru ca rezultatele să nu poată fi influențate, firmele de avocatură nu sunt informate cu privire la această rundă inițială de cercetare. Anul acesta, potrivit organizatorilor, s-au primit peste 2.500 de nominalizări.
Alina Popescu a fost desemnată câștigătoarea exclusivă a premiului pentru concurență și antitrust în România. Alina a fost lăudată de clienții săi pentru serviciile ireproșabile furnizate, asistența personalizată și pentru promptitudine.

Gelu Maravela a fost desemnat câștigătorul exclusiv al premiului pentru categoria de fuziuni și achiziții în România. El a fost apreciat de clienții săi pentru abilitatea de a dezvolta relații de lucru apropiate și eficiente, fiind cunoscut pentru experiență și aptitudinile de managementul proiectelor.

Alți avocați români, pe podiumul premianților

Anul acesta, Client Choice a recunoscut performanțele a 490 de avocați din 82 de jurisdicții din întreaga lume. Pentru stabilirea câștigătorilor, clienții au fost rugați să evalueze profesioniștii cu care au colaborat în funcție de criterii precum: calitatea consultanței primite, cunoașterea industriei, gândirea strategică, transparența în facturare, value for money, capacitate de reacție, comunicare eficientă, claritatea documentației, partajarea expertizei, managementul proiectului, utilizarea tehnologiei, loialitate și etică.

Ceremonia de decernare a premiilor Client Choice 2020 a avut loc săptămâna trecută, la Londra.

Pe lângă cei doi avocați fondatori de la MPR Partners | Maravela, Popescu & Roman, în ediția Client Choice 2020, premii au mai primit Perry V. Zizzi (Romania Managing Partner - Dentons) pentru Banking, Cosmin Vasile (Managing Partner - Zamfirescu Racoți Vasile & Partners) pentru Litigii, Irina Moinescu (Partener - Ţuca Zbârcea & Asociaţii) pentru Energie & Resurse Naturale și Aura Câmpeanu (Head of Office - PETOŠEVIĆ) pentru Intellectual Property: Trademarks.

Anul trecut, în urma sondajului, alți şase avocaţi români au fost desemnaţi câştigători ai Client Choice Award - 2019 - Georgiana Badescu (Competition & Antitrust) - Schoenherr, Emeric Domokos-Hancu (Insolvency & Restructuring) - Schoenherr, Monica Iancu (M&A) - Bondoc & Asociații, Ion Dragne (Litigation) - Dragne & Asociații, Roxana Neguțu (Real Estate) - Voicu & Filipescu, Roxana Mușoi (Banking) - Rădulescu & Mușoi.►  Premiile Client Choice 2019: Ion Dragne intră în topul preferințelor clienților, Schoenherr are doi avocați în lista pe care sunt înscrise 6 nume pentru RomâniaPremiile internaționale Client Choice sunt acordate avocaților în urma unei cercetări complexe bazate pe nominalizări și recomandări făcute de către juriștii din companii.
Premiile Client Choice sunt acordate din anul 2005 în urma unei cercetări independente, principalele criterii avute în vedere pentru desemnarea câștigătorilor fiind calitatea serviciilor juridice și a activităților de client service.
Elementul de diferențiere al Client Choice Awards constă în faptul că avocații pot fi nominalizați și recomandați doar de către clienți.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 513 / 5735
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Activitatea de M&A din ECE a crescut cu 50% în volum și cu 54% în valoare în S1 – 2021, față de aceeași perioadă a anului trecut | Horea Popescu, Managing Partner CMS România: Încrederea și apetitul investițional sunt menținute la cote ridicate. În România, mizăm în continuare pe sectoarele care au fost motoare de creștere în ultima perioadă. Rodica Manea, Partener: Investitorii includ criteriile ESG în strategiile lor de M&A și due diligence
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAŢII is looking for ambitious graduates to join the firm’s consultancy and litigation practices
LegiTeam | CMS CAMERON MCKENNA NABARRO OLSWANG LLP SCP is looking for junior lawyers
LegiTeam: BOHÂLȚEANU ȘI ASOCIAȚII is recruiting aspiring lawyers admitted to the Bar in the 2021 session
LegiTeam: Radu și Asociații SPRL is recruiting junior lawyers for the consultancy practice
Avocații NNDKP spun că tranzacțiile locale sindicalizate vor crește atât ca număr, cât și ca dimensiune, marcând în mod lent, dar sigur, apariția unei veritabile piețe locale de împrumuturi de acest tip. Valentin Voinescu, Partner: Suntem doar la începutul acestui trend al finanțărilor sindicalizate pentru proiecte ESG, pe care îl vedem urcând substanțial în următorii 5 ani. Vorbim de o reală separare a clienților băncilor în clienți cu rating ridicat în ESG și restul, aspect care ne așteptăm să aibă consecințe formidabile
INTERVIU | De vorbă cu Cosmin Vasile, Managing Partner ZRVP, despre modul în care firma își alege avocații în campaniile de recrutare | Trei condiții esențiale pentru aplicanții care vor o certitudine a carierei de litigator. Elementele cheie pe care toți aspiranții la un loc în echipa ZRVP ar trebui să le urmărească
Cele mai sensibile aspecte din mandatele avocaților specializați în protecția datelor cu caracter personal de la Guia Naghi & Partners au fost legate de incidentele de securitate. Bianca Naghi, Partener: Proiectele transfrontaliere care au avut în vedere conformitatea cu legislația privind protecția datelor în multiple State Membre, dar și proiectele unor companii care au dorit identificarea cerințelor legale aplicabile unor produse digitale extrem de inovatoare, au fost cele mai complicate
INTERVIU | Ovidiu Șerban, după 12 ani de la intrarea în echipa ZRVP - Colaborarea cu o societate de avocatură de calibru, în general, și cu ZRVP, în special, îți aduce mai multe avantaje. Privind retrospectiv, cred că a fost cea mai bună decizie, pentru că aici am avut ascensiunea profesională pe care mi-am dorit-o și îmi desfășor cu plăcere activitatea de avocat în fiecare zi
Roxana Ionescu, Counsel RTPR, Rising Star pentru România la Premiile Rising Star EMEA 2021
LegiTeam | Radu și Asociații SPRL is recruiting senior associates for the legal consultancy practice | corporate, M&A, commercial
LegiTeam: ZRVP recrutează 2 avocați definitivi pentru departamentul Litigii
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...